Oho kas per tyla cia
Kur visos/visi prapuole? Sea tik aktyviai darbuojasi, kaip visada :-)
Hi:-) (nebezinau, ar tiksliai parasiau...) man antroji labiausia, ir dar viena su karuselem kudroj uzmaciau, net apsalo kaip ana patiko. O del auto... na nemegeja as tokiu vis tik fokusu, kartais tai labai graziai dera ir net klausimu nekyla kad galetu buti kitaip, ale bet va cia man ziauriai norisi naturalumo.
Sea, pedutes, tapkytes, kojytes... Prisiziurejau siandien visa diena visokiu tokiu grozybiu
(jau net bloga nuo ligu, negaliu sikart pati issikapstyt is baisulinio kosulio ir aukstos temp...) tai va, ka norejau pasakyti, kad bendrame kontekste, albume, tarp nuotrauku tokie akcenteliai labai pagyvina, suteikia lengvo zavesio. Dar tokie akcenteliai ypac gerai ziurisi reklamos maketuose, bukletuose ir kt. reklaminej medziagoj (beje, diskai perkami uz nemazus pinigus, o del siuzetu ir kokybes manau dar smarkiai pakonkuruotu kai kas is musu, taip pat ir tu), ir vel nukrypau nuo minties... Taigi, norejau pasakyti, kad kai tokia nuotrauka matau tiesiog viena kaip vieneta, man truksta jai istorijos... nors galima ja susigalvot paciam, bet noretusi kad kas uzvestu ant kelio. O del spalvu, kai kur jau atrodo kad per daug to nenaturalumo, bet velgi, monitorius irgi kaltas gali but.
C-girl nors jau nebera nuotraukos, maciau. Is pradziu suglumau del akytes, ale gal per maza nuotrauka si kart rodei, nepavyko gerai iziuret kaip ten ta saulute isisukus. Bet tiesa sakant neatpazinau is pirmo zvilgsnio - nei vaikio, nei stiliaus. Visai kitaip ir labai labai idomiai!
Viktorija09, sveika pargrizus. Pirmoji ne, pavasaris, bet taip tept lept atejau pamaciau ir ciaukst. O va antrosios labai patinka koloritas. svarstau dar tik, ar man patinka kaires puses nukirpimas, ten kazkoks dar zenklas isimaises. Gal kirpciau su tunelio pabaiga ir dar pamazinciau siek tiek dangaus...