Liutuka:: neskaitant to kad truputį pakoregavau pagal savo "akį" man šis LO yra tavo tobuliausias
Keli patarimai:
*Spalvų repeticija suvienyja bendrą kompoziciją- t.y jei naudoji kokį spalvingą detalę viršutinėj LO daly, bandyk tas spalvas atkartot ir apatinėj LO daly, kadangi tai sujungia abi dalis LO į bendrą kompoziciją. Kopijavau spalvas nuo tavo paukščiuko ir paspalvinau tą kiaurą juostelę apačioj, o realiai aš būčiau tokios pačios spalvos brads (vinukų) pabarsčius apačioj, arba paklijavus tokių spalvų popieriaus po ta juosta kaip aš išdėsčiau pavyzdy.
*Antra, Tuose vietuose kur "papeckiojau" baltas banguotas juosteles būtina ką nors tenai dėti kaip tokį banguotą scallop border, arba kokią nertą juostelę...kitaip....dizaine tai didelis "no no" palikti tusčias įrėmintas zonas- vadinasi "dead space" "negyva vieta". Tai būna kada nuotraukos, kraštas popieriaus, pavadinimas "aptveria" tuščią vietą...dizaine tai nepageidautina. Subalansuot viršutinę banguotą juostelę dar pridėjau apatinėj kairėj pusėj prie užrašo.
*Trečia, nžn ar man vienai bet...perskaičius aprašymą net 3 kartus nesuvokiu kodėl tie lašeliai pasipylę nuo paukščio? Ką tai simbolizuoja? ar tai ašaros, ar kosti/serga mažylė? ar lietus lyja?...šios detalės nesuprantu
Bendras vaizdas, dizainas, spalvų parinkimas man labai
a Lua: kodėl nekeli I am Baby į SISTV galeriją aaa??? čia visai ne "naujokam" LO, o labai gražiai, tvarkingai viskas sudėliota...aš būtinai įkelčiau
scrapukės patarimo? (juokauju) Bet rimtai, jei kada užstringi ar nerandi idėjų pasiekt "kažko tokio" visad gali nufotkint pusiau dakeptą LO'liuką ir bandysiu būt idėjų generatorius
1. Geras pradžiamokslis
2.Ali Edwards visos knygos ypač ir ši- iki šiol pavarčius jaučiu tokį įkvėpimą scrapinti. Gerai paaiškina dizaino pagrindus, nors gal ir ne visom patinka jos reportažinis SB-stilius, visvien mano manymu tai jos knygos tiesiog peržengia stilius ar madas- klasika
Jei bus galimybė, taip pat nusipirk jos antrą knygą "Scrapbooking with Patterned Paper"
beveik kasdien prisėdu prie LO apie sesę, nedaug liko iki pabaigos, bet niekaip neužbaigiu, norisi kažko tokio...
scrapukės patarimo? (juokauju) Bet rimtai, jei kada užstringi ar nerandi idėjų pasiekt "kažko tokio" visad gali nufotkint pusiau dakeptą LO'liuką ir bandysiu būt idėjų generatorius
Užvakar pagaliau gavau siuntinuką, dvi knygas : 1. Encyclopedia of Scrapbooking ir 2. Designers Eye for Scrapbooking , tai patikėkite ilgasis savaitgalis - neprailgsta
1. Geras pradžiamokslis
2.Ali Edwards visos knygos ypač ir ši- iki šiol pavarčius jaučiu tokį įkvėpimą scrapinti. Gerai paaiškina dizaino pagrindus, nors gal ir ne visom patinka jos reportažinis SB-stilius, visvien mano manymu tai jos knygos tiesiog peržengia stilius ar madas- klasika
Jei bus galimybė, taip pat nusipirk jos antrą knygą "Scrapbooking with Patterned Paper"
QUOTE(a Lua @ 2009 05 02, 19:06)
Tikiu 1ąją jau teko vartyti, o 2-osios irgi norėčiau...
O aš vėl truputuką pasėdėjau prie savo LO'liuko apie sesę, pridėjau dar kelias detales ir ... vėl padėjau į stalčių... Darau alia rytietišką scrapą, tai kažkaip stringa... Senokai buvau Rytuose...
Aš savo paraše, ten, kur LO'liukai, įsidėjau dar vieną LO, bet jo nerodžiau, nes jis toks paprastutis, kad nėr ką ir rodyt... Tiesiog jis buvo skirtas pradinukams kaip mokomoji priemonė naudojant paprastutes tradicines SB priemones... Bet jei įdomu, galit pasižiūrėt. Čia:
I am baby
O aš vėl truputuką pasėdėjau prie savo LO'liuko apie sesę, pridėjau dar kelias detales ir ... vėl padėjau į stalčių... Darau alia rytietišką scrapą, tai kažkaip stringa... Senokai buvau Rytuose...
