Isida, labai gražus LO, na, puikus. O tu karpei gėlėtą popierių, ane? Ir tada klijavai prie rudo, ane? Patiko viršutinės gėlės - kaip iškirpai kraštą. Man visada gražu, kai taip iškerpamas motyvas iš popieriaus.
Lawrute: pamokėlė merginom
Isida: dėžučių koloritas labai raminančiai veikia, o scrap'as tai viskas vietoj; labai mane domina asmenybių temos LO...malonu susipažinti ypač kad mytintis su jumis visom man dar neteko. Aprašymas yra viso darbelio ašis ir viską sujungia giliasne prasme..man labai labai
Isida: dėžučių koloritas labai raminančiai veikia, o scrap'as tai viskas vietoj; labai mane domina asmenybių temos LO...malonu susipažinti ypač kad mytintis su jumis visom man dar neteko. Aprašymas yra viso darbelio ašis ir viską sujungia giliasne prasme..man labai labai
QUOTE(a Lua @ 2009 04 15, 15:22)
Isida, labai gražus LO, na, puikus. O tu karpei gėlėtą popierių, ane? Ir tada klijavai prie rudo, ane? Patiko viršutinės gėlės - kaip iškirpai kraštą. Man visada gražu, kai taip iškerpamas motyvas iš popieriaus.
Taip, karpiau. Klijavau po to prie rudo, o tada dar tą raštuot ant viršaus.
Ačiū labai visoms už įvertinimą tiek dėžutės, tiek LO.
Scrapuke, norėjau paklausti Kuo tu savo paskutiniame LO tą nertą grandinėlę tvirtinai prie lapo?
Ech, kiek čia grOžybių VisOs tikrOs ŠaunuOlės, darbeliai nuostabūs NorėČiau pati kažką tOkio pabandyti, ypaČ kai artėja mamyČių dienelė, tai reik kažka mamulei Bet bijau, kad gali nepavykti ir laiko mažai turiu
Lawrute, ačiū už gėlyčių darymo pamokėlę ir už nuorodą
Isida, liabai miela dėžutė: paprasta, bet kaip jau kažkas sakė - viskas vietoje o kokio ji dydžio?
Ir man taip pat malonu susipažinti su tavimi, nors virtualiai bet vis vien Sukėlė man tavo darbas kai kokių minčių, manau, teks ja įgyvendinti - ačiū
Merginos ir įkelkite ir čia darbų foto, juk reikia ir šitą temą puošti
O gal teks kada ir su tavim pasimytint???
Panele Monika, na ir ko nedrąsu? Patikėk, su scrapu, kaip su kokiais pasakiško skonio ledais - kartą paragavus negalėsi sustoti
O laiko daug nereikia, lysk į bet kurios tinklaraštį ir rasi visokių minčių, patarimų, pamokymų. Tada griebk kas po ranka, atsisėdus pagalvok apie savo mamytę.... ir prie darbo
Sėkmės ir drąsos
Isida, liabai miela dėžutė: paprasta, bet kaip jau kažkas sakė - viskas vietoje o kokio ji dydžio?
Ir man taip pat malonu susipažinti su tavimi, nors virtualiai bet vis vien Sukėlė man tavo darbas kai kokių minčių, manau, teks ja įgyvendinti - ačiū
Merginos ir įkelkite ir čia darbų foto, juk reikia ir šitą temą puošti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 15, 16:52)
labai mane domina asmenybių temos LO...malonu susipažinti ypač kad mytintis su jumis visom man dar neteko.
O gal teks kada ir su tavim pasimytint???
Panele Monika, na ir ko nedrąsu? Patikėk, su scrapu, kaip su kokiais pasakiško skonio ledais - kartą paragavus negalėsi sustoti
O laiko daug nereikia, lysk į bet kurios tinklaraštį ir rasi visokių minčių, patarimų, pamokymų. Tada griebk kas po ranka, atsisėdus pagalvok apie savo mamytę.... ir prie darbo
Sėkmės ir drąsos
supykau siandien ant SM mane arba ant savo kompo , kaskaip zinutes parasyti sunku, kadangi jau trecia karta bandau, tai visas pagyrsiu vienu metu, su viltim kad pasiseks ir zinute nukeliaus
*isida dezutes mane suzavejo, labai grazios, o Lo tai visai super ir nuotrauka man tavo labai patiko
*Lawrute gelytes turiu pasakyti tiek pat grazios ir gyvai paziurejus ir nuotraukose , atrimiausi plaanai pabandyti paciai tokias pasidaryti
* Lauramama tave jau gyriau, bet tikrai labai fainas tavo darbelis, tiesiog pasakiskas
jauciuosi kaska pamirsus , ai, man kaskokia amnezija
*isida dezutes mane suzavejo, labai grazios, o Lo tai visai super ir nuotrauka man tavo labai patiko
*Lawrute gelytes turiu pasakyti tiek pat grazios ir gyvai paziurejus ir nuotraukose , atrimiausi plaanai pabandyti paciai tokias pasidaryti
* Lauramama tave jau gyriau, bet tikrai labai fainas tavo darbelis, tiesiog pasakiskas
jauciuosi kaska pamirsus , ai, man kaskokia amnezija
QUOTE(relija @ 2009 04 15, 20:00)
Sėkmės ir drąsos
Ačiū Gal taip ir reiks daryti Jei kažkas pavyks, būtinai čia Jums įmesiu pakritikuoti
Nuostabus darbeliai, mergaites
As neprisiruosiu nufotografuoti. Kokie 5 nauji guli ant stalo...
As neprisiruosiu nufotografuoti. Kokie 5 nauji guli ant stalo...
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 04 15, 21:24)
O gal pagirti Sėkmės ir būtinai pasirodyk.
QUOTE(Liutuka @ 2009 04 15, 21:58)
Kokie 5 nauji guli ant stalo...
Gražu Tai greičiau daryk foto sesiją, gi smalsu juodai
Įkeltas SB žodynas čia
jei kuri iš jūsų dar turite kitų SB terminų pasiūlymų ar šiap dar ką galėčiau paredaguoti, prašau kreipkitės
Prisiūta keliose vietuose
teks, bet dar ne šią vasarą
jei kuri iš jūsų dar turite kitų SB terminų pasiūlymų ar šiap dar ką galėčiau paredaguoti, prašau kreipkitės
Scrapuke, norėjau paklausti ax.gif Kuo tu savo paskutiniame LO tą nertą grandinėlę tvirtinai prie lapo?
Prisiūta keliose vietuose
O gal teks kada ir su tavim pasimytint??? bigsmile.gif
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 04 15, 20:24)
Norėjau pasakyt pasigrožėt ane? Nors aš esu už konstruktyvią kritiką. Bet pati pagirti mėgstu.
QUOTE(Liutuka @ 2009 04 15, 20:58)
Pavarei. Greičiau kelk savo LO'liukus...
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 15, 22:09)
Tikrai? O aš jau užsisvajojau apie grandmytą Linutuko kaime su tavim...
Tikrai? unsure.gif O aš jau užsisvajojau apie grandmytą Linutuko kaime su tavim...
Svajok...kuo ilgiau svajosi didesnė galimybė kad atvyksiu
(tikriausia sekančią vasarą)