Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

QUOTE(daivuke76 @ 2009 04 08, 15:03)
Sveikos merginos  4u.gif
Retai čia beužsuku, pavasaris įtraukė į savo verpetą, darbų namie milijonai, o ir kuo daugiau laiko norisi praleisti lauke.Galų gale prisiruošiau nufotografuoti ir įkelti albumėlį.Tai labai asmeniška dovanėlė, jau padovanota, o be to ir puslapių gana daug, taip kad neužimti čia daug vietos įkeliu nuorodėlę, kur galite viską apžiūrėti.Komentarai, pastabos, pastebėjimai laukiami, tik tiek, kad nieko jau nebepakeisiu, bet ateičiai patarimus išsisaugosiu.Kai kur paskubėjau, kai kur pritrūkau minčių ar laiko, bei kruopštumo,bet dariau iš visos širdies.Dėkoju  4u.gif
Albumas

puikus albumas 4u.gif oho kiek darbelio ..man labiausiai patiko tas puslapis kur saulelydis ir visos nuotraukos aptrintos sirdeles forma wub.gif ir aisku labai patiko paskutinis, liux pasidarbavai thumbup.gif

QUOTE(lauramama @ 2009 04 14, 06:22)
Sveikutes, visas sveikinu su praejusia graziausia pavasario svente.
Is po Sv. Velyku trumpam rodausi su naujausiu darbeliu

wow bigsmile.gif nerealu..nuostabiai perteikei kaimo jausma..ir tas vysniu sakeles..puikus LO..ikvepiantis thumbup.gif

o as visiskai laiko neturiu prisest prie SB..nors ir labai noreciau..jau ruosiuos kelionai..o dar tiek darbu pries isvykstant turiu padaryt doh.gif
Atsakyti
ax.gif blush2.gif rolleyes.gif ...visdėlto mano paskutinis LO man ramybės nedavė ir man uždraudė dėt į albumą tol kol nepatobulinsiu neįskaitomą pavadinimą...taigi, šį tą pakeičiau...palikau abu variantus kad galima būtų palyginti prieš/po.
čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 15 balandžio 2009 - 04:00
Scrap8 ir lauramama - labai grazus darbai abu panasus savo nuotaika, priemonem ir panasaus laikmecio nuotraukom 4u.gif
Atsakyti
...rodausi su gelytemis, kurias drasiai galima naudti SB darbeliams smile.gif
user posted image
o cia ykeliau kaip pasidaryti gelytes

o ci adar radau tokia menininke kuri daro popierines instalicijas smile.gif geles neapsakomo grozio ir dydzio smile.gif ir ne tik geles

user posted image
cia daugiau ir geliu ir kitu jos kuriniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 15 balandžio 2009 - 09:27
QUOTE(Lawrute @ 2009 04 15, 09:25)
...rodausi su gelytemis, kurias drasiai galima naudti SB darbeliams smile.gif

gavau ir as situ groziu, negaliu atsidziaugt wub.gif
Atsakyti
Laba,

Scrapukės ir Lauramamos darbeliai superiniai. Man dar iki tokių augti ir augti.
Lawrute, nuostabios gėlytės. O dar kai gyvai jas gavau pačiupinėti. wub.gif Ačiū už pamokėlę. Reikės būtinai išmeginti.
O aš įdedu savo dekoruotos dėžutės foto. Nieko super duper, bet turint omenyje, kad padariau per labai trumpą laiką ax.gif Jubiljatė tik į svečius atėjusi prisipažino, kad jos gimtadienis buvo, tai teko suktis labai greitai. biggrin.gif
Čia ir čia
Iš arčiau
Atsakyti
Isida, sauni dezute smile.gif man idomu, pati darei dezute, ar jau kazkokia dekoravai? ir is ko ta dezute padaryta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 04 15, 12:17)
Isida, sauni dezute smile.gif man idomu, pati darei dezute, ar jau kazkokia dekoravai? ir is ko ta dezute padaryta? bigsmile.gif

Ačiū. 4u.gif Ne pati darau, tik dekoruoju blush2.gif Jos iš storo kartono, net nežinau, kaip nupasakoti. Gaila neturiu dabar nedekoruotos, parodyčiau, kaip atrodo. Tos dėžutės skirtos nuotraukoms ar panašiems daikčiukams susidėti.

Dar pasirodau su šviežiu darbeliu. Įkvėpta Miglotos grožių vakar sukurpiau. blush2.gif Va Tik nuotraukos kokybė, kaip visada, apgailėtina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 15 balandžio 2009 - 13:07
QUOTE(Isida @ 2009 04 15, 13:04)
Dar pasirodau su šviežiu darbeliu. Įkvėpta Miglotos grožių vakar sukurpiau. blush2.gif Va Tik nuotraukos kokybė, kaip visada, apgailėtina doh.gif

saunuole.. nera prie ko prisikabinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2009 04 15, 13:04)
Ačiū. 4u.gif Ne pati darau, tik dekoruoju blush2.gif Jos iš storo kartono, net nežinau, kaip nupasakoti. Gaila neturiu dabar nedekoruotos, parodyčiau, kaip atrodo. Tos dėžutės skirtos nuotraukoms ar panašiems daikčiukams susidėti.

...labai grazu - tvarkiinga ir tekstas nuostabus - labai prasmingas...
Atsakyti
ISIDA- PAPRASTUME GENIALUMAS, MAN PATIKO thumbup.gif
Atsakyti
Tik nuotraukos kokybė, kaip visada, apgailėtina doh.gif

thumbup.gif prisidedu prie lawrutes - zodziai darbelio vinis !
Atsakyti