Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

Miglota paneigsiu visas kitas ir pasakysiu kad man dizainas beveik nepriekaištingas, su išimtim kad pastūmčiau truputėlį rėmelį su gėlyte link foto ir teksto (dabar atrodo kad per daug tos tuščios vietos ten); O visa kita ką patarė merginos, kad teksto kvitelį užkišti po foto ar netiesiai pakreipti...nesutinku. Dizainas minimalistinis, tvarkingas (ne koks vintage)...tinka kad viskas tiesiai išdėliota thumbup.gif
Labai tiktų kad tas masyvus clipsas ne tik dekoratyvinis būtų bet kad prisegtų kokį tag'iuką (tokios pačios spalvos kaip teksto). Ant jo galėjai užrašyt datą ir būtų lyg įžanga į foto.

Kruopa vertingų patarimų gavai thumbup.gif Jei pirmas blynas tai thumbup.gif moki scrapint...taip ir toliau rodykis 4u.gif

Liutuka daug įdomių detalių...bet tiek viskas mane blaško kad žiūrint į LO nesuprantu apie ką čia LO??? Labai marga, spalvinga, dekoruota per daug...pvyz. kam ant vienos raidės sietelis uždėtas? Ką papūga ten veikia? ar ji turi ką bendro su šia istorija?...visko tiek daug kad nesuprantu koks ryšis tarp šio gausumo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 17 kovo 2009 - 14:52
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 17, 13:51)
Miglota paneigsiu visas kitas ir pasakysiu kad man dizainas beveik nepriekaištingas, su išimtim kad pastūmčiau truputėlį rėmelį su gėlyte link foto ir teksto (dabar atrodo kad per daug tos tuščios vietos ten); O visa kita ką patarė merginos, kad teksto kvitelį užkišti po foto ar netiesiai pakreipti...nesutinku. Dizainas minimalistinis, tvarkingas (ne koks vintage)...tinka kad viskas tiesiai išdėliota thumbup.gif
Labai tiktų kad tas masyvus clipsas ne tik dekoratyvinis būtų bet kad prisegtų kokį tag'iuką (tokios pačios spalvos kaip teksto). Ant jo galėjai užrašyt datą ir būtų lyg įžanga į foto.

na va, reiskia ne man vienai atrodo, kad cia viskas teisingai drinks_cheers.gif bet merginos, kurios patare kitaip, gal nores panasius darbelius padaryt su savo idejom mirksiukas.gif

del tagiuko, tai puiki mintis, aciu 4u.gif
Atsakyti
Miglota, pagirsiu už žodžius ... Darbelis labai mielas wub.gif
kruopa, pirmas blynas nepridegė ... Sveika įstojus į scrapogolikų klubą thumbup.gif
Liutka, man taip pat per daug visokių detalių detalyčių. Perskaičiau pavadinimą ir likau nesupratus g.gif Ką tu tuom norėjai pasakyti g.gif
Bet nežiūrint į tai - darbuokis toliau ... kad tu pamatytum mano pirmus blynus hihihi.gif
Viena pažystama žiūrėjo albumą ir stabtelėjo ties pirmu Lo. Jis pagal nuotraukos padarymo laiką įkištas į vidurį. Sako: - čia pats pirmas ? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 17, 15:51)
Liutuka daug įdomių detalių...bet tiek viskas mane blaško kad žiūrint į LO nesuprantu apie ką čia LO??? Labai marga, spalvinga, dekoruota per daug...pvyz. kam ant vienos raidės sietelis uždėtas? Ką papūga ten veikia? ar ji turi ką bendro su šia istorija?...visko tiek daug kad nesuprantu koks ryšis tarp šio gausumo ax.gif

Ek, tas Mergeliu smulkmeniskumas kaip koja kisa rolleyes.gif
Tas sietelis uzdetas, nes raide mazoji... kitos didziosios. Teko ja kazkaip "papuost" cool.gif Papuga buvo nuotraukoj, tik iskirpta. Nimfa tupedavo ant kedutes atramos gan daznai. norejau ja iamzinti... nes ju nebeturim unsure.gif
O ta gausa- nes neatsirenku ko reikia, o ko - ne verysad.gif Kaip sarka....... Va, pasiaiskinau.
Atsakyti
Liutuka, atsiprašau už vardo iškraipymą blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 03 17, 13:14)
mano vakarykstis blynas  smile.gif
tik fotografuot nesiseke  doh.gif  realybej darbas zymiai ryskenis ir remelis ten ne juodas, o sviesus metalinis  blush2.gif
nu as tai buvau isitikinus, kad sis LO nepriekaistingas, ale kad jau skrepuke pasake beveik nepriekaistingas, tai jau tiek to ax.gif patikesiu biggrin.gif

o jai rimciau, tai tikrai visas LO labai suzavejo wub.gif

QUOTE(kruopa @ 2009 03 17, 13:28)
Laba diena,
net nezinau nuo ko pradeti biggrin.gif esu naujoke sioje srityje, bet labai noreciau prisijungti prie Jusu plepesiu  blush2.gif ar priimsit?
scrapbooking'u mane uzkrete josephin. sakau uzkrete, nes tai tikrai kaip virusas  biggrin.gif karta pabandes negali sustot. noriu parodyti pirmaji savo darbeli, bet labai nedrasu  blush2.gif
superine pradzia, kad as tokius pirmus LO buciau gaminus ax.gif
ir uzuojauta del to SB viruso, mes visos cia sergam daugiau ar maziau lotuliukas.gif
QUOTE(Liutuka @ 2009 03 17, 13:37)
Idedu savo vakaryksti kurini... LAUKIU komentaru, pastabu, pataisymu  ax.gif Nes kitaip neismoksiu  lotuliukas.gif

http://picasaweb.goo...116812924526226
tikrai margokas, patarimu jau gavai, aip ir toliau darbuokis mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir grožių pridėjot ,, Ačiūmiet možna''
Relija na ir gražiai atrodo dėžutė, o jau užrašinės grožis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2009 03 17, 14:14)
mano vakarykstis blynas  smile.gif

