mjo.... tai kas dar kokiu minciu turit apie myta? Iki balandzio ir miskelis prie Pupeliuko pradzius...
pats pirmas postas buvo skirtas O. apibendrinimu ten irgi nera, tiesiog pasidalinau savo asmenine patirtim. jei tamsta izvelgiate kazka kas jums nepatinka, tai as tikrai negaliu padeti. aukleti savo vaikucius galit, o ne mane na bet jus turbut fotografijos visas vingrybes ismanot, tai tikrai nesilygiuosiu su jumis
QUOTE(rositafoto @ 2009 03 20, 15:41)
pats pirmas postas buvo skirtas O. apibendrinimu ten irgi nera, tiesiog pasidalinau savo asmenine patirtim. jei tamsta izvelgiate kazka kas jums nepatinka, tai as tikrai negaliu padeti. aukleti savo vaikucius galit, o ne mane na bet jus turbut fotografijos visas vingrybes ismanot, tai tikrai nesilygiuosiu su jumis
whatever, ok, atia
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 03 19, 17:01)
Turiu nuojautą, kad šeštadienį ėjimas į lauką fotografuoti su reflektoriumi nuplauks vėl grįžus žiemai. Miške kojos klimpsta į molį. Šiaip tą puikiai galima daryti ir pas mane namie, nes šviesos pas mane per akis, ypač jei bus saulė. Gal bus norinčių? ar šiaip arbatos
as greiciausiai prisijungciau. o su Domuku galiu? ar tu dar su maziuku kt vaiku nenoretum - nes galiu ir neimt tai matyt, susiskambinsim ryt, bus matyt kiek ten tos saules ir noro. maciau, kad matei kudroj mano paskutines is sokiu - gal noretum tokios juosteles? atnesiu pabandymui ritineli. AGFA VISTA 400, pigi, bet tokia savotiska - sodri. Portros niekaip neprisiruosiu nusipirkt, bet ir tos lieku skolinga, kai nusipirksiu
QUOTE(peppi @ 2009 03 20, 16:02)
Sayon...
na?
gali sakyti, ką manai..
ir visi kiti galit sakyti, ką manot. akių neišdrėksiu, bo myliu ir gerbiu visas.
tai, šiandien esu kovinė - man atvirumo priepuolis sakau, ką galvoju. jeigu tai nepriimtina, sakykit, nebesakysiu daugiau, ale išeiti nė pro kur neisiu, figuški nebent bus atviras vieningas balsavimas, kad dingčiau
o savo nuomonės, kad vis tik buvo nekorektiškas apibendrinimas, neatsiimu. kita vertus, gerbiu visas nuomones, rositafoto irgi, todėl ir tolesnio galimo konflikto pasitraukiu, gero visiems vakaro
Aciu Sayonara (cia del avataro)
tikiuos ir man pavyks jusu grand meete sudalyvauti,nes jau busiu Lietuvoje ir su visom/visais gyvai susipazint
Rositafoto, nuotrauku tiesiogiai neina cia kelti is kompiuterio,pirma i koki albuma online susidek
Papildyta:
Grethen, kur pradingus buvai?
Saulespuga irgi kazkur dingo
O,kur jus keliausit?
tikiuos ir man pavyks jusu grand meete sudalyvauti,nes jau busiu Lietuvoje ir su visom/visais gyvai susipazint
Rositafoto, nuotrauku tiesiogiai neina cia kelti is kompiuterio,pirma i koki albuma online susidek
Papildyta:
Saulespuga irgi kazkur dingo
O,kur jus keliausit?
QUOTE(sayonara @ 2009 03 20, 15:42)
whatever, ok, atia
Kad neatrodytu kaip spamas, labai noriu pagirti Sea avatarus - abu paskutinius Idek sita didesni, ok?
O, patiko tavo bandymas su nauju objektyvu...
Dar Sea mergaite su kreidele patiko... Gal ieskociau kito kampo, gal kiek is auksciau fotografuot, gal koki spalvota kadra (gal ne )
Beje, jei ir tu atvyksti, tai tikrai reiks organizuoti grand myta, su privalomu visu besimokanciu dalyvavimu Labai lauksiu - turetu buti smagu
QUOTE(wyshnia @ 2009 03 19, 19:06)
Kaip faina Berniukai jegaaa
As irgi nemanau, kad atspausdinus dryziukai "pinsis"
O,](nikas iskart primena kai ka the big O vadinamu, ooooooooooooo ), sveikinu su nauju pirkiniu Spejau dar uzmatyti nauja portretuku su nauju objektyvu...PATIKO
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 20, 18:38)
Pas tete, ar kaip ten Sayonara sake
Nedingau, aš Sea (o kad prisimeni tai man labai... Skaniau už pyragą ).
Tyliai sau ramiai plaukiu, žiūriu, gėriuosi ir nieko protingo vis tiek negaliu išspausti iš savo komentarų. savotiška migla mane apėmusi. lyg ir noriu kažką daryti, tęsti tas keistybes su nosimis, bet iš kitos pusės matau žiovaujančius žiūrovus, tai... O fotografuoju dabar visišką vėją Makaliūzes tokias. Ir turbūt blogiausia, kad tai mane be galo svaigina...
Tyliai sau ramiai plaukiu, žiūriu, gėriuosi ir nieko protingo vis tiek negaliu išspausti iš savo komentarų. savotiška migla mane apėmusi. lyg ir noriu kažką daryti, tęsti tas keistybes su nosimis, bet iš kitos pusės matau žiovaujančius žiūrovus, tai... O fotografuoju dabar visišką vėją Makaliūzes tokias. Ir turbūt blogiausia, kad tai mane be galo svaigina...