Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

SP, paskutinė thumbup.gif labai puiki!

Gaziulka, gali su Domuku, tik jei neserga smile.gif Man geriausia kada pirmoj dienos pusėj ir savaime suprantama dėl šviesos geriausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 20, 21:11)
Plaukai nerealuuus blink.gif  thumbup.gif
SP, man pirma ir paskutine patinka 4u.gif As tai pavydziu tokiu bandymu...ta prasme kad neatrandu laiko dienoje kada galeciau nuoga blaskytis biggrin.gif  ir fotkintis. Pas O daznai ziuru nuotraukas ir geriuosi...noreciau ir as isbandyti ax.gif

as irgi jeigu jau nuoga, tai nebesiblaskau biggrin.gif cool.gif o ant rimto, tai kazkodel man visiskai nekyla noras daryti savo auto. kai kuriom taip gerai sekasi, o as tam nei noro, nei poreikio schmoll.gif cia tik siaip pasidalinimas smile.gif

SP, man irgi pirma - kaip kudroj dabar madinga sakyti - "turi savo". kitos man tokios uzuomazgines, turi potencialo, nes kaip ir matau, ka norejai isreiksti, bet kzk lyg ne iki galo realizuota. bet visumoj tai kryptis gera rolleyes.gif
Atsakyti
Gaziulka, tu fotografuok save,paskui kai pasensi bus smagu i save jauna paziureti wub.gif parodysi anukams kokia grazi ju mociute buvo jauna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 20, 21:29)
Gaziulka, tu fotografuok save,paskui kai pasensi bus smagu i save jauna paziureti wub.gif  parodysi anukams kokia grazi ju mociute buvo jauna wub.gif

sakai? mastau.gif
mastau, kad man fotografijoje turbut pernelyg patinka santykis tarp to, kas uz kadro ir to, kas jame. o kai tai ta pati as, kazko matyt truksta. noreciau diskusijos apie auto, bet biski jau tingiu daugiau rasyt
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 20, 19:02)
Ne foto čia, jausmai mano dabar tokie. (Komentarų gali ir nebūti  biggrin.gif)

Na as, kaip visada zaviuosi tavo ieskojimais, bandymais, idejom.... 4u.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 20, 20:21)
tai kazkodel man visiskai nekyla noras daryti savo auto. kai  kuriom taip gerai sekasi, o as tam nei noro, nei poreikio  schmoll.gif cia tik siaip pasidalinimas smile.gif

Man taip pat buvo iki kazkurio laiko... O dabar jauciu, kad poreikis ateina... Tai va tik ikvepimo laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Sea_, man super kadras, spalvos, ryskumo zona, minimalizmas... as tai visad visko daug sugrudu, tai zaviuos kad kiti teisingai atsirenka.

O. geros keliones! gal iki balandzio 18 grisi? wink.gif

SP, paskutine man patinka, ir pirma tokia ... su mintim. Siaip tai man jos labaiu kaip eskizai, bet sauniai darbuojiesi.
Atsakyti
Aciu BN 4u.gif

plaukimo pamokele 4u.gif man idomu kaip jums spalviskai g.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 21, 19:35)
Aciu BN 4u.gif
plaukimo pamokele 4u.gif man idomu kaip jums spalviskai g.gif
user posted image

100 balu, WOW thumbup.gif Viskas puikiai- tiek nuotaika, tiek spalvos thumbup.gif
Atsakyti
Cgirl aciu biggrin.gif labai durnas apsvietimas baseine buvo,ir dienos sviesa ir lempos smile.gif
Atsakyti
panele nusikaltus 4u.gif Vaiksciojom visi po parka,o ji pasistrykinedama pabego nuo musu, tai pasivijus morala atskaiciau ir nufotografavau:) zaidziau su actionais:)
user posted image

dar pedutes biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 21 kovo 2009 - 20:44
Eik tu sau kaip grazu sea bigsmile.gif wub.gif Pirmajam portretuke truputi gaila to pakausiuko, bet tai smulkmena. Kuris action'as cia taip grazxiai spalvytes padaro? ax.gif
Ziuriu pas jus visai vasara bigsmile.gif
Atsakyti
Sea, wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti