Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 22, 08:12)

kai nusibosiu su savo darbais garsiai pasakykit 4u.gif

Sea_ man labai grazu, spalvos mane veza tavo foto mirksiukas.gif tik sitoje foto man viskas gerai, bet noreciau matyt siek tiek vaiko blush2.gif gal nelabai ismanau unsure.gif bet tik tai man sauna iskart i ja vos pasiziurejus 4u.gif
Atsakyti
Aciu PM 4u.gif
Atsakyti
hi, man antra super thumbup.gif

sea, noreciau kazko daugiau...jei ne veiduko, tai nors kad kojytes(batukai) matytusi is po tu balionu 4u.gif Ar neturi daugiau nuotrauku is sios fotosesijos??? ax.gif

As zaidziu su sviesa...

"Star Wars"(nu tik lango purvinumas matos saulutei pasvietus ai ai........... blush2.gif blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 22 kovo 2009 - 17:54
gražu 4u.gif
nustebinot, su ta antra tiesą sakant blush2.gif pačiai tai man ji lipo, bet labai skeptiškai žiūrėjau į tai...t.y. kad visumoje ji daugumai atrodys kaip niekalas , tuo labiau kai panaši buvo, t.y. su tuom pat objektu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 22 kovo 2009 - 18:32
QUOTE(c-girl @ 2009 03 22, 17:51)
As zaidziu su sviesa...

"Star Wars"(nu tik lango purvinumas matos saulutei pasvietus ai ai........... blush2.gif  blush2.gif )

Tikrai įdomiai ir visai ne C-ai biggrin.gif . Kažkas naujo. O Scott K. knygoj tarp kitko ir rašoma, kad langai , kai nešvarūs tai geresnė šviesa gaunasi biggrin.gif Tiesą sakant to purvinumo net nesimato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 22 kovo 2009 - 20:08
Cgirl, faina sviesa,labai patinka, tik man tavo vaikino akis raudona atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 22, 22:10)
Cgirl, faina sviesa,labai patinka, tik man tavo vaikino akis raudona atrodo biggrin.gif

geras, tik dabar pastebejau lotuliukas.gif ten saule blakstienose zaidzia, o atrodo kad raudona akis..tiksliai doh.gif lotuliukas.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif , seniai cia besilankiau, nes buvau isvykusi blush2.gif aplankyt pavasario ax.gif (Londono) , labai gaila, kad jis pas mus veluoja, taigi dedu dvi foto blush2.gif

user posted image

user posted image

antroji man lyg ir per tamsi kitamkompe ziurint, naminiame atrode sviasiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 03 20, 11:50)
As gal irgi palaukciau grazesniu oru...
Kad nebutu tik musu dialogas, palaukiam daugiau dalyviu minciu wink.gif

as tai bet kada pasiruosus 4u.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 20, 21:02)
Na va taip va. Kompiutery kažkaip geriau nei flickr'e, bet ai... Žinau, kad vietos trūksta, bet netelpu aš besimakaluodama sad.gif O visa kita betvarkė mane "veža" Tikiuosi, kad nežiūrėsiu po kelių savaičių į šiuos savo jausmus rausdama. Kritikos laukiu. (atviresnuių tai jau nedėsiu smile.gif)

sakai, eskizai?!...na kodel? gal ir gali but ne eskizai? tik , zinai, man erdves mazoka. taip noris kad tiek plaukai turetu erdes isivaizduojamam plaikstymuisi...siaip ta paskutine man labiausiai, bet irgi erdves..ypac virsaus
bet siaip liuksiski bandymai mirksiukas.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 20, 21:41)

smagiai. ta zalia spalva man patinka mirksiukas.gif
o su kuo jus cia zaidziat, kad taip isgaunat, ka?

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 21, 20:35)
Aciu BN 4u.gif
plaukimo pamokele 4u.gif man idomu kaip jums spalviskai g.gif

cia man patinka. visai zaismingos jos

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 21, 21:44)
panele nusikaltus  4u.gif Vaiksciojom visi po parka,o ji pasistrykinedama pabego nuo musu, tai pasivijus morala atskaiciau ir nufotografavau:) zaidziau su actionais:)

akiu spalva nea...net baugina sakyciau
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 22, 17:12)
kai nusibosiu su savo darbais garsiai pasakykit 4u.gif

pastebejau, kad tai kas priklauso but spalvoti ir ryskus, tai man patinka ir graziai visai. tik man vaikiuko mazoka. noris lyg apeit is sono ir paziuret

QUOTE(c-girl @ 2009 03 22, 18:51)
As zaidziu su sviesa...

"Star Wars"(nu tik lango purvinumas matos saulutei pasvietus ai ai........... blush2.gif  blush2.gif )

grazia sviesa nusutverei mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Inc 4u.gif

Viktorija09, antroji kokybiska foto,man patinka 4u.gif
Atsakyti
Oho kas per tyla cia blink.gif Kur visos/visi prapuole? Sea tik aktyviai darbuojasi, kaip visada :-)

Hi:-) (nebezinau, ar tiksliai parasiau...) man antroji labiausia, ir dar viena su karuselem kudroj uzmaciau, net apsalo kaip ana patiko. O del auto... na nemegeja as tokiu vis tik fokusu, kartais tai labai graziai dera ir net klausimu nekyla kad galetu buti kitaip, ale bet va cia man ziauriai norisi naturalumo.

Sea, pedutes, tapkytes, kojytes... Prisiziurejau siandien visa diena visokiu tokiu grozybiu (jau net bloga nuo ligu, negaliu sikart pati issikapstyt is baisulinio kosulio ir aukstos temp...) tai va, ka norejau pasakyti, kad bendrame kontekste, albume, tarp nuotrauku tokie akcenteliai labai pagyvina, suteikia lengvo zavesio. Dar tokie akcenteliai ypac gerai ziurisi reklamos maketuose, bukletuose ir kt. reklaminej medziagoj (beje, diskai perkami uz nemazus pinigus, o del siuzetu ir kokybes manau dar smarkiai pakonkuruotu kai kas is musu, taip pat ir tu), ir vel nukrypau nuo minties... Taigi, norejau pasakyti, kad kai tokia nuotrauka matau tiesiog viena kaip vieneta, man truksta jai istorijos... nors galima ja susigalvot paciam, bet noretusi kad kas uzvestu ant kelio. O del spalvu, kai kur jau atrodo kad per daug to nenaturalumo, bet velgi, monitorius irgi kaltas gali but.

C-girl nors jau nebera nuotraukos, maciau. Is pradziu suglumau del akytes, ale gal per maza nuotrauka si kart rodei, nepavyko gerai iziuret kaip ten ta saulute isisukus. Bet tiesa sakant neatpazinau is pirmo zvilgsnio - nei vaikio, nei stiliaus. Visai kitaip ir labai labai idomiai!

Viktorija09, sveika pargrizus. Pirmoji ne, pavasaris, bet taip tept lept atejau pamaciau ir ciaukst. O va antrosios labai patinka koloritas. svarstau dar tik, ar man patinka kaires puses nukirpimas, ten kazkoks dar zenklas isimaises. Gal kirpciau su tunelio pabaiga ir dar pamazinciau siek tiek dangaus...

Atsakyti
Opa, dabar ir as tyliai darbuosiuos biggrin.gif
Atsakyti