Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

Miglota: man labai thumbup.gif šis LO: pradedant nuo nuotraukų baigiant iki paskutinės detalės...ir ta mėlyna čia taip tinka...tokia lengva, linksma atmosfera, ir atrodo kad aš girdžiu juoką jūsų...smagu thumbup.gif
kaip trolis iš jų pasakų

tiktai jis gražus trolis 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Miglota wub.gif wub.gif wub.gif isimylejau tavo darbeli , lekiu dar karta paspoksoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 03 19, 19:07)

tai taip ir uzsirasau biggrin.gif biggrin.gif

Miglota labai grazus,lengvas lyg pukas LO wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 19 kovo 2009 - 19:37
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 19, 18:59)
tiktai jis gražus trolis 4u.gif  biggrin.gif

aha drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu labai visom uz mielus zodzius mano vaikui ir mano darbui wub.gif
Atsakyti
Miglota, l.l.l. gražus LO wub.gif
Atsakyti
Miglota, wow. Tobulai thumbup.gif
Atsakyti
aciu mirksiukas.gif

man paciai lyg ir truksta aprasymo.. bent keliu sakiniu.. gal dar sugalvosiu ir paslepsiu kurnors maza rasteli smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Miglota, aš prisidedu prie visų susižavėjimo pilnų atsiliepimų. Ta mėlyna spalva... Mane tai tiesiog įtraukė, teko vis grįžt ir grįžt pasižiūrėti, kas ir kaip. Kaip jūra mano mylima... Tokia ramybė ir tuo pačiu tvirtumas, sakyčiau vyriškumas, iš LO dvelkia. Man net netinka emocijoms išreikšti tos rausvos SM šypsenėlės...

O-pa-pa, na ir rankdarbiai bigsmile.gif Ir mane į sąrašiuką, ką... blush2.gif

Kažką dar pamiršau tikrai g.gif Einu atgal, pasitikrinsiu...

Na va, grįžau biggrin.gif Tiek daug darbelių pridėta, kad net galva susisuko.

Linutuk, na tu ir šaunuolė bigsmile.gif Taip greitai ir tokį super darbelį padarei. Pavydu... Aš va irgi pradėjau mini užrašinę daryti, bet padėjau į šalį. Kažkaip rezultatas nedžiugina. Be to, nusprendžiau, kad pabaigsiu pirma nebaigtus darbus (tokius kaip kursinis, kuris jau kabo n laiko blush2.gif ). Gal tada įkvėpimas grįš.

Žodžiu, visos, kurios darbuojatės, šaunuolės. Žaviuosi. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 20 kovo 2009 - 10:56
Jei kuria domina, i ScrapManijos blog'a ikeliau mini pamokele apie akrilinius stampukus ir ju organizavimo metoda...cia
Atsakyti
Jau savaitė, kaip padariau pirmąsias savo atvirutes.
Negalėjau rodyti, kol nepadovanojau.
Vakar buvo įteikta, todėl rodausi:

user posted image

Su šia šiek tiek užtrukau. Stalas dar po "Žiemos skonio" buvo nesutvarkytas, tai panaudotos tos pačios priemonės hihihi.gif

user posted image

Šią jau rodžiau pliurpaluose (net virtualiai padovanojau). Pataisiau tik štampuotą gėlę. Ją perdariau ir embosinau. Buvo įteikta vyriškiui su mintimi, kad galės perdovanoti, todėl neužrašiau vardo. (jis skrudžas, todėl neabejoju, kad taip ir padarys)

Atsakyti
Sanrita, labai grazios atvirutes wub.gif ypac ta antroji wub.gif wub.gif wub.gif grazu.
Atsakyti