SP, paskutinė labai puiki!
Gaziulka, gali su Domuku, tik jei neserga Man geriausia kada pirmoj dienos pusėj ir savaime suprantama dėl šviesos geriausia
QUOTE(c-girl @ 2009 03 20, 21:11)
Plaukai nerealuuus
SP, man pirma ir paskutine patinka As tai pavydziu tokiu bandymu...ta prasme kad neatrandu laiko dienoje kada galeciau nuoga blaskytis ir fotkintis. Pas O daznai ziuru nuotraukas ir geriuosi...noreciau ir as isbandyti
SP, man pirma ir paskutine patinka As tai pavydziu tokiu bandymu...ta prasme kad neatrandu laiko dienoje kada galeciau nuoga blaskytis ir fotkintis. Pas O daznai ziuru nuotraukas ir geriuosi...noreciau ir as isbandyti
as irgi jeigu jau nuoga, tai nebesiblaskau o ant rimto, tai kazkodel man visiskai nekyla noras daryti savo auto. kai kuriom taip gerai sekasi, o as tam nei noro, nei poreikio cia tik siaip pasidalinimas
SP, man irgi pirma - kaip kudroj dabar madinga sakyti - "turi savo". kitos man tokios uzuomazgines, turi potencialo, nes kaip ir matau, ka norejai isreiksti, bet kzk lyg ne iki galo realizuota. bet visumoj tai kryptis gera
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 20, 21:29)
Gaziulka, tu fotografuok save,paskui kai pasensi bus smagu i save jauna paziureti parodysi anukams kokia grazi ju mociute buvo jauna
sakai?
mastau, kad man fotografijoje turbut pernelyg patinka santykis tarp to, kas uz kadro ir to, kas jame. o kai tai ta pati as, kazko matyt truksta. noreciau diskusijos apie auto, bet biski jau tingiu daugiau rasyt
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 20, 19:02)
Ne foto čia, jausmai mano dabar tokie. (Komentarų gali ir nebūti )
Na as, kaip visada zaviuosi tavo ieskojimais, bandymais, idejom....
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 20, 20:21)
tai kazkodel man visiskai nekyla noras daryti savo auto. kai kuriom taip gerai sekasi, o as tam nei noro, nei poreikio cia tik siaip pasidalinimas
Man taip pat buvo iki kazkurio laiko... O dabar jauciu, kad poreikis ateina... Tai va tik ikvepimo laukiu
Sea_, man super kadras, spalvos, ryskumo zona, minimalizmas... as tai visad visko daug sugrudu, tai zaviuos kad kiti teisingai atsirenka.
O. geros keliones! gal iki balandzio 18 grisi?
SP, paskutine man patinka, ir pirma tokia ... su mintim. Siaip tai man jos labaiu kaip eskizai, bet sauniai darbuojiesi.
O. geros keliones! gal iki balandzio 18 grisi?
SP, paskutine man patinka, ir pirma tokia ... su mintim. Siaip tai man jos labaiu kaip eskizai, bet sauniai darbuojiesi.
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 21, 19:35)
100 balu, WOW Viskas puikiai- tiek nuotaika, tiek spalvos
Eik tu sau kaip grazu sea Pirmajam portretuke truputi gaila to pakausiuko, bet tai smulkmena. Kuris action'as cia taip grazxiai spalvytes padaro?
Ziuriu pas jus visai vasara
Ziuriu pas jus visai vasara