Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2009 05 04, 20:30)
Ką scrapinsi? Sekmės: skelbk sąjūdy ir atgauk kabinietą sau biggrin.gif

Vakar atsisėdau ir tarsi po ilgos dietos vėl gavusi maisto lotuliukas.gif ir šito noriu ir aną darysiu ir va tas būt gerai ... Mėčiaus mėčiaus ir galiausiai prarastas laikas verysad.gif
Reikia daryt konkursinį ir nebesimėtyti g.gif
Atsakyti
Bangaa, tas drebulys, kuris tave krėtė prieš įkeliant čia darbelius yra normalus reiškinys, tačiau jis su laiku vis mažės ir virs vis didesniu pasitikėjimu savimi thumbup.gif Taip kad pirmyn, scrapink ir judėk į priekį drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Sanrita @ 2009 05 02, 14:30)
relija, ačiū tamsta mokytoja  mirksiukas.gif balsavau - užsirašiau, neužmiršiu  blush2.gif

Sanrita, friends.gif

Liutuka, o tu jau judi į priekį ir tikrai sėkmingai, laukiu tavo ir daugiau darbų bigsmile.gif Kol pati nescrapinu, bent trumpai čia įšokus galiu jūsų visų darbais pasidžiaugti drinks_cheers.gif

QUOTE(irmulia @ 2009 05 03, 22:25)
Merginos, dėkite sumažintas iki 550-600px nuotraukas !

irmulia pioneer.gif Gerai, kad parašei tikslius parametrus, dabar jau nebereiks bijoti, kad gali netilpt drinks_cheers.gif

lauramama, pilnai tau pritariu dėl aastos darbo, iš ties puikiai atliktas darbas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 05 gegužės 2009 - 09:40
smagu kad visos po truputy drbuojasi smile.gif

as irgi rodausi su pires kokia savaitele baigtu darbeliu: daugiau foto

user posted image

Atsakyti
Lauramama, Relija, ačiū už pagyrimus. Net nesitikėjau, kad gali kam patikti mano LO. Šiaip sumečiau, net gėda buvo Scrapukei siųsti. ax.gif Nežinau kodėl, bet man kitaip darbai ir nesidėlioja. Vis bandau prisloksniuot, bet nelimpa nors tu ką. Visi tokie minimalistiniai gaunasi.
Papildyta:
Lawrute, pamiršau pagirti. Nuostabūs atvirukai wub.gif
Atsakyti
Žodžiu prisijungiau ir aš prie scrap'o.. debiutavau su savo pirmu darbu color blocking konkurse su darbu "Kai ateina noras piešti..." Turiu begalę kritikos sau... Bet labai džiaugiuosi, kad kažkam patiko, o aišku labiausiai džiaugiuosi kad patiko mano dukrai... smile.gif tongue.gif

Labai tikiuosi, kad tai nepaskutinis mano darbas...
Atsakyti
Turiu begalę kritikos sau... Bet labai džiaugiuosi, kad kažkam patiko, o aišku labiausiai džiaugiuosi kad patiko mano dukrai... smile.gif tongue.gif  Labai tikiuosi, kad tai nepaskutinis mano darbas...

thumbup.gif perspektyva...man asmeniskai labai ilgai uztruko pasiekti tai, o darbar kada atsisakiau priduot darbus SB zurnalams patyriau kurybine laisve ir scrapinu su vieninteliu klausimu: "Ar man paciai patinka?"
Labai tikiuosi, kad tai nepaskutinis mano darbas...

nuostabiai scrapini...netikeciau kad tai tavo pirmas blynas 4u.gif
Sveikinu kad prisijungiai cia...lauksim sekanciu darbeliu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif aciu merginos 4u.gif ir uz komentarus blog'e aciu 4u.gif

o is tikruju tai buvo pakankamai sudetinga man toky pagaminti...
situacija buvo tokia kad jaunavedziai kolekcionuoja angeliukus... o as turejau vienintely popieriu su siaiis angeliukais, atrodytu kokia cia beda, bet su siais angeliukais as dariau kaledinius atvirukus ir buvo labai sunku y juoz paziureti svieziom akim ir padaryti kazka sventisko seimai o ne kaledoms - dabar paziurekit kritiskai??? blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 gegužės 2009 - 07:49
b_i_k, labai geras debiutas thumbup.gif Lauksim naujų tavo darbelių.
Lawrute, man patiko atvirutės, ypač antroji mirksiukas.gif net bloge atlikimo techniką pasiskaičiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(b_i_k @ 2009 05 05, 18:54)
Žodžiu prisijungiau ir aš prie scrap'o.. debiutavau su savo pirmu darbu color blocking konkurse su darbu "Kai ateina noras piešti..." Turiu begalę kritikos sau... Bet labai džiaugiuosi, kad kažkam patiko, o aišku labiausiai džiaugiuosi kad patiko mano dukrai... smile.gif tongue.gif
thumbup.gif labai puikus debiutas mirksiukas.gif
o as vis speliojau kieno tas darbelis, niekaip negalejau atrinkti lotuliukas.gif
QUOTE(Lawrute @ 2009 05 05, 20:17)
puikus atvirukai thumbup.gif , nei ka prideti nei ka atimti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 06 gegužės 2009 - 08:10
QUOTE(b_i_k @ 2009 05 05, 18:54)
Žodžiu prisijungiau ir aš prie scrap'o.. debiutavau

Labai thumbup.gif debiutas. O ir relijos kriksto isvengsi, manau smile.gif Jinai su kuoka laukia, kad naujokes pristatytu savo debiutinius darbelius.
Atsakyti
malonesnio priėmimo jau ir negalėjau tikėtis.. ačiū visoms... blush2.gif mirksiukas.gif

sakykit mergaitės.. o šiuos skirtukus galima priskirti prie scrapbooking'o... vis svarstau ir nežinau... ką manot jūs?

user posted image

user posted image

user posted image

o čia atvirutės darytos valentono dienai....
bet gal jau matėt... anyway...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lawrute, atvirukus jau atrodo kažkur gyriau mastau.gif nu bet nepakenks dar kartelį - labai dailūs, ir tikrai neatrodo kalėdiniai thumbup.gif

bik, iš ties puikus debiutas - taip ir toliau thumbup.gif drinks_cheers.gif
Skirtuką pirmiausia priskirčiau puikioms idėjoms - čia pačios išradimas??? Ar patogu?
O vat kas tiksliai tinka scrapui, o kas ne, manau, galima diskutuoti... Manau, kad galima priskirti, nes nerasčiau kam dar galima būtų priskirti... Nors pirmiausia tai skirtukai, o jau tada galima žiūrėti kokia technika atlikta drinks_cheers.gif

Atsakyti