Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

Isida, labai gražus LO, na, puikus. wub.gif O tu karpei gėlėtą popierių, ane? Ir tada klijavai prie rudo, ane? ax.gif Patiko viršutinės gėlės - kaip iškirpai kraštą. Man visada gražu, kai taip iškerpamas motyvas iš popieriaus. wub.gif
Atsakyti
Lawrute: thumbup.gif pamokėlė merginom
Isida: dėžučių koloritas labai raminančiai veikia, o scrap'as tai viskas vietoj; labai mane domina asmenybių temos LO...malonu susipažinti 4u.gif ypač kad mytintis su jumis visom man dar neteko. Aprašymas yra viso darbelio ašis ir viską sujungia giliasne prasme..man labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 04 15, 15:22)
Isida, labai gražus LO, na, puikus.  wub.gif  O tu karpei gėlėtą popierių, ane? Ir tada klijavai prie rudo, ane?  ax.gif  Patiko viršutinės gėlės - kaip iškirpai kraštą. Man visada gražu, kai taip iškerpamas motyvas iš popieriaus.  wub.gif

Taip, karpiau. Klijavau po to prie rudo, o tada dar tą raštuot ant viršaus. ax.gif

Ačiū labai visoms už įvertinimą tiek dėžutės, tiek LO. oro_buckis.gif

Scrapuke, norėjau paklausti ax.gif Kuo tu savo paskutiniame LO tą nertą grandinėlę tvirtinai prie lapo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 15 balandžio 2009 - 16:18
Ech, kiek čia grOžybių wub.gif VisOs tikrOs ŠaunuOlės, darbeliai nuostabūs bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif NorėČiau pati kažką tOkio pabandyti, ypaČ kai artėja mamyČių dienelė, tai reik kažka mamulei ax.gif Bet bijau, kad gali nepavykti unsure.gif ir laiko mažai turiu doh.gif
Atsakyti
Lawrute, ačiū už gėlyčių darymo pamokėlę ir už nuorodą 4u.gif

Isida, liabai miela dėžutė: paprasta, bet kaip jau kažkas sakė - viskas vietoje thumbup.gif o kokio ji dydžio?
Ir man taip pat malonu susipažinti su tavimi, nors virtualiai bet vis vien drinks_cheers.gif biggrin.gif Sukėlė man tavo darbas kai kokių minčių, manau, teks ja įgyvendinti - ačiū drinks_cheers.gif

Merginos ir įkelkite ir čia darbų foto, juk reikia ir šitą temą puošti
mirksiukas.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 15, 16:52)
labai mane domina asmenybių temos LO...malonu susipažinti 4u.gif ypač kad mytintis su jumis visom man dar neteko.

O gal teks kada ir su tavim pasimytint??? bigsmile.gif

Panele Monika, na ir ko nedrąsu? Patikėk, su scrapu, kaip su kokiais pasakiško skonio ledais - kartą paragavus negalėsi sustoti biggrin.gif drinks_cheers.gif
O laiko daug nereikia, lysk į bet kurios tinklaraštį ir rasi visokių minčių, patarimų, pamokymų. Tada griebk kas po ranka, atsisėdus pagalvok apie savo mamytę.... ir prie darbo drinks_cheers.gif
Sėkmės ir drąsos drinks_cheers.gif
Atsakyti
supykau siandien ant SM mane arba ant savo kompo doh.gif , kaskaip zinutes parasyti sunku, kadangi jau trecia karta bandau, tai visas pagyrsiu vienu metu, su viltim kad pasiseks ir zinute nukeliaus g.gif

*isida dezutes mane suzavejo, labai grazios, o Lo tai visai super thumbup.gif ir nuotrauka man tavo labai patiko bigsmile.gif

*Lawrute gelytes turiu pasakyti tiek pat grazios ir gyvai paziurejus ir nuotraukose thumbup.gif , atrimiausi plaanai pabandyti paciai tokias pasidaryti ax.gif

* Lauramama tave jau gyriau, bet tikrai labai fainas tavo darbelis, tiesiog pasakiskas bigsmile.gif

jauciuosi kaska pamirsus g.gif , ai, man kaskokia amnezija lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 04 15, 20:00)

Panele Monika, na ir ko nedrąsu? Patikėk, su scrapu, kaip su kokiais pasakiško skonio ledais - kartą paragavus negalėsi sustoti  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
O laiko daug nereikia, lysk į bet kurios tinklaraštį ir rasi visokių minčių, patarimų, pamokymų. Tada griebk kas po ranka, atsisėdus pagalvok apie savo mamytę.... ir prie darbo  drinks_cheers.gif
Sėkmės ir drąsos  drinks_cheers.gif

Ačiū ax.gif Gal taip ir reiks daryti 4u.gif Jei kažkas pavyks, būtinai čia Jums įmesiu pakritikuoti
4u.gif
Atsakyti
Nuostabus darbeliai, mergaites 4u.gif

As neprisiruosiu nufotografuoti. Kokie 5 nauji guli ant stalo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 04 15, 21:24)
Jei kažkas pavyks, būtinai čia Jums įmesiu pakritikuoti
4u.gif

O gal pagirti mirksiukas.gif Sėkmės ir būtinai pasirodyk.

QUOTE(Liutuka @ 2009 04 15, 21:58)
Kokie 5 nauji guli ant stalo...  ax.gif

Gražu cool.gif Tai greičiau daryk foto sesiją, gi smalsu juodai bigsmile.gif
Atsakyti
Įkeltas SB žodynas clap.gif čia
jei kuri iš jūsų dar turite kitų SB terminų pasiūlymų ar šiap dar ką galėčiau paredaguoti, prašau kreipkitės 4u.gif

Scrapuke, norėjau paklausti ax.gif Kuo tu savo paskutiniame LO tą nertą grandinėlę tvirtinai prie lapo?

Prisiūta keliose vietuose mirksiukas.gif

O gal teks kada ir su tavim pasimytint??? bigsmile.gif

teks, bet dar ne šią vasarą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 04 15, 20:24)
Jei kažkas pavyks, būtinai čia Jums įmesiu pakritikuoti
4u.gif

Norėjau pasakyt pasigrožėt wub.gif ane? wink.gif Nors aš esu už konstruktyvią kritiką. Bet pati pagirti mėgstu.

QUOTE(Liutuka @ 2009 04 15, 20:58)
As neprisiruosiu nufotografuoti. Kokie 5 nauji guli ant stalo...  ax.gif

blink.gif Pavarei. Greičiau kelk savo LO'liukus... bigsmile.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 15, 22:09)
teks, bet dar ne šią vasarą ax.gif

Tikrai? unsure.gif O aš jau užsisvajojau apie grandmytą Linutuko kaime su tavim...
Atsakyti
Tikrai? unsure.gif O aš jau užsisvajojau apie grandmytą Linutuko kaime su tavim...

Svajok...kuo ilgiau svajosi didesnė galimybė kad atvyksiu biggrin.gif
(tikriausia sekančią vasarą)
Atsakyti