Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

QUOTE(kikutis @ 2009 05 11, 13:19)
Dėkui nors už tiek... smile.gif
O taip darbas vienas is pirmuju ... blush2.gif

Kai as prisimenu savo pirmajy LO doh.gif lotuliukas.gif Bet jis man visvien mielas ir grazus, nes tai padariau pati. Tad pradzia jau padarei mirksiukas.gif Dabar linkiu, ieskoti kas patinka tau paciai 4u.gif Stiliu yra tiiiieeek daug thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 05 11, 15:44)
aš siūlyčiau pasinagrinėti šias schemas: scrap maps
Manau, kad tuomet bus lengviau apjungti visus elementus, lengviau pasirinkti tinkamą nuotraukų dydį mirksiukas.gif Bet labai smagu, kad darbuojiesi ir nenuleidi rankų...paskiau bus labai smagu į pačius pirmus darbelius žiūrėti ir matyt, kaip tobulėji mirksiukas.gif

kažkaip su tuo išdėstymu prašoviau blush2.gif blush2.gif Pažiūrėjau kelis reportažus ir galvoju, pirmyn... sakau, kad kazkas ne taip gaunasi... blush2.gif
na ačiū už visas pastabas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kikutis @ 2009 05 11, 16:04)
kažkaip su tuo išdėstymu prašoviau  blush2.gif  blush2.gif Pažiūrėjau kelis reportažus ir galvoju, pirmyn... sakau, kad kazkas ne taip gaunasi... blush2.gif
na gal ir prasoviai, bet tikrai nelabai, as daug baisiau prasaudavau su savo pirmaisiais, dar ir dabar prasaunu tooooli i sali lotuliukas.gif , taip kad manau labai gera pradzia, o tas patarimas del schemu tai tikrai labai geras dalykas mirksiukas.gif , ir man labai padeda, nes dazniausiai su fantazija striuka buna lotuliukas.gif , as pati dar kartiais, tiesiog galerijas beziurinedama randu koki man patinkanti LO ir kopinu ji ax.gif finale gaunasi vistiek kitoksai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kikutis @ 2009 05 11, 16:04)
kažkaip su tuo išdėstymu prašoviau  blush2.gif  blush2.gif Pažiūrėjau kelis reportažus ir galvoju, pirmyn... sakau, kad kazkas ne taip gaunasi... blush2.gif

Tik nenusimink. Toliau darbuokis ir pamatysi kėkvienas darbelis bus tobulesnis ir tobulesnis. Juk visi mokomės iš klaidų. Nė viena mes jų neišvengėm 4u.gif
Atsakyti
Uz pirma darbeli 4u.gif

As atsispausdinau visus scrap -map ir pagal juos delioju. Ale visad "prasaunu" biggrin.gif Man labai sunku dirbti pagal ... taisykles... ax.gif
Atsakyti
As atsispausdinau visus scrap -map ir pagal juos delioju. Ale visad "prasaunu" biggrin.gif Man labai sunku dirbti pagal ... taisykles... ax.gif

Nežiūrėkit į Page Maps ar kitas schemas kaip "Taisykles" mirksiukas.gif Juk Retai kas net iš naujokių kopijuoja absoliučiai viską; Ir niekur neparasyta kad turi sekti schema nuo a-z....Dažniausiai tai pasisklonini viena ar kelias idejas: gal spalvų parinkimas patiko, galbūt pats pavadinimas, galbūt nuotraukų kiekis ar dydis neatitiko, tai apkeiti raštuotą popierių toj vietoj kur nuotrauka turejo būti. Bet schemos yra labai naudingos naujokėm todel kad duoda daugiau drąsos ir pasitikėjimo savimi (kurio pradžioj visai nėra). O dauguma naujokių nepradeda vien dėl tos baimės kad suklys, sugadins priemones ir t.t. LO atrodys "vaikiškai" ar "primityviai"...Schemos duoda tą drąsą pradžioj ir pagavus inerciją tada lengviau ir sekančius darbelius daryti.

*O aš padariau naują LO per Adomuko pietų miegą, tik neliko laiko skanuoti verysad.gif
Dar taip pat turiu šį tą iš suvalkiečių kampelio įkelti į blog'ą mirksiukas.gif šį vakarą busiu užimta smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Atsiprašau, kad įsibraunu į tokią gražią Jūsų temą blush2.gif Padedu tetai daryt sūnaus knygutę. Puslapius jau kaip ir padariau, bet nesugalvojam kaip patį viršelį padaryti doh.gif Turiu omeny iš kokios medžiagos jį pagaminti? Norėtųsi storesnio, nei paprasti lapai. Knygutė nedidelė, puslapio matmenys kaip pusę A4 lapo. Jei kas žinot kaip galėtumėm pagaminti storesnį viršelį, būsiu dėkinga už bent kokius patarimus 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat už page maps kai žmogutis visai šviežias ne tik scrapo, bet ir kompozicijos, dizaino srityse drinks_cheers.gif Jie padeda drąsiau išbandyti savo jėgas. Tiesiog išsirenki norimą foto, tada susirandi page maps'ą, kuriame naudojama panašaus dydžio foto ir pirmyn - naudoji ką turi, sudėlioji ir džiaugiesi pirmais blynais drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

