Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

Miglota, labai jaukus kampelis wub.gif

Mano priemonėse betvarkė - visi namo kampai prikaišioti vilnų, siuvinėjimo, mezgimo, scrapo priemonių, medžiagų ir šiaip visokio šlamštelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnužė: 19 kovo 2009 - 06:46
SM streikuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 kovo 2009 - 07:42
SM streikuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 kovo 2009 - 07:42
Padariau dar vieną LO kito blogo užduočiai tema: Geriausios Draugės.
*Įspėju-- tikiuosi kad daugumai iš jūsų nepatiks šis LO, o visom kitom žiauriai nepatiks biggrin.gif tongue.gif , (ypac relija pykins manau lotuliukas.gif

Bet man tinka ir galiu dryst pasakyt kad patinka, kadangi labai taisiklingai pavaizduoja mano skonį vėlyvais 1980m. ir visą tą paauglystės etapą kada paišydavom širdutes su savo ir draugės/draugo inicialais, viskas buvo lyg pastelinis ledų pasaulis.
ČIA Nuoroda į blog'ą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 kovo 2009 - 07:44
Nežinau kas darosi su kompu ar SM , jau n-kartus bandau parasyt ir niekaip neikelia zinutes cia, gaunu "time out error", o "private message" ispejimus el pastu gaunu siandien (nuo uzvakar blink.gif )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 kovo 2009 - 07:44
Miglota, thumbup.gif kampelis. Puikiai prisitaikei 4u.gif Gal kai vietos ne daug, tai ir bardakai ne tokie baisūs gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
Jo, SM tikrai streikuoja.
Scrapuke, jau apžiūrėjau tavo naująjį LO. Kaip ir visada, be galo patiko. Iš pirmo žvilgsnio gal kiek per ryšku pasirodė, bet dar neperskaičius aprašymo, apžiūrėjus detales, nuotraukas tampa aišku, jog perteikei savo paauglystę su visais ryškiais išgyvenimais, ryškiomis splavomis. Man l.patiko skanuotas žodynas ir mintis su puse pakabuko - monetos. Žodžiu, LO nepaprastai puikus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2009 03 19, 00:50)
Jo, SM tikrai streikuoja.
Scrapuke, jau apžiūrėjau tavo naująjį LO. Kaip ir visada, be galo patiko. Iš pirmo žvilgsnio gal kiek per ryšku pasirodė, bet dar neperskaičius aprašymo, apžiūrėjus detales, nuotraukas tampa aišku, jog perteikei savo paauglystę su visais ryškiais išgyvenimais, ryškiomis splavomis. Man l.patiko skanuotas žodynas ir mintis su puse pakabuko - monetos. Žodžiu, LO nepaprastai puikus  wub.gif

dėkui 4u.gif
labai ryšku drinks_cheers.gif bet tokia spalvinga nuotaika paauglių kada labiausiai slegianti "problema" yra ar rytdieną sukti grifką ar tiesiai palikti biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Scrapuke, puikiai perteikta tuometinė tavo nuotaika ir detalės atspindi laikmetį mirksiukas.gif
Neįprastas mano akiai darbelis ... Pripratusi prie tavo pastelinių rudai - žalių Lo, šis tikta naujovė.
Atsakyti
Scrapuke, man irgi patiko ta mintis thumbup.gif puikiai perteiktas laikas, net prisiminiau, kai ir mes m- kloj rasinedavom i tokius sasiuvinius, love is cool, foje-jega lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 19, 01:19)
Jaukus kampelis thumbup.gif ...o ziema tau nebuna salta sandely? g.gif Tai tu naktimis/paryciais scrapini kaip as?

tas baltas daiktas po kojom yra vandens sildymo katilas, ten pats silciausias kampas visuose namuose thumbup.gif mano visi scrapai gimsta nakti arba diena, kai vaikas miega trumpam galiu prisest, bet apskritai tai mano laikas naktis, kol neturejom vaiko, su mb tik paryciais miegot eidavom rolleyes.gif

QUOTE(aasta @ 2009 03 19, 06:18)
Miglota,  thumbup.gif kampelis. Puikiai prisitaikei  4u.gif Gal kai vietos ne daug, tai ir bardakai ne tokie baisūs gaunasi  biggrin.gif

aciu mirksiukas.gif bardakai, patikek, gaunasi ne blogesni nei normaliam kambary.. uzsikasu tarp trim aukstais sustatytu deziu ir popieriu.. vakar kaip tik buvau ipusejus viena darbeli, tai buvo ka patvarkyt pries fotografuojant doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 03 18, 20:49)
rodausi savo rojaus kampeli  biggrin.gif
is tiesu tai labai gerai ten jauciuosi, nors vietos visai nedaug, bet smagu kartais istrukt i savo pasauli, uzsidaryt duris ir kurti  wub.gif
wub.gif super isikurus thumbup.gif , as jauciu vasarai kraustysiuos i balkona lotuliukas.gif , dabar istiklintas, tai neaplis jai kaaa ir sviesu ilgai vasara buna biggrin.gif
Atsakyti