Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 19, 07:04)
Miglota: man ramiau kad pagaliau gavai 4u.gif

aciu wub.gif sikart labai greit atejo, praejusi karta truputi klaidziojo del blogo pasto kodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 04 17, 14:50)
negaliu nepasigirt, gavau siandien dovanu  wub.gif
thumbup.gif puikios dovanos, ir tikrai pelnytai mirksiukas.gif
QUOTE(Liutuka @ 2009 04 17, 22:05)
Mano "sedevrai"... Toli iki jusu, ale kas gavos-tas. Mielai laukiu ideju "patobulinimui":
pritariu kitoms merginoms, tikrai sunkoka iziureti, bet is kitos puses, saunu kad darbuojiesi, man panasu vel stilius doh.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos blush2.gif
1 variantas
2 variantas
3 variantas
4 variantas
5 variantas

Skiriasi tuo, kad gėlyčių nėra, yra ir kinta jų vieta. blush2.gif
Šiaip šis darbelis tai ilga mano kančia. Guli jau kokį mėnesį ir niekaip nesilipdo. Finale dar ir prigadinau, pripeckeliojau verysad.gif Žodžiu, nelabai man jis. Ne toks turėjo būti pagal sumanymą.
Kai gėlytės ras savo vietą, pažadu normalias foto. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2009 04 21, 17:14)
Reikia pagalbos blush2.gif
grazus bigsmile.gif , toks raminantis ax.gif ,

taip sakant kodel, paaiskinti kaip ir negaliu mastau.gif , bet man norisi gelyte cia prilipdyti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Isida, man 2 variantas geriausiai žiūrisi. wub.gif Tik gėlytes truputėlį patrauk taip, kad nė viena neužstotų raidelių...

Ir tavo pačios nuotrauka wub.gif (ir aš nenustoju stebėtis, kaip mane pakeitė buvimas mama...)
Atsakyti
Isida, aš už LINUTUKO variantą, tik dar žodį "iki" pastumčiau į kairę, o prie tos didesnės gėlės įtaisyčiau tokią pačią tik mažytę.... 4u.gif Foto tavo žvilgsnis ir nuotaika labai kažkokie... Galbūt nežinodama visos situacijos taip negalvočiau, tačiau dabar thumbup.gif
Puikus dalykas tas scrapas.
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 04 21, 09:41)
grazus bigsmile.gif , toks raminantis  ax.gif ,

taip sakant kodel, paaiskinti kaip ir negaliu mastau.gif  , bet man norisi gelyte cia prilipdyti ax.gif
user posted image

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ...tik toks variantas tinkamiausias (bent mano akim ax.gif )
Kodėl? po 2- lygus skaičius elementų netinka, ypač todėl kad abi gėlės tokio pačio dydžio.
O nuotrauka tai nuostabi...kadravimas ir merginos grožis, žvilgsnis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 21 balandžio 2009 - 18:48
QUOTE(a Lua @ 2009 04 21, 17:45)
Isida, man 2 variantas geriausiai žiūrisi.  wub.gif  Tik gėlytes truputėlį patrauk taip, kad nė viena neužstotų raidelių...

Ir tavo pačios nuotrauka  wub.gif  (ir aš nenustoju stebėtis, kaip mane pakeitė buvimas mama...)

Man irgi antras variantas thumbup.gif Gėlytės lyg akcentuoja du svarbiausius šiame darbe dalykus : nuotrauką ir aprašymą.

O gėlytes ar pati gaminai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangaa: 21 balandžio 2009 - 18:50
Prisipažinsiu, kol rašiau savo komentarą, nemačiau Linutuko papaišymų. Bet man irgi patiko. drinks_cheers.gif Įdomu būtų pabanyt padėliot nedidelę puokštelę gėlių toje vietoje, jeigu vienos gėlės pasirodys per maža... Isida, laukiam galutinio varianto. smile.gif
Atsakyti
Isida, tiek gerų žodžių jau prirašyta ...
Pritariu visoms kas akcentavo nuotrauką thumbup.gif man ji irgi labai labai patiko mirksiukas.gif
Bus puikus LO mirksiukas.gif
Atsakyti
Isida, liuks pasidarbavai, man labai patinka pateikimas ir nuotrauka labai meniska

Imetu dar viena bendradarbio foto apipavidalinima. Ji labai menkai pazystu. Zinau,kad be jo kai kuriais klausimais firma prazutu (viskas kas susije su PC, spausdinimo problemom ir pan.), tai kabinausi prie to, kad jo vardas is lot isvertus - dovanotas. jis istikruju mums dovanotas, kai nesusitvarkom su kompiuteriais ir visu tuo kas su jais susije. Dar LO bandziau perteikti kelias detales-savo pastebejimus, tokiu kaip: jis nuolat devi dryzuota bliuzona - dejau dryzuota popieriu po foto; jo darbo vieta nuolat apkuista popieriu breziniu, tokia tvarkinga betvarke, tad salia foto isdeliojau du apdraskytus kvadratukus. Virsuje zodiziai - geriausiai apibudina zmogaus buda, jis labai geros sirdies ir visada paslaugus.
user posted image
Atsakyti
lauramama ziurisi thumbup.gif , mintis irgi thumbup.gif , o jis nebutu tikes konkursui, truputi kaip ir is bloku sudeliotas ax.gif , pasiuvinejimas labai grazus, gerai moki siuti masina drinks_cheers.gif , ta rodykle mane veza, kada nors gal ir as kur nors pritaikysiu bigsmile.gif
Atsakyti