Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

Scrapuke, šaunuolė. Žaviuosi tavo darbeliais. Prirašiau tavo bloge mirksiukas.gif Žiūrint į tokius dabelius rankos niežti kaip norisi scrapint blush2.gif

Tu uztat tobulu LO kepeja thumbup.gif

Dėkui merginos 4u.gif 4u.gif
Sanrita: SB priemones šiam LO aprašysiu truputį vėliau šiandien- dabar aš zombės būsenoj- 2:30 guliau į lovą o 7 ryto vaikai pakėlė blink.gif
Lauramama: labai kruopščiai siuvinėji su mašina--kaip tau taip gaunasi???...aš nesuvaldau savo siuvimo mašinos taip, tai dažniausiai jei būtinas kruopštumas tada rankom siuvinėju
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 29, 14:55)
aš nesuvaldau savo siuvimo mašinos taip, tai dažniausiai jei būtinas kruopštumas tada rankom siuvinėju

Zinok, as siuvimo masina turiu kakur 2.5metu. Nuo tada pirma karta pradejau siuti ne rankom. As nezinau net ar man cia kruopsciai ar ne gaunasi, tiesiog kaip gaunasi taip. Daznai su piestuku pasipaisau jei koki kringelis reikia ir ant papiesimo siunu. Jei kelia siula i virsu apatini, naudoju skirtingu storiu siulus, bet tas nera gerai siuvamajai masinai.
Atsakyti
Scrap8, labai nuotaikingas ir emocionalus darbelis. Net "gyvas" kazkuo thumbup.gif Ir tooookia akimirka iamzinta wub.gif Puiku.
Atsakyti
Papildyta: Įkėliau pamokėlę prie paskutinio mano LO'liuko kaip pasidaryti scallop edge border neturint jokių aparatų ar dies formų...pravers suvalkiečiam, ir ne tik mirksiukas.gif Sanrita: įkeliau produktų sąrašą irgi mirksiukas.gif
(o gal aš Jus jau mokinu kaip sviestą ant duonos tepti??? g.gif )
ČIA
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 29, 21:41)
Papildyta: Įkėliau pamokėlę prie paskutinio mano LO'liuko kaip pasidaryti scallop edge border neturint jokių aparatų ar dies formų...pravers suvalkiečiam, ir ne tik  mirksiukas.gif Sanrita: įkeliau produktų sąrašą irgi mirksiukas.gif
(o gal aš Jus jau mokinu kaip sviestą ant duonos tepti??? g.gif )
ČIA

drinks_cheers.gif manau daug kam pravers.. o darbas be proto fantastiskas clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 29, 21:41)
o gal aš Jus jau mokinu kaip sviestą ant duonos tepti???

Prisipažinsiu Scrapuke, man buvo geras priminimas mirksiukas.gif
Tai mačiau ar žurnale, ar knygoje kažkur ... nepamenu.
Darbelis super thumbup.gif liftinčiau, bet neatkartosiu tokio kringeliuoto popieriaus verysad.gif o jis ten gražus akcentas ... be jo būtų ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 04 30, 00:51)
Prisipažinsiu Scrapuke, man buvo geras priminimas  mirksiukas.gif
Tai mačiau ar žurnale, ar knygoje kažkur ... nepamenu.
Darbelis super  thumbup.gif liftinčiau, bet neatkartosiu tokio kringeliuoto popieriaus  verysad.gif o jis ten gražus akcentas ... be jo būtų ne taip  g.gif

aš jau ne pirmą kartą žurnaluose ir knygose mačiau šį "tip" mirksiukas.gif , taip pat tokį banguotą kraštą galima iškirpti su dekoratyvinėm žirklėm.
O dėl to raudono akcento galima ką nors pačiai pasidaryti panašaus: parenki 2 kontrastingas spalvas, iškerti tuos kringelius ir sudedi įdomia kompozicija. Taip pat yra daug įvairių štampį tokiais dizainais mirksiukas.gif Būtų labai įdomu pamatyti kaip kitos liftintų šį darbelį...
Atsakyti
As jau ruosiuosi mamos dienai rolleyes.gif
stai kokiu atviruku prigaminau siandien smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 04 30, 16:29)
As jau ruosiuosi mamos dienai rolleyes.gif
thumbup.gif , puikiai ziurisi bigsmile.gif wub.gif , man tas taskuotas ypac wub.gif
Atsakyti

ar gali atspėt koks man labiausiai patinka? biggrin.gif
Laimingos mamos kurios gaus šiuos atvirukus thumbup.gif

***Kieno dar laukiu konkursiniam: Sanrita? LINUTUKAI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 30 balandžio 2009 - 19:33
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 30, 20:05)
***Kieno dar laukiu konkursiniam: Sanrita? LINUTUKAI?
blush2.gif blush2.gif blush2.gif baisinga geda, manasis guli stalciuje nepabaigtas ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 04 30, 22:46)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  baisinga geda, manasis guli stalciuje nepabaigtas ax.gif  rolleyes.gif

As irgi pasuoju, nes dabar mamos dienai darau skubiai verysad.gif
Atsakyti