Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

daivuke, mieli tavo grožiai smile.gif Šiaip, galbūt net ir be nieko įteikčiau g.gif Galbūt viduje kaip nors ant dailaus siulelio įtaisyčiau tagiuką, ant kuriop vienos pusės būtų "Kvietimas", kitoje data.... g.gif
va čia šiaip pabandžiau pažaist prieš miegą, galbūt tau kokių minčių sukels 4u.gif
Žinai kaip būna, pamatai kaip padaryta ir sužinai, kad tikrai taip nenori biggrin.gif

user posted image

O čia atseit mokinuko ranka rašyta biggrin.gif

user posted image

user posted image

Vž, net jei ir be nieko įteiksi - bus puiku. Sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Daivuke, l.gražūs atvirukai. wub.gif
Atsakyti
Labai labai didelis ačiū mergaitės už patarimus 4u.gif Man patiko Skrapukės idėja aplink žiedą parašyti, bet...neturiu tokio dydžio štampukų doh.gif pas mane visi pakankamai dideli šio formato darbui.
Relija žinok apie tagiuką aš irgi mąsčiau, bet pagalvojau, gal nusimąstau jau į lankas, bet pasirodo, viskas gerai lotuliukas.gif Ši idėja man irgi liuksusinė drinks_cheers.gif
Atsakyti
daivuke76 as suzaveta, gal ir atrodo paprastuciai, bet tikrai labai labai grazus gavosi thumbup.gif saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
daivuke - tikra elegancija thumbup.gif
Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Daivuke, man irgi tavo atvirutes superines, tik va neturiu daug laiko aptarti - atejo nekviestas svecia ir i musu namus - Roto virusas nelabasis.Iki merginos, einu savo mazojo dabot verysad.gif
Atsakyti
Daivuke, puikus atvirukai bigsmile.gif

negaliu nepasigirt, gavau siandien dovanu wub.gif
user posted image
Atsakyti
Miglota, na ir grozio gavai. Lauksim kurinuku 4u.gif

Mano "sedevrai"... Toli iki jusu, ale kas gavos-tas. Mielai laukiu ideju "patobulinimui":

user posted image

user posted image (cia melynai apvedziosiu zodi "Melynake" rolleyes.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

Paprasti pas mane jie... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutuka: 17 balandžio 2009 - 21:07
QUOTE(Liutuka @ 2009 04 17, 21:05)
Paprasti pas mane jie...  blush2.gif

Labai mažutukai ax.gif , norėtųsi iš arčiau apžiūrėti blush2.gif
Atsakyti
Liutuka, na ir padirbejai thumbup.gif man pirmasis ir antrasis labaiausiai patiko, kiek iziurejau bigsmile.gif noretusi didesniu foto rolleyes.gif

Miglota, sauni dovana, man tie zenklai kaip patiko rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneja: 17 balandžio 2009 - 23:04
scrap zodynas - labai informatyvus - super!!!!saunuoles merginos.....

Daivuke - kvietimai labai subtilus smile.gif grazu

Liutuka - sauniai pasidarbavai smile.gif

Miglota - sauni dovana - ma jau iskartio kilo ideju kaip tavo turta panaudoti, jau ta juostele kokia faina.. 4u.gif
Atsakyti
Miglota: man ramiau kad pagaliau gavai 4u.gif
Liutuka: toki mazi kad sunku iziureti detales ax.gif , bet ideja pacio pirmo man labiausiai thumbup.gif
Atsakyti