Aš savo paraše, ten, kur LO'liukai, įsidėjau dar vieną LO, bet jo nerodžiau, nes jis toks paprastutis, kad nėr ką ir rodyt... Tiesiog jis buvo skirtas pradinukams kaip mokomoji priemonė naudojant paprastutes tradicines SB priemones... Bet jei įdomu, galit pasižiūrėt. Čia:
I am baby
Na man kaip pradinukei šis LO toli gražu - paprastutis
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2009 05 03, 05:05)
uokauju) [/color] Bet rimtai, jei kada užstringi ar nerandi idėjų pasiekt "kažko tokio" visad gali nufotkint pusiau dakeptą LO'liuką ir bandysiu būt idėjų generatorius
1. Geras pradžiamokslis
1. Geras pradžiamokslis
Prie antros dar nepriėjau - užstrigus ties pirmąją Šiaip visom pradedančiosioms taip pat labai rekomenduoju, nes knyga lieka knyga. Nors ir internete yra daug info, bet su knyga rankoje man paprasčiau susikaupti, sukoncentruoti dėmesį ir dar labai svarbu neštis su savimi visur, kur bus minutė ją pavartyti
Beje mano galva visai nebrangiai įsigijau - už abi sumokėjau + atsiuntimas - 65 EUR
Merginos, dėkite sumažintas iki 550-600px nuotraukas !
Irmulia
QUOTE(irmulia @ 2009 05 03, 14:25)
soriukas...
QUOTE(Scrap8 @ 2009 05 03, 04:49)
Liutuka:: neskaitant to kad truputį pakoregavau pagal savo "akį" man šis LO yra tavo tobuliausias
Keli patarimai:
*Spalvų repeticija suvienyja bendrą kompoziciją- t.y jei naudoji kokį spalvingą detalę viršutinėj LO daly, bandyk tas spalvas atkartot ir apatinėj LO daly, kadangi tai sujungia abi dalis LO į bendrą kompoziciją. Kopijavau spalvas nuo tavo paukščiuko ir paspalvinau tą kiaurą juostelę apačioj, o realiai aš būčiau tokios pačios spalvos brads (vinukų) pabarsčius apačioj, arba paklijavus tokių spalvų popieriaus po ta juosta kaip aš išdėsčiau pavyzdy.
*Antra, Tuose vietuose kur "papeckiojau" baltas banguotas juosteles būtina ką nors tenai dėti kaip tokį banguotą scallop border, arba kokią nertą juostelę...kitaip....dizaine tai didelis "no no" palikti tusčias įrėmintas zonas- vadinasi "dead space" "negyva vieta". Tai būna kada nuotraukos, kraštas popieriaus, pavadinimas "aptveria" tuščią vietą...dizaine tai nepageidautina. Subalansuot viršutinę banguotą juostelę dar pridėjau apatinėj kairėj pusėj prie užrašo.
*Trečia, nžn ar man vienai bet...perskaičius aprašymą net 3 kartus nesuvokiu kodėl tie lašeliai pasipylę nuo paukščio? Ką tai simbolizuoja? ar tai ašaros, ar kosti/serga mažylė? ar lietus lyja?...šios detalės nesuprantu
Keli patarimai:
Labai tau aciu uz pastabas. Labai vertingos Baltom nertom juostelem butinai pataisysiu vaizda. ir paspalvinisu apacia. Kazkaip dar nesusiduriau su "negyvom vietom". Zalia as dizaine Pavadinimas simbolizuoja tik amziu. laseliai - kaip nuovargis. Na, ne prakaitas Bet kazkas pan
QUOTE(a Lua @ 2009 05 02, 15:27)
O kaip tau sekasi? Aš kažkodėl niekaip neišmetu iš galvos tavo pažadėto LO apie tave pačią...
Šiandien sėsiu darbuotis (MB buvo okupavęs darbo kabinetą)
As tai dar norejau sugrizt prie konkursiniu. Negaliu neisreikst savo zavesio darbu "MY SISTER". Nezinau tiksliai kieno jis, speju,jog Astos. Pamaciau ir zado netekau: nuotrauka - virseline, puslapio dizainas - super, siuolaikinis, toks URBAN stiliaus. Kompozicija nepriekaistinga, spalvos suderintos. O svarbiausia minimaliai detaliu, darbo - o efektas, mano akim, fantastinis. Noriu labai pagirti mergaite,kuri padare sita LO
QUOTE(Sanrita @ 2009 05 04, 02:17)
Šiandien sėsiu darbuotis (MB buvo okupavęs darbo kabinetą)
Ką scrapinsi? Sekmės: skelbk sąjūdy ir atgauk kabinietą sau