Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

QUOTE(relija @ 2009 05 01, 17:26)
Papildyta:
Beje, merginos, galit mane apmėtyt pomidorais ar dar kuo norit, bet jei jūs "prabalsavot", tai labai gaila, nes jūsų balsai reiškia nuėjo šuniui ant uodegos, arba tiesiog "pro šalį"  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif
tu cia apie ka kalbi g.gif nieko nesupratau schmoll.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Tai apie ką ir kalbu lotuliukas.gif

Papildyta:
"prabalsavau" reiškia paleidau savo balsą pro šalį, balsavimas neįvyko lotuliukas.gif
Ne lietuviškas čia žodis, LINUTUK, reikia sakyti/rašyti - balsavau mirksiukas.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 05 01, 18:18)
lotuliukas.gif  Tai apie ką ir kalbu  lotuliukas.gif

Papildyta:
"prabalsavau" reiškia paleidau savo balsą pro šalį, balsavimas neįvyko  lotuliukas.gif
Ne lietuviškas čia žodis, LINUTUK, reikia sakyti/rašyti - balsavau  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
joooo, jauciu tas trenkimas galvos i vonios krasta atsiliepineja doh.gif , atrodo jau supratau ka nori pasakyti, tik matai, prisireike smulkaus paaiskinimo lotuliukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif O galva iš tiesų trenkei į vonią? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 05 01, 19:39)
drinks_cheers.gif  O galva iš tiesų trenkei į vonią?  unsure.gif

taip ax.gif , su geru uzmoju ir is visu jegu blink.gif , turiu dideli gumba ir baisiai skauda doh.gif
Atsakyti
Nors kojos, rankos dreba, ryžtuosi įdėti savo pirmus "blynukus". Iš karto atsiprašau už nuotraukų kokybę - ateityje taisysiuos.

Pastabos ir patarimai visada laukiami rolleyes.gif

http://vigita.wordpress.com/
Atsakyti
QUOTE(Bangaa @ 2009 05 02, 01:51)
Nors kojos, rankos dreba, ryžtuosi įdėti savo pirmus "blynukus". Iš karto atsiprašau už nuotraukų kokybę - ateityje taisysiuos.

Pastabos ir patarimai visada laukiami  rolleyes.gif

http://vigita.wordpress.com/

Man antras labiausiai thumbup.gif : LO kompozicija, detaliu ir spalvu pritaikymas thumbup.gif
Beja, kodel kojos ir rankos dreba...? mes cia draugiskos ir darbeliu nenuvertinam mirksiukas.gif
Gera pradzia 4u.gif
Atsakyti
lauramama, tavo LO super (kaip visuomet) mirksiukas.gif detalės žavi labiausiai. O tas paukštukas lesantis siūlą ... o nusiuvimas. Vienu žodžiu - sužavėta thumbup.gif
Bangaa, gera pradžia 4u.gif Darbuokis ir toliau, tau šauniai gaunasi mirksiukas.gif
relija, ačiū tamsta mokytoja mirksiukas.gif balsavau - užsirašiau, neužmiršiu blush2.gif
Atsakyti
a Lua, sveikinu. Šaunuolė.
Kai nori gali ... o taip mažai darbuojies nono.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Bangaa, labai fainučiai tavo scrapukai.... wub.gif thumbup.gif

Sanrita, dėkui už sveikinimus... blush2.gif Prisipažinsiu, man šis LO'liukas ir pačiai labai patiko, smagu buvo jį scrapinti, ir visai net negalvojau apie pergalę. Todėl tikrai malonu sužinoti, kad merginos įvertino. Ačiū visoms balsavusioms. 4u.gif

Aš darbuojuos ne mažai, o ... LĖTAI.... blush2.gif Pvz., beveik kasdien prisėdu prie LO apie sesę, nedaug liko iki pabaigos, bet niekaip neužbaigiu, norisi kažko tokio... Ir esu pradėjus dar vieną LO apie mažylę, ir dar vieną mintyse scrapinu... wink.gif Ir dar vieną planuoju apie MB - spec. priemonių jau užsipirkau. biggrin.gif

O kaip tau sekasi? Aš kažkodėl niekaip neišmetu iš galvos tavo pažadėto LO apie tave pačią... blush2.gif
Atsakyti
Dėkoju merginos už pagyras 4u.gif Aš savo atžvilgiu aišku kritiškesnė... ax.gif Bet kartu suprantu, kad tai tik pradžia.. Užvakar pagaliau gavau siuntinuką, dvi knygas : 1. Encyclopedia of Scrapbooking ir 2. Designers Eye for Scrapbooking , tai patikėkite ilgasis savaitgalis - neprailgsta biggrin.gif
Atsakyti
Tikiu biggrin.gif 1ąją jau teko vartyti, o 2-osios irgi norėčiau... drinks_cheers.gif

O aš vėl truputuką pasėdėjau prie savo LO'liuko apie sesę, pridėjau dar kelias detales ir ... vėl padėjau į stalčių... unsure.gif Darau alia rytietišką scrapą, tai kažkaip stringa... Senokai buvau Rytuose... biggrin.gif

Aš savo paraše, ten, kur LO'liukai, įsidėjau dar vieną LO, bet jo nerodžiau, nes jis toks paprastutis, kad nėr ką ir rodyt... blush2.gif Tiesiog jis buvo skirtas pradinukams kaip mokomoji priemonė naudojant paprastutes tradicines SB priemones... Bet jei įdomu, galit pasižiūrėt. ax.gif Čia:

I am baby
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 02 gegužės 2009 - 18:08