Kalbant apie pirmus darbus...
Nežinau kaip kitoms, bet man padeda man profesinis išsilavinimas... turbūt tai kas įgimta neatsikratysi. Pati vadovautis page maps tiesiog nesugebu, man kiekviena nuotrauka popierius ar detalė duoda savą kompoziciją..
Bet žinau žmonių, kuriems pradėti buvo daug lengviau vien tik nuo page maps. Jie aiškiai gali sudėlioti pagal pvz, o kai reikia galvoti sutrinka ir tada prasideda makalynė...
Ir kaip ten bebūtų, turi nebijoti klysti ir norėti mokytis. darai darai dėlioji ir vartalioji tol kol tau susideda į vieną visumą, tokiu būdu nereikia skubėti, o viską apgalvoti, nereikia norėti sudėti LO per valandą ar butent tą dieną.. Kartais palieku viską ant stalo ir prabudus ryte sustumdai viską lengva ranka...
*Aušra*--> Iš tikro naudot paprastą pilką kartoną jį aptraukiant audiniu ar apkijuojant popierium yra pigiau, kita vertus ne taip bijai sugadint, kai žinai, kad atsargos liko dar 10 ar 20 viršelių
Pasportinį kartoną myliu labai, dirbu su juo nuo studijų laikų, praktiškai visi plančetai ant jo braižyti ranka. Man jis daug mieliau/lengviau pjaustosi, nei tas pilkasis... Pliusas tas, kad yra įvairių spalų.
Scrap8--> Žaviuosiu tavo talentu ir įdirbiu. Tas nuotraukos buitiškumas dingsta tarp spalvotų detalių, darbas šiltas ir neleidžia atitraukti akių, vis norisi žiūrėti ir analizuoti.
Aš pati ko gero nesugebėčiau tiek sutalpinti viename lape, esu scrap'e minimalistė, Esu padarius 11 LO bet jie visi labai minimalūs, reiktų kada paprašyti leidimo nufotogtafuoti ir pasorodyti jums.
Jaučiu pramazinsiu Motinos konkursą, nors turiu jau ir nuotrauką atsispausdinus ir popierių parinkus, stovi krūvelė, o daryti kada ir nėra laiko, gaminu skirtukus...