lauramama, kaip gaila kad nepamačiau tavojo LO Eh ....
Linutuk, nuotraukos tokios dinamiškos, kad daugiau nieko ir nebesinori ... apie detales kalbant ... Šaunuolė kad darbuojies su scrapu ir kašiukus pini ... Reik imti iš tavęs pavyzdį
Scrapuke, kur tavo LO ? Nepatikėsiu, kad nekepi nieko
Papildyta:
Isida, puikiai kookia pieva ... ir drugeliai atkartoti
Isida galutinis variantas ir is vis ta nuotrauka kazkokia uzburianti
deja,Lauramamos darbo nebespejau pamatyt....
vis gryztu ir gryztu pasiziureti i ta LO
Linutuk, šitas tavo LO be galo patiko Mane irgi žavi tokio stiliaus aprašymai.
Isida, gražu. Net užsimaniau ir aš grįžti prie scrapukų, kažkaip per dukrytės sirgimą apleidau scrapukus....
Isida, gražu. Net užsimaniau ir aš grįžti prie scrapukų, kažkaip per dukrytės sirgimą apleidau scrapukus....
QUOTE(Isida @ 2009 04 23, 16:13)
Ačiū labai visosm už patarimus ir pagyrimus. Pasirinkau Linutuko ir jai pritarusių variantą. Va tik gėlyčių turiu tik vieno dydžio, tad palikau vieną.
Galutinis variantas
O čia rodausi su nauju darbeliu. Iš toliau
nu pagaliau ir as pamaciau, o tai vis photobucket streikavo , labai labai man patiko, tie drugeliai taip graziai ten skraido , ir siaip bendras vaizdas Galutinis variantas
O čia rodausi su nauju darbeliu. Iš toliau
QUOTE(a Lua @ 2009 04 23, 18:52)
Net užsimaniau ir aš grįžti prie scrapukų, kažkaip per dukrytės sirgimą apleidau scrapukus....
o as jau pasiilgau tavo darbu, tikrai senokai rodeisi panelyte, , as tai jauciu kaip atostogos panelems arteja, baigsis mano katino dienos ,
jezz........ LINUTUKO LO praleidau kokia geda peleda
man nuotraukytes kokios nuotaikingos subtilus ir neperkrautas Lo
man nuotraukytes kokios nuotaikingos subtilus ir neperkrautas Lo
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 04 23, 16:35)
Isida galutinis variantas ir is vis ta nuotrauka kazkokia uzburianti
http://public.fotki....king-darbeliai/
cia visad mano darbeliai buna
Isida: patobulintas variantas man labiausiai (o gardeniją ar sendinai žiedlapius ar taip buvo...turiu aš tokių gėlių maišą įvairių spalvų, bet patikrinau- balta pas mane visiškai balta. Bandysiu juos sendinti su akvarėlės pieštukais)
--Naujas Lo'liukas irgi toks žaismingas: patiko kad spalvas puikiausiai parinkai ir derinai prie nuotraukų, drugeliai (ar jie iš Norgės?), ir ta filmo juosta apačioj--pasisekė daug foto tokiu būdu sutalpinti; patiko dar kad daug aprašei--labai nuotaikingas darbelis
Kepu bet scrapbookpictures lab man dar neatsiuntė užsakytų nuotraukų; Esu parinkus jau popierius, detales,...nauji LO bus dekupažo-SB mix'as...t.y. kaip pasidaryti SB "embellishments"-detales, ir akcentus naudojant dekupažo techniką.
Šiap mintyse aš visada kažką "kepu" susijus su SB, nors ir neprisėdu scrapint
aš ten dažnai apsilankau...kartais pasiseka aptikti naują LO, net prieš tau įkeliant į SM
--Naujas Lo'liukas irgi toks žaismingas: patiko kad spalvas puikiausiai parinkai ir derinai prie nuotraukų, drugeliai (ar jie iš Norgės?), ir ta filmo juosta apačioj--pasisekė daug foto tokiu būdu sutalpinti; patiko dar kad daug aprašei--labai nuotaikingas darbelis
Scrapuke, kur tavo LO ? Nepatikėsiu, kad nekepi nieko g.gif
Kepu bet scrapbookpictures lab man dar neatsiuntė užsakytų nuotraukų; Esu parinkus jau popierius, detales,...nauji LO bus dekupažo-SB mix'as...t.y. kaip pasidaryti SB "embellishments"-detales, ir akcentus naudojant dekupažo techniką.
Šiap mintyse aš visada kažką "kepu" susijus su SB, nors ir neprisėdu scrapint
cia visad mano darbeliai buna mirksiukas.gif
aš ten dažnai apsilankau...kartais pasiseka aptikti naują LO, net prieš tau įkeliant į SM
Ačiū labai visoms Labai smagu skaityti pagyrimus
Gal kokių patarimų ateičiai turit? Na, ką reikėtų kitaip daryti ar pan.
Scrapuke, ta gėlytė iš Norvegijos, Papirloftet pirkta. Aš ją "pamozojau" žalsvu ir rusvu rašalais iš ColorBox'o. Šiaip ji visiškai balta.
O drugeliai iš Senas Naujas neseniai pirkti. Va tokie
Gal kokių patarimų ateičiai turit? Na, ką reikėtų kitaip daryti ar pan.
Scrapuke, ta gėlytė iš Norvegijos, Papirloftet pirkta. Aš ją "pamozojau" žalsvu ir rusvu rašalais iš ColorBox'o. Šiaip ji visiškai balta.
Gal kokių patarimų ateičiai turit? ax.gif Na, ką reikėtų kitaip daryti ar pan.
nieko tokio "akis rėžiančio" ir patarimų verto nemačiau, o kur prašei patarimo dėl gėlytės- patariau Tobulėji sparčiai, mažai ką lieka patarti
Užsimaniau...reikės pasidairyti iš kur jų JAV sumedžioti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 24, 15:24)
Užsimaniau...reikės pasidairyti iš kur jų JAV sumedžioti
As galeciau su siluetu pripjauti tau
Papildyta:
Linutuk, mes po myto su Miglota tavo darba pripazinom geriausiu. Man jis tikras zemuoginis
Papildyta:
As tai dar viena atviruka is seniau uzslepta turiu
QUOTE(lauramama @ 2009 04 24, 18:32)
Linutuk, mes po myto su Miglota tavo darba pripazinom geriausiu. Man jis tikras zemuoginis
aciu, ir man jis patinkaQUOTE
As tai dar viena atviruka is seniau uzslepta turiu
oho koki grozi uzslepus laikeinu merginos, kas dar ka turite uzslepe