Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Graziai visai, ne beda jei virsugali nukerpi. Su pedutem irgi ideja faina, tik gal reikejo ta suknutes kamputi nukirpti
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 21, 12:44)
panele nusikaltus  4u.gif Vaiksciojom visi po parka,o ji pasistrykinedama pabego nuo musu, tai pasivijus morala atskaiciau ir nufotografavau:) zaidziau su actionais:)

Wau bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 21, 19:35)
Aciu BN 4u.gif
plaukimo pamokele 4u.gif man idomu kaip jums spalviskai g.gif
user posted image

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 21, 20:44)
panele nusikaltus  4u.gif Vaiksciojom visi po parka,o ji pasistrykinedama pabego nuo musu, tai pasivijus morala atskaiciau ir nufotografavau:) zaidziau su actionais:)
user posted image
dar pedutes biggrin.gif
user posted image

Sea, tikiuosi, kad suprasi mane teisingai... man eilini karta nepatogu issisokti su savo komentarais, bet. Jeigu pirmoj (baseinas) klausi del spalvu, tai man jos ne - atrodo dirbtines, nieko sau negaliu padaryt doh.gif bet musu spalvu palete (supratimas, patikimas/ne) skiriasi, tai i sita komentara gali nekreipti demesio. Antra (su dukrute) butu buvusi puiki savo nuosidzia atgaila, emocija ir tikru gyvenimu. bet pati foto (apdirbimas) ja padaro kazkokia stikline. speju, kad paprasta ji man daug labiau patiktu. dar is rakurso - norisi ir kojyciu. zinai, kai buna, fotkini vaika is virsau, bet visa, ir fokusuoji i veiduka, o kojytes nueina i smarku nefokusa. dabar gi toks so-so kadravimas. trecia (su pedutem) man is salies visiskai ne. ta prasme, ji gal ir miela kaip prisiminimas, daug kam is tevu l.mielos tos ju vaiku pedutes, bet kaip nuotrauka g.gif kompozicija l.isblaskyta - šnai nukirsta, bet zalios sukneles (timpiu, na nesvarbu) galiukas matosi, per ratuka - šnai, grindu lentos i viena puse zvilgsni veda, ta siena sone tarsi i vertikale tempia, spalvos intensyvios. blaskymosi uztenka smile.gif priimk tai tiesiog kaip mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 22 kovo 2009 - 00:33
Aciu jums uz nuomones wub.gif

Gaziulka, del spalvu,tai jos skonio reikalas 4u.gif o su visa kita kritika sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
SP, visai faina, man asmeniškai labiausiai 3 ir 4. Pirma taip žiūrint irgi nieko, bet kažkaip na man pačiai dabar to "aštrumo", "plėšymosi" ar ko vaizde nesinori...na nerandu tinkamo žodžio, viskas kaip nuotraukoje ten ok, tiesiog mano matymo periodas dabar kažkoks toks, kad tokios aštriai tiesmukos emocijos vaizde nesinori. Užtenka realiai lotuliukas.gif Bet čia ne apie tavo nuotrauką, o apie mane. smile.gif Antra gal mažiausiai. Ketvirta labiausiai.
Dėl Sea, nufotografuota gražiai, bet spalviškai realiai patiko tik pėdutės blush2.gif Žaidžiu ir aš pati su actionais ir paieškau tų atspalviukų ir realiai nieko gudro nepadarau bet kitose dviejose - gražus vaizdas, bet su spalvom atrodo jau "perspausta" blush2.gif Bet čia vėlgi man...apie ką irdiskusijoje buvo kalbėta. Kiekvienas turim savo matymo kampą ir kas žino gal ir man pačiai po savaitės norėsis kažko panašaus. Kažkaip žmogus keitiesi su savo "matymais" ir poreikiais, tai šiuom kartu atrodo taip. Po metų paskaitysiu gal sakysiu "kur buvo mano akys" biggrin.gif
O parodyt nieko nematyto jaučiu ir neturiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 22 kovo 2009 - 09:50
Kaip žiauru kai po kelių minučių redaguot nebegaliu biggrin.gif

na tarkim čia (nors pačiai ni...) - jb, nes planavau seriją daryt kada, bet apsigalvojau, neįdomu... Tik šiaip padžiūgauju, kad techniškai tvarkingesnes nepalyginamai paprasčiau gaut nei su ankstesniu fotikučiu.
user posted image

user posted image

o čia bene pirmas bandymas kažką daryt tamsoj, "siužetas" gal neįdomus, toks tiesiog...kur buvau ten ir pasibandžiau
KMUK
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 22 kovo 2009 - 10:04
heh
zduriela.jpg biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū, merginos, už pastabas ir teigiamus atsiliepimus. Taip, čia tik tokie pirmieji brūkštelėjimai. Ir jie praeis turbūt netobulinti. Nes savęs tikrai nepagausiu įdomiai. Tikiuosi tokius makalavimusis įgyvendinti su kokiu kitu modeliu.

Gaziulka, Tau ir nereikia matyt fotografuoti auto, jei tam nėra nei noro nei poreikio smile.gif Aš turiu norą, bet ne poreikį. Susimakalavau. Vienu žodžiu, norėjau pasakyti, kad Tu turi puikų fotografavimo objektą - šokančius žmones. Tai didžiausia mano fotografinė svajonė smile.gif Aš auto darau tik dėl Kito subjekto trūkumo, o ne dėl savęs įamžinimo.

sea_, Tavo baseinas toks šiltas ir minkštas, kad neprikibsiu prie nieko. Pas mus pavasaris tikriausiai taip ir neateis... Mergaitės emocija, pats momentas nuostabus. Spalvos tokios kaip iš vaikiškų karuselių dienos. Ryškios. Man gal visai patiktų JB.

Hi:), man Tavo antra karuselė - LABAI patinka. Kaip nužydėjusi pienės galvutė. Ant kurios dar liko kelį pūkeliai. Tikrai labai labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 22, 14:57)
Hi:), man Tavo antra karuselė - LABAI patinka. Kaip nužydėjusi pienės galvutė. Ant kurios dar liko kelį pūkeliai. Tikrai labai labai patinka.

dėkui, buvo ta pati karuselė kažkieno kito kiek kitaip rodyta vertinimui, tai kadangi panašiai, pati taip ir palikau...neberodydama smile.gif

radau
http://fotokudra.lt/...8&nav=aut&page=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 22 kovo 2009 - 14:19
Neaaa, Hi, man Tavo foto 134657621365 kartus labiau patiko. Toks švarus ir grafiškas darbas.
Atsakyti
ačiū, SP blush2.gif
Atsakyti
Aciu SP 4u.gif

Hi:) patiko tavo antra karuseles foto 4u.gif

O paskutinis darbas toks beskonis mano akims blush2.gif Noretusi spalvu prie tokios foto ir tekstura netinka si,sitai foto mano manymu 4u.gif
Papildyta:
kai nusibosiu su savo darbais garsiai pasakykit 4u.gif

user posted image
Atsakyti