Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

QUOTE(Miglota @ 2009 03 17, 21:43)
pas mane popieriaus trukumas

blink.gif Ką sakai? blink.gif Taigi pilnos pardės pas jus, nejuokauk... Pirk greičiau ir scrapink drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 03 17, 21:45)
blink.gif  Ką sakai?  blink.gif Taigi pilnos pardės pas jus, nejuokauk... Pirk greičiau ir scrapink  drinks_cheers.gif

tai kad uzsipirkau batu is amerikes.. urmu.. ir apie ka as tada galvojau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 03 18, 00:13)
tai kad uzsipirkau batu is amerikes.. urmu.. ir apie ka as tada galvojau  doh.gif  biggrin.gif

tikrai ne apie popieriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 03 17, 22:21)
tikrai ne apie popieriu  tongue.gif

bet uztat batus kokius nugrioviau, jau dabar nakti sapnuoju.. ryyyyskiai iki negalejimo violetinius laivelius biggrin.gif

o del popieriaus tai gal ir nera to blogo kas neiseitu i gera, bent jau sunaudosiu visus likucius, kuriu siaip nebuciau naudojus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 03 17, 23:31)
bet uztat batus kokius nugrioviau, jau dabar nakti sapnuoju.. ryyyyskiai iki negalejimo violetinius laivelius  biggrin.gif

Tai kai gausi įkelk į scrapo priemonių temą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

va, 3 geri pokai popieriaus guli biggrin.gif tik vakar kazko ryzkesni buvo g.gif nu viskas baigiu off topicus, o tai po to reikes scrapa apie batus daryt biggrin.gif
Atsakyti
nu viskas baigiu off topicus, o tai po to reikes scrapa apie batus daryt biggrin.gif

nu tada as tesiu off-topic'a
biggrin.gif o as zadu scrapa apie batelius daryt ax.gif netgi savo autoportreta bateliuose pasidariau. Pirkau stilettos, kadangi porele vyriskiu mane itakojo--maiviausi pries veidrodi nzn ar pirkti?, o jie prisiartino ir: "Girrrrlfriend you look HOT"!!!!...pagalvojau kad jeigu "juos" paveike, kad gal tikrai ypatingi bateliai g.gif Bet tokiu aukstu mazai nesioju, ir tu vakareliu ir iseigu ziauriai sumazejo po vaiku gimimo blush2.gif O scrapa darysiu apie mano metamorfoze "pries-po" vaikus...pries, daug daugiau laiko ir $$$ skyriau savo garderobui, batam...(o dabar jei sugebu issimaudyt iki vidurdienio tai pazanga) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rama0883 @ 2009 03 17, 22:11)
http://www.youtube.c...feature=channel sveikutes, gal kas noresite pasidaryti stai toki mini albumeli

rama, ačiū už nuorodą, man mini albumai kojas pakerta, o ten radau kalnus gerų filmukų ir jau nesvarbu, kad vieną filmuką amn užkrauna per valandą ir man išdygsta po žilą plauką lotuliukas.gif bet visus išbandysiu - negaliu atsidžiaugt zutter'iu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
rodausi savo rojaus kampeli biggrin.gif
is tiesu tai labai gerai ten jauciuosi, nors vietos visai nedaug, bet smagu kartais istrukt i savo pasauli, uzsidaryt duris ir kurti wub.gif
user posted image
Atsakyti
Mini scrapalizdis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 03 18, 21:49)
rodausi savo rojaus kampeli  biggrin.gif

thumbup.gif super. Ir as noriu i toki roju bigsmile.gif
Atsakyti
rodausi savo rojaus kampeli biggrin.gif is tiesu tai labai gerai ten jauciuosi, nors vietos visai nedaug, bet smagu kartais istrukt i savo pasauli, uzsidaryt duris ir kurti wub.gif

Jaukus kampelis thumbup.gif ...o ziema tau nebuna salta sandely? g.gif Tai tu naktimis/paryciais scrapini kaip as?
Atsakyti