Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 04 22, 12:58)
lauramama ziurisi  thumbup.gif , mintis irgi  thumbup.gif , o jis nebutu tikes konkursui, truputi kaip ir is bloku sudeliotas ax.gif , pasiuvinejimas labai grazus, gerai moki siuti masina  drinks_cheers.gif , ta rodykle mane veza, kada nors gal ir as kur nors pritaikysiu  bigsmile.gif

Aciu, as konkursui truputi kita minti audziau, ziuresim kaip aplinkybes man leis igyvendint ax.gif
Atsakyti
Imetu dar viena bendradarbio foto apipavidalinima. Ji labai menkai pazystu. Zinau,kad be jo kai kuriais klausimais firma prazutu (viskas kas susije su PC, spausdinimo problemom ir pan.), tai kabinausi prie to, kad jo vardas is lot isvertus - dovanotas. jis istikruju mums dovanotas, kai nesusitvarkom su kompiuteriais ir visu tuo kas su jais susije. Dar LO bandziau perteikti kelias detales-savo pastebejimus, tokiu kaip: jis nuolat devi dryzuota bliuzona - dejau dryzuota popieriu po foto; jo darbo vieta nuolat apkuista popieriu breziniu, tokia tvarkinga betvarke, tad salia foto isdeliojau du apdraskytus kvadratukus. Virsuje zodiziai - geriausiai apibudina zmogaus buda, jis labai geros sirdies ir visada paslaugus.

--visi sprendimai dėl vardo reikšmės, visos detalės puikiausiai pritaikytos...žaviuosi thumbup.gif Stebiuosi kad tau taip gaunasi žmonėm kuriem sakai kad menkai pažysti.
--- niu kad jo darbo vieta labai tvarkingai atrodo g.gif tikriausiai žinodamas kad jį fotkins, iš anksto apsitvarkė biggrin.gif
---konkursui šitas LO būtų puikiausiai tikęs. 4u.gif
Atsakyti
lauramama, puikus, puikus LO, nebėr ką ir sakyti wub.gif Irgi nenustoju žavėtis tavo scrapukais. wub.gif

P.S. Kaip mažylio sveikatėlė? Apsiėjote be ligoninės?
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 04 22, 18:05)
lauramama, puikus, puikus LO, nebėr ką ir sakyti  wub.gif Irgi nenustoju žavėtis tavo scrapukais.  wub.gif

P.S. Kaip mažylio sveikatėlė? Apsiėjote be ligoninės?

Aciu, mergaites. Pries kiekviena benradarbio scrapa, kuri menkai pazystu, stengiuosi ji stebet ir isskirti pacias budingiausias jo savybes, kurias pazintu ir kiti bendradarbiai, antraip tai nebutu scrapas, o absoliuciai tusciai pateiktos foto, kurios but niekam neidomios. Sunku, bet as patirti kraunuosi savotiskai, ir kuo toliau tuo idomiau man tai daryti. Va dabar turesiu scrapinti vaikinu studentuko foto,kurio irgi nepazystu gerai, galima sakyti isvis nezinau nieko apie ji. Bet nugirdau kad modelius konstruoja lektuvu ir siaip kaip marsietis vaiksot, jis toks keistas... jau gimsta man minciu ir jo scrapui.

Mazius apsejo be ligonines, bet dar visiskai be jegu. Bandom atgauti ax.gif Jau linksmiau, nes pats ligogs pikas pasitrauke
Atsakyti
ach, nespejau pamatyti smile.gif lauramama tavo darbelio g.gif labai ydomu butu buves pamatyti ax.gif ...

o del tavo issakytos minties apie patirties kaupima smile.gif as irgi sutinku, kad tik iskeldamas sau vis didesnius uzdavinius - gali tobuleti smile.gif

man labai patinka tavo LO'liukai... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 23 balandžio 2009 - 08:15
QUOTE(lauramama @ 2009 04 22, 21:43)
kuri menkai pazystu, stengiuosi ji stebet ir isskirti pacias budingiausias jo savybes, kurias pazintu ir kiti bendradarbiai, antraip tai nebutu scrapas, o absoliuciai tusciai pateiktos foto, kurios but niekam neidomios.

