Scrapuke, o kiek tu jau turi darbų? Žinai, skaičiuoji?
Srapuke, labai saunus, nuotaikingas ir splavingas darbelis ir spalvos dera ir ta tvarkinga netvarka ir viskas tiesiog savo vietose
patersiu truputi eteri
pagaliau primusiau as si LO, daug ranku darbo ideta, tos snaigiu juostos ispjaustytos peiliuku (turiu tokia juoda labai grazia snaigiu juosta, bet tik viena, tai teko fantazija ijungti), snaiges irgi peiliuko pagalba ispjautos, pavadinimas padarytas su jau iskirstomis raidelemis, didelis aciu Miglotai ,
is tikruju tai nelabai man su siuo LO sekesi , su pagalba is saliessunkiai, bet truputi pajudejau is mirties tasko , kadangi buvo didelis noras siandien ji uzbaigti, tai viskas jau priklijuota , bet jai kam bus noro pasisakyti apie tai, kas butu ziurejasi graziau, mielai isklausysiu
pagaliau primusiau as si LO, daug ranku darbo ideta, tos snaigiu juostos ispjaustytos peiliuku (turiu tokia juoda labai grazia snaigiu juosta, bet tik viena, tai teko fantazija ijungti), snaiges irgi peiliuko pagalba ispjautos, pavadinimas padarytas su jau iskirstomis raidelemis, didelis aciu Miglotai ,
is tikruju tai nelabai man su siuo LO sekesi , su pagalba is saliessunkiai, bet truputi pajudejau is mirties tasko , kadangi buvo didelis noras siandien ji uzbaigti, tai viskas jau priklijuota , bet jai kam bus noro pasisakyti apie tai, kas butu ziurejasi graziau, mielai isklausysiu
Linutuk, man pats geriausias tavo LO. O snaigiu grozis ir visiskai nieko tokio kad ne baltos, ne tradicines Per viduri norisi kazkaip gudriai inkomponuot aprasyma, ar siaip koki paraityma Is kur tu snaigiu priskynei?
QUOTE(lauramama @ 2009 05 12, 19:55)
Linutuk, man pats geriausias tavo LO. O snaigiu grozis ir visiskai nieko tokio kad ne baltos, ne tradicines Per viduri norisi kazkaip gudriai inkomponuot aprasyma, ar siaip koki paraityma Is kur tu snaigiu priskynei?
aciu lauramama
Prima Felt Border Strip
dovanu gavau stai tokia juosta, tai ja apsivedziojau ir peiliuku ispjausciau, prisipazinsiu pusiaukeleje gal 2 kartusnorejau mesti ta reikala , jau taip uzknise buvo , bet ispjausciau siaip ne taip
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 12, 20:05)
apsivedziojau ir peiliuku ispjausciau, prisipazinsiu pusiaukeleje gal 2 kartusnorejau mesti ta reikala , jau taip uzknise buvo , bet ispjausciau siaip ne taip
Nu ka as galiu pasakyti - nenormali nu Sunku patiketi
O juostą tai aš padovanojau
LINUTUK, puikiai, bet už pavadinimo kitokį įkomponavimą ir aš balsuoju
O šiaip tikrai žiemiškas darbas - kaip smagu, kad sugebi šiltą, žalią dieną padaryti žieminį scrapuką
LINUTUK, puikiai, bet už pavadinimo kitokį įkomponavimą ir aš balsuoju
O šiaip tikrai žiemiškas darbas - kaip smagu, kad sugebi šiltą, žalią dieną padaryti žieminį scrapuką
del pavadinimo tai visiskai sutinku, o jai as baltai apvedziociau , ga nors kiek pageretu , ai tie pavadinimai man visada sunkus reikalas
šiek tiek ištrauks, bet nepadės labai....Reik kažkaip judint pačias raides... Gal net kito dydžio reiktų.... Gal iškirpk iš veltinio raides nemažas... Baltas....gal rožines, kaip kad žandukai....nyžinau nyžinau...
patersiu truputi eteri lotuliukas.gif
Dažniau "teršk" tokiais
Aš likus be žado kiek kantrybės pas tave yra kad išpjaustyti tokius dalykus su peiliuku...todėl retai ir scrapini kadangi visą laiką užsitaisai ant pečių tokius grandiozinius darbus (beja, napamiršau...įkelsiu šį vakarą )
Pavadinimas: o gal tiks grynai raudonas...labiau kontrastinga būtų ant mėlynos spalvos. Tos pjaustytos snaigės tai man atrodo labiau rožinės spalvos, o dukriuko kelnės yra grynai raudonos tad raudonas pavadinimas būtų dera prie kelnių
O galbūt padaryk kokią vieną pradinę raidę, sakykim 'Š' iš vatos ir kelis kartus pervaryk su siuvimo mašina...atrodys lyg sniegas. Vienam labai senam scrape aš taip gėles padariau iš vatos.
Bet baltas pavadinimas nžn...gali susilieti su nuotraukų baltu fonu...tikriausiai aš labiau už raudoną
patersiu truputi eteri lotuliukas.gif
Net nžn neskaičiuoju...neesu viena iš tų scraperių kurios sau stato tikslą "200 LO į metus" Ne pabaigtas kiekis LO'liukų mane įkvepia, o pats procesas scrapinimo ir gavimas šviežių nuotraukų. Bet...dar toli man iki tikslo realizavimo: scrapinti labiau dienoraščio stiliaus scrapą, labiau intymesnias man temas...galbūt dauguma negalėčiau viešint, bet esu dar labai daug ką atidėjus, nescrapinus, o galvoje tiek minčių būsimiem projektam.. ak, kur to laiko nusipirkti?
...soriukas...ne taip citavau reliją
Net nžn blush2.gif neskaičiuoju...neesu viena iš tų scraperių kurios sau stato tikslą "200 LO į metus" lotuliukas.gif Ne pabaigtas kiekis LO'liukų mane įkvepia, o pats procesas scrapinimo ir gavimas šviežių nuotraukų. Bet...dar toli man iki tikslo realizavimo: scrapinti labiau dienoraščio stiliaus scrapą, labiau intymesnias man temas...galbūt dauguma negalėčiau viešint, bet esu dar labai daug ką atidėjus, nescrapinus, o galvoje tiek minčių būsimiem projektam.. ak, kur to laiko nusipirkti?
Dėmesio: užsukit į tinklalapy čia, LINUTUKAS pasidalino dar viena fenomenalia idėja/pamokėle
Scrapuke, o kiek tu jau turi darbų? Žinai, skaičiuoji? bigsmile.gif
Net nžn blush2.gif neskaičiuoju...neesu viena iš tų scraperių kurios sau stato tikslą "200 LO į metus" lotuliukas.gif Ne pabaigtas kiekis LO'liukų mane įkvepia, o pats procesas scrapinimo ir gavimas šviežių nuotraukų. Bet...dar toli man iki tikslo realizavimo: scrapinti labiau dienoraščio stiliaus scrapą, labiau intymesnias man temas...galbūt dauguma negalėčiau viešint, bet esu dar labai daug ką atidėjus, nescrapinus, o galvoje tiek minčių būsimiem projektam.. ak, kur to laiko nusipirkti?
Dėmesio: užsukit į tinklalapy čia, LINUTUKAS pasidalino dar viena fenomenalia idėja/pamokėle
Linutuk, as tai galvociau didesnes raides ir istrauk jas i ta vieta, kuri yra tuscia per pati viduri. Man ziurint i dvigubus LO zvilgsnis koncentruojasi i viduri, o pas tave ten tuscia