daivuke, mieli tavo grožiai Šiaip, galbūt net ir be nieko įteikčiau Galbūt viduje kaip nors ant dailaus siulelio įtaisyčiau tagiuką, ant kuriop vienos pusės būtų "Kvietimas", kitoje data....
va čia šiaip pabandžiau pažaist prieš miegą, galbūt tau kokių minčių sukels
Žinai kaip būna, pamatai kaip padaryta ir sužinai, kad tikrai taip nenori
O čia atseit mokinuko ranka rašyta
Vž, net jei ir be nieko įteiksi - bus puiku. Sėkmės
Daivuke, l.gražūs atvirukai.
Labai labai didelis ačiū mergaitės už patarimus Man patiko Skrapukės idėja aplink žiedą parašyti, bet...neturiu tokio dydžio štampukų pas mane visi pakankamai dideli šio formato darbui.
Relija žinok apie tagiuką aš irgi mąsčiau, bet pagalvojau, gal nusimąstau jau į lankas, bet pasirodo, viskas gerai Ši idėja man irgi liuksusinė
Relija žinok apie tagiuką aš irgi mąsčiau, bet pagalvojau, gal nusimąstau jau į lankas, bet pasirodo, viskas gerai Ši idėja man irgi liuksusinė
daivuke76 as suzaveta, gal ir atrodo paprastuciai, bet tikrai labai labai grazus gavosi saunuole
daivuke - tikra elegancija
Šaunuolė
Šaunuolė
Daivuke, man irgi tavo atvirutes superines, tik va neturiu daug laiko aptarti - atejo nekviestas svecia ir i musu namus - Roto virusas nelabasis.Iki merginos, einu savo mazojo dabot
Daivuke, puikus atvirukai
negaliu nepasigirt, gavau siandien dovanu
negaliu nepasigirt, gavau siandien dovanu
QUOTE(Liutuka @ 2009 04 17, 21:05)
Paprasti pas mane jie...
Labai mažutukai , norėtųsi iš arčiau apžiūrėti
Liutuka, na ir padirbejai man pirmasis ir antrasis labaiausiai patiko, kiek iziurejau noretusi didesniu foto
Miglota, sauni dovana, man tie zenklai kaip patiko
Miglota, sauni dovana, man tie zenklai kaip patiko
scrap zodynas - labai informatyvus - super!!!!saunuoles merginos.....
Daivuke - kvietimai labai subtilus grazu
Liutuka - sauniai pasidarbavai
Miglota - sauni dovana - ma jau iskartio kilo ideju kaip tavo turta panaudoti, jau ta juostele kokia faina..
Daivuke - kvietimai labai subtilus grazu
Liutuka - sauniai pasidarbavai
Miglota - sauni dovana - ma jau iskartio kilo ideju kaip tavo turta panaudoti, jau ta juostele kokia faina..
Miglota: man ramiau kad pagaliau gavai
Liutuka: toki mazi kad sunku iziureti detales , bet ideja pacio pirmo man labiausiai
Liutuka: toki mazi kad sunku iziureti detales , bet ideja pacio pirmo man labiausiai