Va, lauramama, parašei pagrindinę sėkmingai atlikto darbo priežastį biggrin.gif - kliento pažinimas thumbup.gif
Todėl tavo LO, nors ir nepažįstamam žmogui, visada puikūs. Juk kartais nereikia pabendrauti su žmogumi, kad susidarytum pirminį vaizdą. Jei tik sugebama stebėti ir analizuoti, užtenka pastebėti žmogų, kurį laiką ir iš kūno kalbos bei visų kitų skleidžiamų informatyvių dalykėlių įmanoma susidaryti reikiama vaizdą biggrin.gif Nors, žinoma, priklauso dar nuo darbo, technikos ir t.t., tačiau nesiplėsiu lotuliukas.gif
Vž, savo šiomis mintimis norėjau pasakyti, kad bendravimas vienoks ar kitoks su klientu būtinas thumbup.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Lauramama, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
na is as pasirodysiu smile.gif , pries kelias dienas uzmaciau man patikusi aprasyma, panorau ir as tokio, tad emiau ir pasidariau smile.gif, tik siaip truputi sviesesnis realiai, kaip visada neisejo nufotkinti doh.gif

mano liftinukas
user posted image
man patikes LO
user posted image
Atsakyti
Linutuk, kokios fainos foto bigsmile.gif Man patinka sitas tavo LO vien nuotrauku dinamika, tik zinai,man sviesesnio pagrindo noretusi ax.gif Dar kur nors paslapcia data paklijuok, matei kaip tame LO pakaisiota minimaliu kvadraciuku su data su raide...

Aciu, relija uz liaupsinima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 04 23, 11:41)
Linutuk, kokios fainos foto  bigsmile.gif Man patinka sitas tavo LO vien nuotrauku dinamika, tik zinai,man sviesesnio pagrindo noretusi  ax.gif Dar kur nors paslapcia data paklijuok, matei kaip tame LO pakaisiota minimaliu kvadraciuku su data su raide...
Jooo, kai ikeliau tai pasimate is karto, kad lyg ir truksta kasko g.gif , nors kai siaip ziurejau i tik padaryti, tai buvau nusprendus kad nieko ten daugiau nereikia biggrin.gif , o tas pagrindo popierius visai ne toks nuotraukoje schmoll.gif , originalas toks sviesesnis ir i ruduma, o cia kaskoks murzinas atrodo doh.gif
Atsakyti
LINUTUKAI: thumbup.gif Minimalistika tavo braižas...nuotraukos centre dėmesio, kaip ir turėtų būti. O datą galėjai ir aprašyme talpinti, o jei to nepadarei, tai gal turi kokiu mažus rėmelius į kuriuos galėtum užrašyti ir ant apatinės juostos užklijuoti g.gif
Patiko man šis lift'as thumbup.gif
Atsakyti
LINUTUK, o aš jau galvojau kur gi tamstelė dingusi bigsmile.gif Va pasirodo kuo užsiėmei thumbup.gif Pritariu merginoms dėl pastebėjimų, o šiaip tai foto puikios, ypač centrinė wub.gif
Atsakyti
Ačiū labai visosm už patarimus ir pagyrimus.oro_buckis.gif Pasirinkau Linutuko ir jai pritarusių variantą. Va tik gėlyčių turiu tik vieno dydžio, tad palikau vieną.
Galutinis variantas
O čia rodausi su nauju darbeliu. Iš toliau

Lauramama, man labai patiko tavo darbelis. Viskas apgalvota. Labai liuksiškas thumbup.gif
O Linutuko darbai man visada patinka tuo minimalizmu. Jokių bereikalingų detalių. Labai labai. wub.gif Nuotraukos nerealios, joms nieko daugiau nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 23 balandžio 2009 - 15:19