Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

Lawrute paskutinis ir man graziausias wub.gif puikiai spalvas suderinai ir tie iplesimai thumbup.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
...vesdama tokias pamokeles ir kitokius rankdarbiu uzsiemimus ax.gif suradau sau vieta toje svetimoje salyje ax.gif turiu kur save realizuoti ir visokios veiklos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 05 09, 15:57)
aciu 4u.gif
...vesdama tokias pamokeles ir kitokius rankdarbiu uzsiemimus  ax.gif  suradau sau vieta toje svetimoje salyje  ax.gif  turiu kur save realizuoti ir visokios veiklos... ax.gif

4u.gif Saunuole. Man irgi kartais kyla tokiu minciu rolleyes.gif
Grazus atvirukai thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
Liutuka geriausiai apibudinai šį LO aprašyme: "Spalvingų emocijų rojus" thumbup.gif
Atsakyti
Isida, Agnėja, Lawrute, Liutuka - merginos atleiskit, tačiau pagirsiu visas kartu - seniai nebuvau SM, daug veiklos turiu, o dar tiek neskaityta doh.gif
Šaunuolės, puikiai darbuojatės ir dar kitus kai kas mokina va jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai gražūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif Norėčiau ir aš savo darbelį parodyti. laukiu komentarų... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif Norėčiau ir aš savo darbelį parodyti. laukiu komentarų... blush2.gif

Čia pirmas tavo scrapas? Nelabai aš linkus kritikuoti ar gausiai komentuoti taip anksti. mirksiukas.gif Geriau patarsiu kad skaityk ir peržiūrėk ankstesnes temas, ir jei čia dažnai bendrausi ir toliau darbuosiesi, savaime sugebėsi savus scrapus objektyviau įvertinti ir toliau tobulėti 4u.gif
Atsakyti
Na ir as nelabai kokia komentatore, bet mano nuomone, tai labai viskas padrika ismetyta, nera vientysumo, bendrumo
Atsakyti
Dėkui nors už tiek... smile.gif
O taip darbas vienas is pirmuju ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kikutis @ 2009 05 11, 14:19)
Dėkui nors už tiek... smile.gif
O taip darbas vienas is pirmuju ... blush2.gif

aš siūlyčiau pasinagrinėti šias schemas: scrap maps
Manau, kad tuomet bus lengviau apjungti visus elementus, lengviau pasirinkti tinkamą nuotraukų dydį mirksiukas.gif Bet labai smagu, kad darbuojiesi ir nenuleidi rankų...paskiau bus labai smagu į pačius pirmus darbelius žiūrėti ir matyt, kaip tobulėji mirksiukas.gif
Atsakyti