Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

lauramama, kaip gaila kad nepamačiau tavojo LO verysad.gif Eh ....
Linutuk, nuotraukos tokios dinamiškos, kad daugiau nieko ir nebesinori ... apie detales kalbant ... Šaunuolė kad darbuojies su scrapu ir kašiukus pini ... Reik imti iš tavęs pavyzdį mirksiukas.gif
Scrapuke, kur tavo LO ? Nepatikėsiu, kad nekepi nieko g.gif

Papildyta:
Isida, puikiai thumbup.gif kookia pieva ... ir drugeliai atkartoti thumbup.gif
Atsakyti
Isida galutinis variantas thumbup.gif ir is vis ta nuotrauka kazkokia uzburianti wub.gif

deja,Lauramamos darbo nebespejau pamatyt....

vis gryztu ir gryztu pasiziureti i ta LO wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 23 balandžio 2009 - 15:36
Linutuk, šitas tavo LO be galo patiko wub.gif wub.gif wub.gif Mane irgi žavi tokio stiliaus aprašymai. smile.gif

Isida, gražu. Net užsimaniau ir aš grįžti prie scrapukų, kažkaip per dukrytės sirgimą apleidau scrapukus.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2009 04 23, 16:13)
Ačiū labai visosm už patarimus ir pagyrimus.oro_buckis.gif  Pasirinkau Linutuko ir jai pritarusių variantą. Va tik gėlyčių turiu tik vieno dydžio, tad palikau vieną.
Galutinis variantas
O čia rodausi su nauju darbeliu. Iš toliau
nu pagaliau ir as pamaciau, o tai vis photobucket streikavo doh.gif , labai labai man patiko, tie drugeliai taip graziai ten skraido wub.gif , ir siaip bendras vaizdas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(a Lua @ 2009 04 23, 18:52)
Net užsimaniau ir aš grįžti prie scrapukų, kažkaip per dukrytės sirgimą apleidau scrapukus....  verysad.gif
o as jau pasiilgau tavo darbu, tikrai senokai rodeisi panelyte, , as tai jauciu kaip atostogos panelems arteja, baigsis mano katino dienos lotuliukas.gif ,
Atsakyti
jezz........ LINUTUKO LO praleidau doh.gif kokia geda peleda blush2.gif

man nuotraukytes kokios nuotaikingos wub.gif thumbup.gif subtilus ir neperkrautas Lo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 04 23, 16:35)
Isida galutinis variantas  thumbup.gif  ir is vis ta nuotrauka kazkokia uzburianti  wub.gif

deja,Lauramamos darbo nebespejau pamatyt....
vis gryztu ir gryztu pasiziureti i ta LO wub.gif

http://public.fotki....king-darbeliai/
cia visad mano darbeliai buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Isida: patobulintas variantas man labiausiai wub.gif (o gardeniją ar sendinai žiedlapius ar taip buvo...turiu aš tokių gėlių maišą įvairių spalvų, bet patikrinau- balta pas mane visiškai balta. Bandysiu juos sendinti su akvarėlės pieštukais)
--Naujas Lo'liukas irgi wub.gif toks žaismingas: patiko kad spalvas puikiausiai parinkai ir derinai prie nuotraukų, drugeliai wub.gif (ar jie iš Norgės?), ir ta filmo juosta apačioj--pasisekė daug foto tokiu būdu sutalpinti; patiko dar kad daug aprašei--labai nuotaikingas darbelis 4u.gif

Scrapuke, kur tavo LO ? Nepatikėsiu, kad nekepi nieko g.gif

Kepu bet scrapbookpictures lab man dar neatsiuntė užsakytų nuotraukų; Esu parinkus jau popierius, detales,...nauji LO bus dekupažo-SB mix'as...t.y. kaip pasidaryti SB "embellishments"-detales, ir akcentus naudojant dekupažo techniką.
Šiap mintyse aš visada kažką "kepu" susijus su SB, nors ir neprisėdu scrapint biggrin.gif

cia visad mano darbeliai buna mirksiukas.gif

aš ten dažnai apsilankau...kartais pasiseka aptikti naują LO, net prieš tau įkeliant į SM biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms aciuks.gif Labai smagu skaityti pagyrimus blush2.gif
Gal kokių patarimų ateičiai turit? ax.gif Na, ką reikėtų kitaip daryti ar pan.

Scrapuke, ta gėlytė iš Norvegijos, Papirloftet pirkta. Aš ją "pamozojau" žalsvu ir rusvu rašalais iš ColorBox'o. biggrin.gif Šiaip ji visiškai balta.
O drugeliai iš Senas Naujas neseniai pirkti. Va tokie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 24 balandžio 2009 - 11:48
Gal kokių patarimų ateičiai turit? ax.gif Na, ką reikėtų kitaip daryti ar pan.

nieko tokio "akis rėžiančio" ir patarimų verto nemačiau, o kur prašei patarimo dėl gėlytės- patariau 4u.gif Tobulėji sparčiai, mažai ką lieka patarti 4u.gif
O drugeliai iš Senas Naujas neseniai pirkti. Va tokie

Užsimaniau...reikės pasidairyti iš kur jų JAV sumedžioti g.gif
Atsakyti
prisiminiau, kad i dienos sviesa dar nebuvau istraukus per meeta seniai seniai padaryta LO, ir neperseniausiai atgauta smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 24, 15:24)
Užsimaniau...reikės pasidairyti iš kur jų JAV sumedžioti g.gif

As galeciau su siluetu pripjauti tau ax.gif
Papildyta:
Linutuk, mes po myto su Miglota tavo darba pripazinom geriausiu. Man jis tikras zemuoginis thumbup.gif
Papildyta:
As tai dar viena atviruka is seniau uzslepta turiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 04 24, 18:32)
Linutuk, mes po myto su Miglota tavo darba pripazinom geriausiu. Man jis tikras zemuoginis  thumbup.gif
blush2.gif blush2.gif blush2.gif aciu, ir man jis patinka
As tai dar viena atviruka is seniau uzslepta turiu  blush2.gif
oho bigsmile.gif koki grozi uzslepus laikei

nu merginos, kas dar ka turite uzslepe bigsmile.gif
Atsakyti