Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

Scrap8, saunus darbelis mirksiukas.gif Net sunku isskirti kas labiausiai patiko. Koloritas savo darba padare thumbup.gif
Pas tave taip viskas SAVO VIETOSE gaunasi 4u.gif Zaviuosi.
Atsakyti
Scrapuke, pralinksminai, parašydama, kad mane supykins greičiausiai lotuliukas.gif Ruošiausi pamatyti rožinį rožinį darbą, su ryškiais salotiniais dryžiais ir mikimauzais lotuliukas.gif Tačiau vaizdas kitoks ir visai nepykina thumbup.gif
Nors iš dalies buvai teisi, nes mes su mano draugėm priklausėm kitokiai kategorijai. Mes nekentėm širdučių, meškučių, saldybių ir barbių visokių, nemėgom tokių panų biggrin.gif , tačiau tavo darbas puikus, nes labai gerai atskleidžia pasirinktą idėją thumbup.gif , surinktos detalės bei foto tiesiog perkelia į kitus laikus ir be abejo primena man savus, bet taip pat labai malonius prisiminimus. Tikrai puiki mintis - būtinai darysiu tokį LO su savo draugėm.
Beje, mūsų trijulėje buvo viena, kuri šiaip labai mėgo visokias širdeles paišyti, tai mes, kitos dvi, ją ėsdavom už tai, o ji tvirtai laikėsi lotuliukas.gif thumbup.gif Net ir dabar dar mane kartais sunervina su tom savo širdelėm lotuliukas.gif Einu jai paskambinsiu ax.gif

QUOTE(Miglota @ 2009 03 19, 09:34)
tas baltas daiktas po kojom yra vandens sildymo katilas, ten pats silciausias kampas visuose namuose 

va čia tai geriausias dalykas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 19, 09:44)
wub.gif  super isikurus thumbup.gif , as jauciu vasarai kraustysiuos i balkona lotuliukas.gif , dabar istiklintas, tai neaplis jai kaaa ir sviesu ilgai vasara buna  biggrin.gif

Irgi puikus sprendimas thumbup.gif Kai gyvenome Vilniuje, šiltuoju metų laiku dirbdavau balkone, MB įtaisė man ten stalą, lentynėlių.... Kai galėdavau ten dirbti - padarydavau visada daugiau nei tuo sezonu, kai neturėjau savo kampo doh.gif O dabar tik mintimi apie dirbtuves-studiją ir gyvenu doh.gif
Papildyta:
Ai, dar norėjau, scrapuke, tavęs paklausti. Pamačiau tavo padarytą polaroido foto imitaciją ir atsiminiau, kad turiu polaroidą, tačiau kasečių LT jau nebegalima gauti verysad.gif Galbūt Amerikoje kur nors tau teko matyti polaroido kasečių užsilikusių? O gal jau padėjo vėl gaminti? Kažkur kažkada skaičiau, kad yra tokių planų...
Atsakyti
na vakar vel bandziau atsipalaidavimo migtuka sau pajungti lotuliukas.gif , stai kas is to gavosi blush2.gif , labai aciu Agnuzei uz tokia puikia ideja ir siunciu jai keleta oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
sunaudoja poka kartono A4 formato, (kartona visa susikarpiau, bet ne viska sunaudojau, nes pamaniau kad pradziai uzteks ir tiek) grazinau su popieriaus likuciais nuo kitu darbeliu likusiais, nieko labai nederinau, bet kad butu nors kiek vieninga tai vienodai pastampavau su gelyciu stampuku, sendinau, paisinejau, vienu zodziu vakar puse dienos kaifavau blush2.gif kiekvienam puslapija po dvi kiseneles, didesne nuotraukom, mazesne uzrasams,
user posted image
Atsakyti
Linutuk bigsmile.gif cia vos ne scrap puslapiai gavosi.. saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Linutuk, na tu ir pavarai, per vieną dieną tokią užrašinę pasidarei wub.gif
Atsakyti
Linutuk , kaip tau pavyko taip greitai ir taip graziai... biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu merginos 4u.gif , pati nustebau, bet darant uzrasine uztrukau gal tik kokias 3 valandas, dar tiek laiko turejau paskui tvarkytis bardaka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet pastebejau, kad nesistengiau visokiu taisykliu laikytis, tiesiog daug negalvodama ar cia kas derinasi ar ne, dariau ir viskas, pajauciau tikra kaifa, tikiuosi kada nors ir LO darydama taip atsipalaiduosiu, manau daug groziu pridaryciau, jai tik taip saves nesukaustyciau ir neydeciau i kaskokius, man dar paciai nesuvokiamu taisykliu, remus ax.gif
ant filosofijos patrauke doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 19, 15:52)
na vakar vel bandziau atsipalaidavimo migtuka sau pajungti lotuliukas.gif , stai kas is to  gavosi  blush2.gif , labai aciu Agnuzei uz tokia puikia ideja ir siunciu jai keleta  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

pribaigsit mane su tom fajnuoliskom uzrasinem doh.gif biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif

kadangi prie darbu su foto vis dar neprisedu,neapsisprendziu kuria foto pirmiau gadinsiu lotuliukas.gif tai kad neisbrauktumet manes biggrin.gif parodysiu scrapinta dezele blush2.gif

user posted image
user posted image

viska dariau naminem priemonem,dezeles virsus is akvarelinio popieriaus lietas akvarele,lino gabaliukas apsiutas siulu ir klijuotas,angeliukas,sirdeles,sagutes iskirptos is dekupazinio popieriaus klijuotos ant kartono,iskirptos ir nulakuotos laku,kad butu siek tiek iskilios.
Atsakyti
Grazuuu wub.gif Ir ne tik dezele... bigsmile.gif 4u.gif
Kai pamaciau tuos grozius kitoj musu temukej tai taip ir supratau, kad cia tavieji... ax.gif
Atsakyti
O-pa-pa, kokios fainos sagutes wub.gif o dezute irgi puiki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 03 19, 17:06)
Grazuuu wub.gif Ir ne tik dezele... bigsmile.gif  4u.gif
Kai pamaciau tuos grozius kitoj musu temukej tai taip ir supratau, kad cia tavieji... ax.gif

QUOTE(Miglota @ 2009 03 19, 17:09)
O-pa-pa, kokios fainos sagutes  wub.gif  o dezute irgi puiki  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif sagos cia tai ne i tema,bet foto neturejau be sagu blush2.gif
Atsakyti
O-pa-pa, nagi nesikuklink, nesikuklink biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti