Lawrute paskutinis ir man graziausias puikiai spalvas suderinai ir tie iplesimai
aciu
...vesdama tokias pamokeles ir kitokius rankdarbiu uzsiemimus suradau sau vieta toje svetimoje salyje turiu kur save realizuoti ir visokios veiklos...
...vesdama tokias pamokeles ir kitokius rankdarbiu uzsiemimus suradau sau vieta toje svetimoje salyje turiu kur save realizuoti ir visokios veiklos...
QUOTE(Lawrute @ 2009 05 09, 15:57)
aciu
Saunuole. Man irgi kartais kyla tokiu minciu
Grazus atvirukai
Liutuka geriausiai apibudinai šį LO aprašyme: "Spalvingų emocijų rojus"
Isida, Agnėja, Lawrute, Liutuka - merginos atleiskit, tačiau pagirsiu visas kartu - seniai nebuvau SM, daug veiklos turiu, o dar tiek neskaityta
Šaunuolės, puikiai darbuojatės ir dar kitus kai kas mokina va jums
Šaunuolės, puikiai darbuojatės ir dar kitus kai kas mokina va jums
Sveikutės, Norėčiau ir aš savo darbelį parodyti. laukiu komentarų...
Sveikutės, 4u.gif Norėčiau ir aš savo darbelį parodyti. laukiu komentarų... blush2.gif
Čia pirmas tavo scrapas? Nelabai aš linkus kritikuoti ar gausiai komentuoti taip anksti. Geriau patarsiu kad skaityk ir peržiūrėk ankstesnes temas, ir jei čia dažnai bendrausi ir toliau darbuosiesi, savaime sugebėsi savus scrapus objektyviau įvertinti ir toliau tobulėti
Na ir as nelabai kokia komentatore, bet mano nuomone, tai labai viskas padrika ismetyta, nera vientysumo, bendrumo
Dėkui nors už tiek...
O taip darbas vienas is pirmuju ...
O taip darbas vienas is pirmuju ...
QUOTE(kikutis @ 2009 05 11, 14:19)
aš siūlyčiau pasinagrinėti šias schemas: scrap maps
Manau, kad tuomet bus lengviau apjungti visus elementus, lengviau pasirinkti tinkamą nuotraukų dydį Bet labai smagu, kad darbuojiesi ir nenuleidi rankų...paskiau bus labai smagu į pačius pirmus darbelius žiūrėti ir matyt, kaip tobulėji