sėkmės visoms drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(♠Aušra♠ @ 2009 05 11, 22:35)
Jei kas žinot kaip galėtumėm pagaminti storesnį viršelį, būsiu dėkinga už bent kokius patarimus 4u.gif

Aš, darydama knygutes, naudoju paspartus arba kartonukus, kurių kartais prireikia ir kelių sluoksnių. Bet pagrinde pastartus. Jų galima įsigyti rėminimo salonuose, taip pat dailės reikmenų parduotuvėse. Būna įvairių spalvų, o dydis beveik visada A1, taip kad ilgam užtektų drinks_cheers.gif
O kai naudoju kelis kartonukus, tai juos tarpusavyje suklijuoju skiestu lipalu arba jei dar juos po to apvelku medžiaga ir labai skubu, gražiai suklijuoju kraštus plona lipnia juosta...
va tiek tam kartui. jei kokk konkretus klausimas iškils - drąsiai klausk drinks_cheers.gif
Atsakyti
***Įkėliau naują blyną... smile.gif
Čia
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 05 12, 08:10)
***Įkėliau naują blyną... smile.gif

Super blynas thumbup.gif
Ausra, popieriaus pasaulyje ar meno muzoje yra tokie didziuliai ivairiu storiu (nuo 0.5 iki 2.5mm) kartonai (matmenys 700x1000mm). Juos pjaustan peiliuku (jokiais budais ne karpant) gausi daug standziu korteliu, tinkanciu bet kokiems virseliams ar pagrindams.
Atsakyti
Scrapuke, tu šaunuolė 4u.gif Tokia tingine pasijaučiau ...
Prisėdau prie konkursinio ir pamaniau - 2 mėn pertrauka nėra gerai ...
Ar pasitikėjimas dingo, ar mūza apleido ...

Tokiu atveju Mage maps ar kitų scraperių darbeliai geras spyris į minkštą vietą lotuliukas.gif

Atsakyti
Kalbant apie pirmus darbus...
Nežinau kaip kitoms, bet man padeda man profesinis išsilavinimas... turbūt tai kas įgimta neatsikratysi. Pati vadovautis page maps tiesiog nesugebu, man kiekviena nuotrauka popierius ar detalė duoda savą kompoziciją..
Bet žinau žmonių, kuriems pradėti buvo daug lengviau vien tik nuo page maps. Jie aiškiai gali sudėlioti pagal pvz, o kai reikia galvoti sutrinka ir tada prasideda makalynė...
Ir kaip ten bebūtų, turi nebijoti klysti ir norėti mokytis. darai darai dėlioji ir vartalioji tol kol tau susideda į vieną visumą, tokiu būdu nereikia skubėti, o viską apgalvoti, nereikia norėti sudėti LO per valandą ar butent tą dieną.. Kartais palieku viską ant stalo ir prabudus ryte sustumdai viską lengva ranka...

*Aušra*--> Iš tikro naudot paprastą pilką kartoną jį aptraukiant audiniu ar apkijuojant popierium yra pigiau, kita vertus ne taip bijai sugadint, kai žinai, kad atsargos liko dar 10 ar 20 viršelių biggrin.gif
Pasportinį kartoną myliu labai, dirbu su juo nuo studijų laikų, praktiškai visi plančetai ant jo braižyti ranka. Man jis daug mieliau/lengviau pjaustosi, nei tas pilkasis... Pliusas tas, kad yra įvairių spalų.

Scrap8--> Žaviuosiu tavo talentu ir įdirbiu. Tas nuotraukos buitiškumas dingsta tarp spalvotų detalių, darbas šiltas ir neleidžia atitraukti akių, vis norisi žiūrėti ir analizuoti.
Aš pati ko gero nesugebėčiau tiek sutalpinti viename lape, esu scrap'e minimalistė, Esu padarius 11 LO bet jie visi labai minimalūs, reiktų kada paprašyti leidimo nufotogtafuoti ir pasorodyti jums.

Jaučiu pramazinsiu Motinos konkursą, nors turiu jau ir nuotrauką atsispausdinus ir popierių parinkus, stovi krūvelė, o daryti kada ir nėra laiko, gaminu skirtukus...
Atsakyti