Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 15, 23:09)
Įkeltas SB žodynas clap.gif čia

teks, bet dar ne šią vasarą ax.gif

Žodyną jau rytoj skaitysiu, nes jau lūžtu smile.gif

O dėl tavo atvykimo tai puikios žinios, netruks ilgai ir jau žiū kita vasara bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 15, 22:09)
Įkeltas SB žodynas clap.gif

swoon.gif na ir darbelio idejai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 04 15, 17:03)
swoon.gif na ir darbelio idejai  4u.gif

čia a Lua'ai labiau reikėtų dėkoti o ne man ax.gif 4u.gif
Atsakyti
SB žodynas thumbup.gif
Šaunuolės merginos 4u.gif

Atsakyti
Merginos, tikrai puikiai padirbėjote drinks_cheers.gif thumbup.gif Žodynėlis labai daug kam padės geriau pažinti Scrapbookingą thumbup.gif Scrapuke, ar galėsiu naudoti jūsų originalų tekstą pas save tinklalapyje?
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2009 04 15, 21:58)

As neprisiruosiu nufotografuoti. Kokie 5 nauji guli ant stalo...  ax.gif

Noriu pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 04 16, 06:53)
Merginos, tikrai puikiai padirbėjote  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Žodynėlis labai daug kam padės geriau pažinti Scrapbookingą  thumbup.gif Scrapuke, ar galėsiu naudoti jūsų originalų tekstą pas save tinklalapyje?

Gali, tiktai su sąlyga kad paminėsi iš kur info "pasiskolinai"- t.y. įkelsi nuorodą į mano tinklaraštį. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 balandžio 2009 - 16:14
Scrapuke, tai net kalbos nėra - čia gi kitaip ir būti negali drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 16 balandžio 2009 - 20:20
Ačiū Skrapuke ir a Lua už žodynėlį.Tikrai pravartus dalykas tokioms naujokėlėms kaip aš thumbup.gif

Rodausi su savo naujaisiais darbeliais.Šiemet 15 metų, kaip baigiau mokyklą.Organizuojame klasės susitikimą, taigi sugalvojau auklėtojams padaryti pakvietimus.Sumeistravau tai greitai, bet dabar žiūriu, ogi, kur ir kaip parašyti kad tai KVIETIMAS??? O gal iš vis nerašyti, tik viduje? Gal turite kokių minčių, patarimų? Dėkoju iš anksto blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

! 
Perdidelio formato nuotraukos bus trinamos!  
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 16 balandžio 2009 - 23:38
daivuke76, be galo gražūs kvietimai. Man būtų labai malonu tokį gauti. Saugočiau. Gėlytes jau gatavas pirkai? Įdomu, kur tokių grožių yra? bigsmile.gif

O "Kvietimui" vietos dar yra. Viršutinėj daly. Pabandyk kairėj pusėj arčiau kairiojo kampo. Tik užrašas neturėtų būti didelis.

Elegantiški pakvietimai. wub.gif
Atsakyti
a Lua ačiū už komplimenta.Malonu, kad tau patiko. Gėlytes pirkau gatavas.Yra tokia mažutytė parduotuvėlė šalia "Rėdos" parduotuvės (Kaune) tame pačiame pastate, tik šoniuke įėjimas, ten siuvėjėlių džiaugsmas, visokios juostelės, sagutės, aplikacijos,siūlai (ko ten tik nėra bigsmile.gif ), ten ir pirkau...nepamenu apie 1 lt kainuoja.
Atsakyti
daivuke76 thumbup.gif atvirukai.... o žinai kur aš dėčiau pavadinimą? rateliu aplink viršutinę gėlės dalį. Smulkiai užrašyk semi-apskritimu arba mažais alfabeto lipdukais (kaip MM alpha fetti) išdėk virš gėlės žiedo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 balandžio 2009 - 21:30