Puikus darbelis. Labiausiai patiko tai tavo lelius. Na jis ten puikiai žiūrisi toje pievelėje wub.gif

QUOTE(kruopa @ 2009 03 17, 14:28)
Laba diena,

net nezinau nuo ko pradeti biggrin.gif esu naujoke sioje srityje, bet labai noreciau prisijungti prie Jusu plepesiu  blush2.gif ar priimsit?
scrapbooking'u mane uzkrete josephin. sakau uzkrete, nes tai tikrai kaip virusas  biggrin.gif karta pabandes negali sustot. noriu parodyti pirmaji savo darbeli, bet labai nedrasu  blush2.gif

Kaip pirmas darbelis labai gerai atrodo. Jeigu taip toliau dirbsi tai visas tuojau pranoksi thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz nauja tema ! Tik neuzeik pas jus nors viena diena - daug veiksmo praleidi smile.gif

Miglota ir Kruopa - jusu darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Noreciau ir as buti tokio lygio pradedancioji (turiu galvoje kruopos darbeli).... ax.gif

As, kaip buvo siame formume patarta (nebeatsimenu kas dave toki gera patarima) per diena stengiuosi bent po 15 min skirti susipazinimui su scrapbookingu.

Jau rankiojuosi nuotraukas pirmam savo darbeliui. Turiu klausima: ar kas nors naudojotes IKI parduotuves arba VAGA knygyno foto darymo paslauga: internetu nusiunti foto ir po keliu dienu atsiimi? Kaina tai thumbup.gif , bet kokia kokybe ?
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif oho kiek graziu darbeliu wub.gif wub.gif wub.gif as tai pradejau nauja knygute, tai kai tik baigsiu iskart pasirodysiu.Nezinau kodel, bet mane labiausiai traukia knyguciu ar nedideliu albumeliu darymas biggrin.gif
Atsakyti
O, jau kelis psl prikrovėt darbų blink.gif thumbup.gif

Merginos, ačiū už pagyras, bet būtų smagu ir gal kokių pastebėjimų "išgirst" mirksiukas.gif
O dėl pamokėlių, tai tikrai karts nuo karto ką nors meistrausiu ir bandysiu tobulėt biggrin.gif
Gal kas nors turi kokių fainų minčių ir tingi daryt pamokas? arba nori ką nors sužinoti, turi pavyzdį bet nemoka pasidaryti - kaip sakant kreipkitės mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

Miglota, nu man kaip ir Scrapukei šitas LO super bigsmile.gif Gal ką nors ir pastumdyčiau, mažu dar kur užpieščiau... Man pavyzdžiui labai patinka tavo ta balta linija, brėžta su ranka smile.gif myliu tokias linijas.... myliu apskritimus, linijas ir kvadratus lotuliukas.gif
O pagrindas kokios firmos??? Ten labai gražiai palietos akvarelės vaizdas ar klystu?

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 17, 10:09)
o tu apskritimuku kokia paskirtis?

Aš ten draugei pridariau visokių popieriukų apskritimų, ant kiekvieno uždėjau po vieną štampuko atspaudą biggrin.gif sudėjau visus kiek turiu lotuliukas.gif ir biškitį patepliojau ... Vž, pridariau apskritimų, kuriuos galima naudoti kaip tik nori, o gavosi dar taip, kad ant tų apskritimų draugai jai rašyt pradėjo gimtadienio palinkėjimus... Likusius galės naudot kaip tagus ad dar kaip tik sugalvos...

QUOTE(justess22 @ 2009 03 17, 12:52)
Nors aš tai asmeniškai visus tavo workshop'us sąžiningai užsisaugosiu lotuliukas.gif

Juste, tai gi tam ir sumečiau čia mirksiukas.gif 4u.gif

Naujai kuriančias sveikinu 4u.gif ir linkiu drąsiai klausti ir prašyti pagalbos bei patarimų , nes čia atsiras daug patarimų, iš kurių visada rasite jums patinkančių mirksiukas.gif
SĖKMĖS ir laukiam daugiau darbų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 03 17, 20:31)
Miglota, nu man kaip ir Scrapukei šitas LO super  bigsmile.gif Gal ką nors ir pastumdyčiau, mažu dar kur užpieščiau... Man pavyzdžiui labai patinka tavo ta balta linija, brėžta su ranka  smile.gif myliu tokias linijas.... myliu apskritimus, linijas ir kvadratus  lotuliukas.gif
O pagrindas kokios firmos??? Ten labai gražiai palietos akvarelės vaizdas ar klystu?

aciu mirksiukas.gif
linija ne su ranka brezta blush2.gif ten stampuotas virvutes efektas smile.gif
popierius the paper company firmos, siaip gana plonas kaip pagrindui, bet pas mane popieriaus trukumas tai naudoju ka turiu blush2.gif o akverele ten tikrai laabai graziai palieta smile.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=channel sveikutes, gal kas noresite pasidaryti stai toki mini albumeli, man jis labai patiko 4u.gif Kol kas as pati tokio dar nedarysiu, bet netolimoi ateity manau reiks pameginti g.gif
Atsakyti