Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

O-pa-pa, negaliu patikėt, kad sagutės popierinės g.gif
Kaip galingai atrodo thumbup.gif

Atsakyti
O-pa-pa, thumbup.gif sagos ir dėžutė. Net nepagalvojau, kad jos kartoninės 4u.gif
Atsakyti
emm....sagos tai ne kartonines unsure.gif sagos fimines biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kartonines sagutes ant dezeles biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 03 19, 15:20)
emm....sagos tai ne kartonines unsure.gif sagos fimines biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif kartonines sagutes ant dezeles biggrin.gif  biggrin.gif
jau norejau garsiai rekti kad sagos tikros ir ne fimines o firmines mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek nuostabių darbų pasirodė: fimo sagučių/dėžučių, mini albumų/papkių.... wub.gif thumbup.gif Pagalvojau kad pavasariaui pasibelžiant į mūsų namus, sumažės darbelių, bet jūs ir toliau grožius kuriate.

Dėkui visom už komentarus manajam LO...bet tikrai nesitikėjau kad kam patiks ax.gif 4u.gif

Relija: Polaroid gali gauti eBay; Jų daugiau nebegamina ir negamins. Mokėsi gal 2x daugiau dėl to, bet jei ko reikia, visad rasi bent ką eBay mirksiukas.gif
Atsakyti
emm....sagos tai ne kartonines unsure.gif sagos fimines biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif kartonines sagutes ant dezeles biggrin.gif  biggrin.gif

Aaaaaa, ne taip supratau doh.gif
Rimtai tada prašau išsamios pamokos, kaip tokias sagutes pasidaryti namuose thumbup.gif Man darant LO labai praverstų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 19, 13:52)
kiekvienam puslapija po dvi kiseneles, didesne nuotraukom, mazesne uzrasams,

LINUTUK, nu dėjai thumbup.gif Puikiai, šaunuolė drinks_cheers.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2009 03 19, 14:43)
kadangi prie darbu su foto vis dar neprisedu,neapsisprendziu kuria foto pirmiau gadinsiu lotuliukas.gif tai kad neisbrauktumet manes biggrin.gif parodysiu scrapinta dezele blush2.gif

Po perkūnais, aš irgi noriu tokios dėželės cray.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 19, 15:22)
Relija: Polaroid gali gauti eBay; Jų daugiau nebegamina ir negamins. Mokėsi gal 2x daugiau dėl to, bet jei ko reikia, visad rasi bent ką eBay  mirksiukas.gif

tada galiu pamiršt, gyvenime nieko iš ten nesugebėsiu parsisiųst...Jau vien norint atsidaryti tą psl inetas pakimba verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 19 kovo 2009 - 16:08
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 19, 17:22)
Kiek nuostabių darbų pasirodė: fimo sagučių/dėžučių, mini albumų/papkių.... wub.gif  thumbup.gif  Pagalvojau kad pavasariaui pasibelžiant į mūsų namus, sumažės darbelių, bet jūs ir toliau grožius kuriate.

Dėkui visom už komentarus manajam LO...bet tikrai nesitikėjau kad kam patiks ax.gif  4u.gif

as kaip tik laukiu pavasario,tada geriausiai dirbasi ax.gif nekenciu pilkumos ir pliurzu....

QUOTE(relija @ 2009 03 19, 18:06)

nesuprantu kam tos asaros biggrin.gif gal dar kas norit tokios dezutes..... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 19 kovo 2009 - 16:41
gal dar kas norit tokios dezutes..... rolleyes.gif  biggrin.gif

ax.gif ax.gif ax.gif

Miglota, koks zavingas darbelis... wub.gif Jis man toki lengvumo ispudi palieka... biggrin.gif Labai grazi ir matau smagi ta fotosesija buvo... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 19 kovo 2009 - 17:11
user posted image
smile.gif
Atsakyti
blink.gif bigsmile.gif oho koks grozis , o jau nuotraukos, o dar tie laumzirgiai aplinkui skraidantys, wub.gif wub.gif wub.gif labai labai.
Kiti darbeliai taip pat wub.gif wub.gif wub.gif .Man mat melyna spalva labai jau prie sirdies blush2.gif
Atsakyti
Miglota, wub.gif wub.gif wub.gif
O man tavo sūnus tikras skandinavas - kaip trolis iš jų pasakų thumbup.gif Labai mielas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 19 kovo 2009 - 18:47