Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

aciukas. lauramama 4u.gif , bet vistiek kazkaio ne viskas ten aisku blush2.gif . o jus dazus nuplaunat vandeniu nuo stampuku? ar yra dar koks specialus skystis? ir tikriausiai spalvas ant stampuku uzdedat teptuku, kad gaunasi spalvotas paveiksliukas? tikriausiai kol pati nepabandysiu tol nieko nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gaga* @ 2009 05 08, 10:41)
aciukas. lauramama  4u.gif , bet vistiek kazkaio ne viskas ten aisku blush2.gif . o jus dazus nuplaunat vandeniu nuo stampuku? ar yra dar koks specialus skystis? ir tikriausiai spalvas ant stampuku uzdedat teptuku, kad gaunasi spalvotas paveiksliukas? tikriausiai kol pati nepabandysiu tol nieko nebus  ax.gif
as truputi galiu atsakyti, bet siek tiek veliau ir sioje temoje mirksiukas.gif

Atsakyti
Laba,

Rodausi su paskutiniu darbeliu. Dariau naudodamasi šiuo page map (beje, pasigedau žodynėlyje šio termino blush2.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 08 gegužės 2009 - 11:18
Isida, labai patiko ta zalia juostele apacioj ir meziai thumbup.gif

o cia mano greitas atvirukas
user posted image
Atsakyti
Isida, puiki iskyla ir dar puikesnis darbas apie ja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2009 05 08, 04:08)
Laba,

Rodausi su paskutiniu darbeliu. Dariau naudodamasi šiuo page map (beje, pasigedau žodynėlyje šio termino blush2.gif ).

Gražu, kruopštu ir nuotaikinga wub.gif
*Įkėliau jau mirksiukas.gif

berniukiškas ane? thumbup.gif patiko kad kišenėlės formos...ne standartinis thumbup.gif
Atsakyti
Isida man patiko tavo darbelis. Labai mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2009 05 08, 12:08)
Rodausi su paskutiniu
nu saunus, grazios nuotraukos o ir padariai graziai, man tie medeliai labai patiko ir tie paukstukai labai mielai ten srkraido thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2009 05 08, 11:08)
Laba,

grazus LO smile.gif panasu kad smagia iskyla apturejot smile.gif

QUOTE(Agneja @ 2009 05 08, 11:43)

mielas 4u.gif ir su dekliuku... thumbup.gif
Atsakyti
pasigirsiu 4u.gif
...karta y savaite pas mane ateina dvi arba trys moterys - gaminti atviruku, as paruosiu schema, padedu suderinti spalvas detales... dazniausiai pati nespeju nieko padaryti tik, tik dalinu patarimus ax.gif bet irtai yra smagu, tikiuosi kad kuo toliau tuo maziau man reiks joms patarineti ir galesiu darbuotis kartu su jomis...
...stai schema pagal kuria darem paskutiny karta, zinoma as nespejau pabaigti tuo metu kai jos, bet pabaigiau veliau smile.gif rodausi, o jeigu ydomu ka pagamino pora mokiniu ziurekite cia

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lawrute, kokia tu saunuole bigsmile.gif man pirmas ir paskutinis labai grazus wub.gif
Atsakyti
Lawrute thumbup.gif kokia puiki mintis ir atvirukai grazus mirksiukas.gif o paskutinis man ypac grazus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 09 gegužės 2009 - 10:51