einu ziuret ar dar nulupsiu tas raides , raudona spalva tikrai gerai skamba , jai nulupsiu bandysiu su akriliniais dazais pamozoti jas
Linutuk , tos tavo snaiges isvercia is koto!!!!!!!!!!!
ir apiplesyti kampukai pabaltinti - labai labai grazus
tikrai nemazai zieminiu detaliu tokiam LO
labai labai o jei dar pasinaudosi Musu meistriu patarimais ir pataisysi - bus super
kazkaip vis galvoju... kad nepamenu nei vieno relijos LO... arba atsiprasau kad esu nepastabi bet tikrai noreciau uzmesti aky... relija tavo knygeles ir atvirukai, pauksciukai, medeliai - nuostabus, bet niekaip negaliu prisiminti jokio LO... gal ymestum kokia nuorodele ar koky LO
ir apiplesyti kampukai pabaltinti - labai labai grazus
tikrai nemazai zieminiu detaliu tokiam LO
labai labai o jei dar pasinaudosi Musu meistriu patarimais ir pataisysi - bus super
kazkaip vis galvoju... kad nepamenu nei vieno relijos LO... arba atsiprasau kad esu nepastabi bet tikrai noreciau uzmesti aky... relija tavo knygeles ir atvirukai, pauksciukai, medeliai - nuostabus, bet niekaip negaliu prisiminti jokio LO... gal ymestum kokia nuorodele ar koky LO
Linutuk, pribrendo reikalas dar ir apie nauja temuke pagalvot As tai nemoku...
QUOTE(lauramama @ 2009 05 13, 09:15)
Linutuk, pribrendo reikalas dar ir apie nauja temuke pagalvot As tai nemoku...
jau maciau, po kokiu poros valandu sukurpsiu nauja , galvoju ka grazaus i pirma lapa ideti
Linutuk, super LO
Snaigės tikrai vertos tokio ilgo ir sunkaus vargo
Norėčiau jų Gal gali nuotraukytę atsiųsti, bandysiu ir aš pjaustinėt
jurginet@gmail.com
jurginet@gmail.com
QUOTE(Sanrita @ 2009 05 13, 09:31)
bandysiu ir aš pjaustinėt
Jergau jergau,as kai turiu ta savo stebuklinga aparaciuka, tai mane net sutraukia nuo tokiu minciu - pjaustinet. Nu gal reika kada valios isbandymui ka nors papjaustyt ranka.
Merginos, ar dirbat kas Mamos tema? As vakar jau popierius susirikiavau, tai jei nebus trukdziu, jauciu,kad sudalyvausiu
NAUJI NAMUCIAI
Linutuk, super LO
jurginet@gmail.com
nu pavyzdi tik toki kuri ten ikeliau turiu, as pati tai apsivedziojau jau turima tokia juosta, Snaigės tikrai vertos tokio ilgo ir sunkaus vargo
jurginet@gmail.com
Merginos, ar dirbat kas Mamos tema? As vakar jau popierius susirikiavau, tai jei nebus trukdziu, jauciu,kad sudalyvausiu
as vis dar svarstau , apie save kas kaip paskutiniu metu nenoriu skrepinti, apie savo mama negaliu , apie MB mama irgi nenoriu tai lieku kaip ir prie tuscios geldos, ziurinesiu siandien nuotraukas, gal kokia gera mintis ateis
QUOTE(Lawrute @ 2009 05 13, 09:03)
Aš dabar pasakysiu kaip kai kurie kandidatai į prezidentus ištisai kartoja : - puikus klausimas
Neturiu aš jokios terpės kur galėčiau sudėti savo darbus, tinklalapį jau jau nemažai pajudinau, bet blyn kiti darbai vis pristabdo procesą. Kai jau bus naujieji mūsų su Mb namai, ten bus galima rasti oi oi kiek visko , o kol kas ....
Ir apskritai, esu padariusi tik keturis LO kol kas. Man daug labiau patinka smulkesni daikteliai, kurių dabar jau kalną pridarius turiu ir dedu į naujuosius namus
Mamos temai darysiu kada nors, tačiau ne dabar, nes reikia pasidaryti tam tikrą foto sesiją su mama, nes reikia tobulos foto tam LO O mamyte priversti fotografuotis oi oi oi kaip sunku
Bet LO, norint pagerbti savo mamytę, man tobulas atradimas. Paprastos foto neužtenka, dienoraščio viso juk nekabinsi ant sienos... O va LO mamytei bus pats geriausias variantas - įrėminsiu ir padovanosiu....ir sau vieną pasidarysiu....ir dar su tėtuku...
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 13, 10:52)
apie save kas kaip paskutiniu metu nenoriu skrepinti,
Šiaip be reikalo, o jei dar pasikviestum į pagalbą savo dukras - jos tikrai išrinktų ir foto, ir rastų ką parašyti apie savo brangiausią mamytę
O tu tik sudėliotum, dar pasiuvinėtum ką nors arba IŠPJAUSTYTUM
QUOTE(relija @ 2009 05 13, 11:11)
arba IŠPJAUSTYTUM
ei, davai nevaryk cia su tuo pjaustymu , galiu ir tau ka nors ispjaustyti nori
nenoriu, bo dar užsikrėsiu Aš irgi moku išpjaustyt tik labai tingiu, geriau su silhouettu pavarysiu
Nebent išpjaustytum mūzą, kuri ištisai įkvėpimą dalintų - tada noriu
Nebent išpjaustytum mūzą, kuri ištisai įkvėpimą dalintų - tada noriu
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.