Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

einu ziuret ar dar nulupsiu tas raides lotuliukas.gif , raudona spalva tikrai gerai skamba rolleyes.gif , jai nulupsiu bandysiu su akriliniais dazais pamozoti jas smile.gif
Atsakyti
Linutuk , tos tavo snaiges isvercia is koto!!!!!!!!!!!
ir apiplesyti kampukai pabaltinti - labai labai grazus 4u.gif
tikrai nemazai zieminiu detaliu tokiam LO 4u.gif

labai labai wub.gif o jei dar pasinaudosi Musu meistriu patarimais ir pataisysi - bus super thumbup.gif

kazkaip vis galvoju... kad nepamenu nei vieno relijos LO... arba atsiprasau kad esu nepastabi blush2.gif bet tikrai noreciau uzmesti aky... relija tavo knygeles ir atvirukai, pauksciukai, medeliai - nuostabus, bet niekaip negaliu prisiminti jokio LO... gal ymestum kokia nuorodele 4u.gif ar koky LO wink.gif
Atsakyti
Linutuk, pribrendo reikalas dar ir apie nauja temuke pagalvot blush2.gif As tai nemoku...
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 05 13, 09:15)
Linutuk, pribrendo reikalas dar ir apie nauja temuke pagalvot  blush2.gif As tai nemoku...
jau maciau, po kokiu poros valandu sukurpsiu nauja mirksiukas.gif , galvoju ka grazaus i pirma lapa ideti ax.gif
Atsakyti
Linutuk, super LO thumbup.gif
Snaigės tikrai vertos tokio ilgo ir sunkaus vargo 4u.gif
Norėčiau jų blush2.gif Gal gali nuotraukytę atsiųsti, bandysiu ir aš pjaustinėt g.gif
jurginet@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 05 13, 09:31)
bandysiu ir aš pjaustinėt  g.gif

Jergau jergau,as kai turiu ta savo stebuklinga aparaciuka, tai mane net sutraukia nuo tokiu minciu - pjaustinet. Nu gal reika kada valios isbandymui ka nors papjaustyt ranka.
Merginos, ar dirbat kas Mamos tema? As vakar jau popierius susirikiavau, tai jei nebus trukdziu, jauciu,kad sudalyvausiu ax.gif
Atsakyti
NAUJI NAMUCIAI smile.gif
Linutuk, super LO 
Snaigės tikrai vertos tokio ilgo ir sunkaus vargo 
Norėčiau jų  Gal gali nuotraukytę atsiųsti, bandysiu ir aš pjaustinėt 
jurginet@gmail.com
nu pavyzdi tik toki kuri ten ikeliau turiu, as pati tai apsivedziojau jau turima tokia juosta,
Merginos, ar dirbat kas Mamos tema? As vakar jau popierius susirikiavau, tai jei nebus trukdziu, jauciu,kad sudalyvausiu
as vis dar svarstau doh.gif , apie save kas kaip paskutiniu metu nenoriu skrepinti, apie savo mama negaliu doh.gif , apie MB mama irgi nenoriu doh.gif tai lieku kaip ir prie tuscios geldos, ziurinesiu siandien nuotraukas, gal kokia gera mintis ateis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 05 13, 09:03)
kazkaip vis galvoju... kad nepamenu nei vieno relijos LO... arba atsiprasau kad esu nepastabi blush2.gif  bet tikrai noreciau uzmesti aky... relija  tavo knygeles ir atvirukai, pauksciukai, medeliai - nuostabus, bet niekaip negaliu prisiminti jokio LO... gal ymestum  kokia nuorodele  4u.gif ar koky LO wink.gif

Aš dabar pasakysiu kaip kai kurie kandidatai į prezidentus ištisai kartoja lotuliukas.gif : - puikus klausimas lotuliukas.gif
Neturiu aš jokios terpės kur galėčiau sudėti savo darbus, tinklalapį jau jau nemažai pajudinau, bet blyn kiti darbai vis pristabdo procesą. Kai jau bus naujieji mūsų su Mb namai, ten bus galima rasti oi oi kiek visko biggrin.gif , o kol kas .... biggrin.gif
Ir apskritai, esu padariusi tik keturis LO kol kas. Man daug labiau patinka smulkesni daikteliai, kurių dabar jau kalną pridarius turiu ir dedu į naujuosius namus biggrin.gif

Mamos temai darysiu kada nors, tačiau ne dabar, nes reikia pasidaryti tam tikrą foto sesiją su mama, nes reikia tobulos foto tam LO ax.gif biggrin.gif O mamyte priversti fotografuotis oi oi oi kaip sunku biggrin.gif
Bet LO, norint pagerbti savo mamytę, man tobulas atradimas. Paprastos foto neužtenka, dienoraščio viso juk nekabinsi ant sienos... O va LO mamytei bus pats geriausias variantas - įrėminsiu ir padovanosiu....ir sau vieną pasidarysiu....ir dar su tėtuku... wub.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 13, 10:52)
apie save kas kaip paskutiniu metu nenoriu skrepinti,

Šiaip be reikalo, o jei dar pasikviestum į pagalbą savo dukras - jos tikrai išrinktų ir foto, ir rastų ką parašyti apie savo brangiausią mamytę mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
O tu tik sudėliotum, dar pasiuvinėtum ką nors arba IŠPJAUSTYTUM lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 13 gegužės 2009 - 10:14
QUOTE(relija @ 2009 05 13, 11:11)
arba IŠPJAUSTYTUM  lotuliukas.gif
ei, davai nevaryk cia su tuo pjaustymu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , galiu ir tau ka nors ispjaustyti bigsmile.gif nori bigsmile.gif
Atsakyti
tongue.gif nenoriu, bo dar užsikrėsiu lotuliukas.gif Aš irgi moku išpjaustyt tik labai tingiu, geriau su silhouettu pavarysiu lotuliukas.gif
Nebent išpjaustytum mūzą, kuri ištisai įkvėpimą dalintų - tada noriu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti