Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

QUOTE(relija @ 2009 05 06, 13:34)
Lawrute, atvirukus jau atrodo kažkur gyriau mastau.gif nu bet nepakenks dar kartelį - labai dailūs, ir tikrai neatrodo kalėdiniai  thumbup.gif

bik, iš ties puikus debiutas - taip ir toliau  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Skirtuką pirmiausia priskirčiau puikioms idėjoms - čia pačios išradimas??? Ar patogu?
O vat kas tiksliai tinka scrapui, o kas ne, manau, galima diskutuoti... Manau, kad galima priskirti, nes nerasčiau kam dar galima būtų priskirti... Nors pirmiausia tai skirtukai, o jau tada galima žiūrėti kokia technika atlikta  drinks_cheers.gif

išradimas tai ne mano, pasiskolinau ją iš http://www.cheekymagpie.com/?p=21 tik pakeičiau truputi, nes tas suklijavimas gale visą vaizdą gadina... šiaip tai man patogu... jis užsideda gerai ant kampo ir lieka tik išlindęs kutosas ar juostelė...
Atsakyti
bik aga bigsmile.gif tuos skirtukus tavo blog'e jau buvau aptikus ax.gif ...labai tiktų panaudoti kaip nuotraukos kamputį prie vintage arrba shabby chic stiliaus scrapų. Dėkui už puikią idėją; Aš galbūt ją "pasiskolinsiu" scrapint močiutės foto nuo 1918 m.
- o naujo konkurso temoj sudalyvausi?
-Visom : norėjau dadėti apie konkursinį kad negalvotumėt konkrečiai tik apie motiną- t.y. savo motiną: Konkursinis gali būti apie bent kokią "motiną"= bičių "motinėlę", Motiną gamtą, jei esate tikinti tai Motiną Mariją, motiną mūza...manau kad kuo toliau nukrypsite nuo tiesioginės motinos reikšmės tuo įdomesnis scrapas gausis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(b_i_k @ 2009 05 06, 06:57)
išradimas tai ne mano, pasiskolinau ją iš http://www.cheekymagpie.com/?p=21 tik pakeičiau truputi, nes tas suklijavimas gale visą vaizdą gadina... šiaip tai man patogu... jis užsideda gerai ant kampo ir lieka tik išlindęs kutosas ar juostelė...

dėkui...bėja man neatidaro tos schemos kaip padaryti tą skirtuką verysad.gif
Atsakyti
man irgi, bet turiu iš seniau išsisaugojus jpeg formatu...
4u.gif
user posted image

bet šiaip tai jis man per didelis pasirodė... aš darau minetiūrinius tokius, lenkimo linija pas mane 6 cm ilgio tik...
Nuotraukai galima daryt dar mažesnius turėtų tikrai gerai atrodyt.... reiks kada pabandyt ir man smile.gif
Papildyta:
o dėl konkurso jei spėsiu padaryt tai tikrai sudalyvausiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b_i_k: 06 gegužės 2009 - 16:06
QUOTE(b_i_k @ 2009 05 06, 14:57)
išradimas tai ne mano, pasiskolinau ją iš http://www.cheekymagpie.com/?p=21

Puikus išradimas, "skolinsiuos" būtinai ačiū už pasidalinimą thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
bik ir man labai patiko tavo skirtukai. Juos spėjau jau apžiūrėti tavo bloke tongue.gif
Atsakyti
thumbup.gif BIK pervariau tavo blog'a - artima man kazkuo pasirodei, ar tik ne is to paties duona pelnytis mokemes? Labai patiko blog'as, darbeliai. Tikrai yra i ka paganyt akis, tik siek tiek daugiau optimizmo krizes laikotarpiu mirksiukas.gif
Beje, BIK, truputi didesni gabarita puslapiu skirtukui + miniatiurine foto ir bus tau LO tikru tikriausiais ir originaliausias scrapbookingas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 06 gegužės 2009 - 20:56
Mano valandėles tep lep rezultatas biggrin.gif
Konkursinis "Mama" Čia
Atsakyti
Nekenčiu tinklaraščių ir savo ineto greičio user posted image
Atsakyti
Čia truputį bus out of topic

Lauramama, dėkavoju... Žinai to optimizmo sėdint be darbų (abu su vyru esam arch.) kartais taip pritrūksta ypač po to kai sumoki nuomą ir mokęsčius... tai jei reiks kokio pagalbininko pusvelčiui rašyk, Vilnius nuo Kauno ne taip jau ir toli wink.gif nes mums jau reikai griebtis ir šiaudo.

Man viena draugė buvo metusi idėją padaryti vardinį skirtuką su nuotrauka... matyt tikrai reiks pabandyt...

O čia šio vakaro skirtukas iš Basicgrey popieriaus kolekcijos marrakech smile.gif
user posted image

Kraštai pasendinti truputi...

Scrap8, koks gražus man tavo LO konkursui...svaigstu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b_i_k: 06 gegužės 2009 - 21:54
bik, kokie grazuoliai tavo skirtukai wub.gif ir as uzsimaniau, jauciu, kad gryzus namo kankinsiu silueta ir bandysiu padaryt kazka panasaus ax.gif
Atsakyti
Scrap8, koks gražus man tavo LO konkursui...svaigstu....

Dėkui blush2.gif 4u.gif tau ir visom merginom kurios taip pat paliko komentarus tinklalapy.
O čia šio vakaro skirtukas iš Basicgrey popieriaus kolekcijos marrakech

Nuostabu thumbup.gif
Bėja...ar labai juoksitės iš manęs jei prisipažinsiu kad tuos marškinukus kuriuos Mariukas dėvi LO su Narcizais iš servetėlių...marškinukus pirkau vien dėl to kad spalvos puikiausiai atitiko BG Marrakech popieriaus rinkinį ax.gif blush2.gif lotuliukas.gif
(Čia reikėtų dadėti į SB-viruso simptomus kad renkame vaikų garderobą pagal Basic Grey popieriaus rinkinių koloritą lotuliukas.gif)
...nepagydoma aš...bet jūs jau tai žinojote biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b_i_k @ 2009 05 06, 22:53)
O čia šio vakaro skirtukas iš Basicgrey popieriaus kolekcijos marrakech smile.gif

Puikus thumbup.gif Blyn, kaip aš laukiau kada kur užmatysiu tobulą skirtuką - jaučiu, kad šis gali pretenduoti į tokį titulą, jei išbandysiu ir jis tobulai laikysis - vadinasi busiu radus thumbup.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2009 05 07, 00:38)
(Čia reikėtų dadėti į SB-viruso simptomus kad renkame vaikų garderobą pagal Basic Grey popieriaus rinkinių koloritą lotuliukas.gif)
...nepagydoma aš...bet jūs jau tai žinojote biggrin.gif  mirksiukas.gif

Reikia tai ir pridėsim biggrin.gif juk iš tiesų kvepia liga kaip reikiant lotuliukas.gif , bet jaučiu, kad nėra tų požymių pirmam šios temos psl. paprašysiu irmulės, kad įkeltų drinks_cheers.gif
Bet jau čia rytoj tai bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 06 gegužės 2009 - 23:45