Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(c-girl @ 2009 03 20, 18:35)
Kaip faina bigsmile.gif  Berniukai jegaaa thumbup.gif

As irgi nemanau, kad atspausdinus dryziukai "pinsis" 4u.gif
O,](nikas iskart primena kai ka blush2.gif the big O vadinamu, ooooooooooooo blush2.gif  lotuliukas.gif ), sveikinu su nauju pirkiniu 4u.gif  Spejau dar uzmatyti nauja portretuku su nauju objektyvu...PATIKO bigsmile.gif
doh.gif blush2.gif nu teks dabar issiregistruoti, ar tik po 6 men pakeisti doh.gif Turejo buti su tasku, aj sunku man su pavadinimais biggrin.gif

Sea, i Egipta blush2.gif pirma karta Nuotaika nervuota lagaminine biggrin.gif
Labai noreciau i susitikima, ale ne sudba biggrin.gif lauksiu tarptautinio grand meeto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 20, 18:22)
O fotografuoju dabar visišką vėją smile.gif Makaliūzes tokias. Ir turbūt blogiausia, kad tai mane be galo svaigina...

bigsmile.gif Parodyk bigsmile.gif
Atsakyti
Nesijuoksi? Na, ką aš galiu padaryt, kad man taip reikia...
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 20, 17:35)
O,](nikas iskart primena kai ka blush2.gif the big O vadinamu, ooooooooooooo blush2.gif  lotuliukas.gif ),  

Tiesa, perskaiciau komantara ir pagalvojau, OHO ka iskart primena musu ca-girl hihihi.gif irnesakyk.gif wub.gif As galvojau, galvojau, kad kazkur irgi ta ''O'' maciau, bet matyt senatve savo daro doh.gif lotuliukas.gif

SP, zinoma ne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 20 kovo 2009 - 19:38
QUOTE(O @ 2009 03 20, 19:24)
doh.gif  blush2.gif  nu teks dabar issiregistruoti, ar tik po 6 men pakeisti doh.gif Turejo buti su tasku, aj sunku man su pavadinimais  biggrin.gif

Nekeisk nekeisk, juk labai teigimas nikas... bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 03 20, 19:37)
Tiesa, perskaiciau komantara ir pagalvojau, OHO ka iskart primena musu ca-girl  hihihi.gif  irnesakyk.gif  wub.gif  As galvojau, galvojau, kad kazkur irgi ta ''O'' maciau, bet matyt senatve savo daro  doh.gif  lotuliukas.gif

Kai kas neleidzia pamirsti... blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

SP, tik dek greiciau ir daug ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 20, 11:42)
Nekeisk nekeisk, juk labai teigimas nikas... bigsmile.gif  thumbup.gif
Kai kas neleidzia pamirsti... blush2.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
SP, tik dek greiciau ir daug ax.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 03 20, 16:28)
na?
gali sakyti, ką manai..smile.gif

man visokie tokie "ate" naujokams primena vieną tokį Sillwio smile.gif
Atsakyti
Ne foto čia, jausmai mano dabar tokie. (Komentarų gali ir nebūti biggrin.gif)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Na va taip va. Kompiutery kažkaip geriau nei flickr'e, bet ai... Žinau, kad vietos trūksta, bet netelpu aš besimakaluodama sad.gif O visa kita betvarkė mane "veža" Tikiuosi, kad nežiūrėsiu po kelių savaičių į šiuos savo jausmus rausdama. Kritikos laukiu. (atviresnuių tai jau nedėsiu smile.gif)
Atsakyti
saules puga, mane pirma ir paskutine suzavejo wub.gif
Antroji baugi truputi, mergina be veido biggrin.gif
gaila,kad atviresniu neparodysi, nes sudominai labai 4u.gif

O, kokia smagi kelione nusimato tau bigsmile.gif Isivaizduoju kiek daug foto parsivesi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 20, 22:02)
Na va taip va.

Noretus konkreciau, pvz taip smile.gif :
http://i29.tinypic.com/2ibohmp.jpg
Bet paskutine man patinka
Atsakyti
BN 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 03 20, 20:31)
Noretus konkreciau, pvz taip smile.gif :
http://i29.tinypic.com/2ibohmp.jpg
Bet paskutine man patinka

Plaukai nerealuuus blink.gif thumbup.gif

SP, man pirma ir paskutine patinka 4u.gif As tai pavydziu tokiu bandymu...ta prasme kad neatrandu laiko dienoje kada galeciau nuoga blaskytis biggrin.gif ir fotkintis. Pas O daznai ziuru nuotraukas ir geriuosi...noreciau ir as isbandyti ax.gif

Sea wub.gif
Atsakyti