Miglota paneigsiu visas kitas ir pasakysiu kad man dizainas beveik nepriekaištingas, su išimtim kad pastūmčiau truputėlį rėmelį su gėlyte link foto ir teksto (dabar atrodo kad per daug tos tuščios vietos ten); O visa kita ką patarė merginos, kad teksto kvitelį užkišti po foto ar netiesiai pakreipti...nesutinku. Dizainas minimalistinis, tvarkingas (ne koks vintage)...tinka kad viskas tiesiai išdėliota
Labai tiktų kad tas masyvus clipsas ne tik dekoratyvinis būtų bet kad prisegtų kokį tag'iuką (tokios pačios spalvos kaip teksto). Ant jo galėjai užrašyt datą ir būtų lyg įžanga į foto.
Kruopa vertingų patarimų gavai Jei pirmas blynas tai moki scrapint...taip ir toliau rodykis
Liutuka daug įdomių detalių...bet tiek viskas mane blaško kad žiūrint į LO nesuprantu apie ką čia LO??? Labai marga, spalvinga, dekoruota per daug...pvyz. kam ant vienos raidės sietelis uždėtas? Ką papūga ten veikia? ar ji turi ką bendro su šia istorija?...visko tiek daug kad nesuprantu koks ryšis tarp šio gausumo
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 17, 13:51)
Miglota paneigsiu visas kitas ir pasakysiu kad man dizainas beveik nepriekaištingas, su išimtim kad pastūmčiau truputėlį rėmelį su gėlyte link foto ir teksto (dabar atrodo kad per daug tos tuščios vietos ten); O visa kita ką patarė merginos, kad teksto kvitelį užkišti po foto ar netiesiai pakreipti...nesutinku. Dizainas minimalistinis, tvarkingas (ne koks vintage)...tinka kad viskas tiesiai išdėliota
Labai tiktų kad tas masyvus clipsas ne tik dekoratyvinis būtų bet kad prisegtų kokį tag'iuką (tokios pačios spalvos kaip teksto). Ant jo galėjai užrašyt datą ir būtų lyg įžanga į foto.
na va, reiskia ne man vienai atrodo, kad cia viskas teisingai bet merginos, kurios patare kitaip, gal nores panasius darbelius padaryt su savo idejom
del tagiuko, tai puiki mintis, aciu
Miglota, pagirsiu už žodžius ... Darbelis labai mielas
kruopa, pirmas blynas nepridegė ... Sveika įstojus į scrapogolikų klubą
Liutka, man taip pat per daug visokių detalių detalyčių. Perskaičiau pavadinimą ir likau nesupratus Ką tu tuom norėjai pasakyti
Bet nežiūrint į tai - darbuokis toliau ... kad tu pamatytum mano pirmus blynus
Viena pažystama žiūrėjo albumą ir stabtelėjo ties pirmu Lo. Jis pagal nuotraukos padarymo laiką įkištas į vidurį. Sako: - čia pats pirmas ?
kruopa, pirmas blynas nepridegė ... Sveika įstojus į scrapogolikų klubą
Liutka, man taip pat per daug visokių detalių detalyčių. Perskaičiau pavadinimą ir likau nesupratus Ką tu tuom norėjai pasakyti
Bet nežiūrint į tai - darbuokis toliau ... kad tu pamatytum mano pirmus blynus
Viena pažystama žiūrėjo albumą ir stabtelėjo ties pirmu Lo. Jis pagal nuotraukos padarymo laiką įkištas į vidurį. Sako: - čia pats pirmas ?
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 17, 15:51)
Liutuka daug įdomių detalių...bet tiek viskas mane blaško kad žiūrint į LO nesuprantu apie ką čia LO??? Labai marga, spalvinga, dekoruota per daug...pvyz. kam ant vienos raidės sietelis uždėtas? Ką papūga ten veikia? ar ji turi ką bendro su šia istorija?...visko tiek daug kad nesuprantu koks ryšis tarp šio gausumo
Ek, tas Mergeliu smulkmeniskumas kaip koja kisa
Tas sietelis uzdetas, nes raide mazoji... kitos didziosios. Teko ja kazkaip "papuost" Papuga buvo nuotraukoj, tik iskirpta. Nimfa tupedavo ant kedutes atramos gan daznai. norejau ja iamzinti... nes ju nebeturim
O ta gausa- nes neatsirenku ko reikia, o ko - ne Kaip sarka....... Va, pasiaiskinau.
Liutuka, atsiprašau už vardo iškraipymą
QUOTE(Miglota @ 2009 03 17, 13:14)
mano vakarykstis blynas
tik fotografuot nesiseke realybej darbas zymiai ryskenis ir remelis ten ne juodas, o sviesus metalinis
nu as tai buvau isitikinus, kad sis LO nepriekaistingas, ale kad jau skrepuke pasake beveik nepriekaistingas, tai jau tiek to patikesiu tik fotografuot nesiseke realybej darbas zymiai ryskenis ir remelis ten ne juodas, o sviesus metalinis
o jai rimciau, tai tikrai visas LO labai suzavejo
QUOTE(kruopa @ 2009 03 17, 13:28)
Laba diena,
net nezinau nuo ko pradeti esu naujoke sioje srityje, bet labai noreciau prisijungti prie Jusu plepesiu ar priimsit?
scrapbooking'u mane uzkrete josephin. sakau uzkrete, nes tai tikrai kaip virusas karta pabandes negali sustot. noriu parodyti pirmaji savo darbeli, bet labai nedrasu
superine pradzia, kad as tokius pirmus LO buciau gaminus net nezinau nuo ko pradeti esu naujoke sioje srityje, bet labai noreciau prisijungti prie Jusu plepesiu ar priimsit?
scrapbooking'u mane uzkrete josephin. sakau uzkrete, nes tai tikrai kaip virusas karta pabandes negali sustot. noriu parodyti pirmaji savo darbeli, bet labai nedrasu
ir uzuojauta del to SB viruso, mes visos cia sergam daugiau ar maziau
QUOTE(Liutuka @ 2009 03 17, 13:37)
Idedu savo vakaryksti kurini... LAUKIU komentaru, pastabu, pataisymu Nes kitaip neismoksiu
http://picasaweb.goo...116812924526226
tikrai margokas, patarimu jau gavai, aip ir toliau darbuokis http://picasaweb.goo...116812924526226
Na ir grožių pridėjot ,, Ačiūmiet možna''
Relija na ir gražiai atrodo dėžutė, o jau užrašinės grožis
Papildyta:
Puikus darbelis. Labiausiai patiko tai tavo lelius. Na jis ten puikiai žiūrisi toje pievelėje
Kaip pirmas darbelis labai gerai atrodo. Jeigu taip toliau dirbsi tai visas tuojau pranoksi
Relija na ir gražiai atrodo dėžutė, o jau užrašinės grožis
Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2009 03 17, 14:14)
mano vakarykstis blynas
Puikus darbelis. Labiausiai patiko tai tavo lelius. Na jis ten puikiai žiūrisi toje pievelėje
QUOTE(kruopa @ 2009 03 17, 14:28)
Laba diena,
net nezinau nuo ko pradeti esu naujoke sioje srityje, bet labai noreciau prisijungti prie Jusu plepesiu ar priimsit?
Kaip pirmas darbelis labai gerai atrodo. Jeigu taip toliau dirbsi tai visas tuojau pranoksi
Aciu uz nauja tema ! Tik neuzeik pas jus nors viena diena - daug veiksmo praleidi
Miglota ir Kruopa - jusu darbai Noreciau ir as buti tokio lygio pradedancioji (turiu galvoje kruopos darbeli)....
As, kaip buvo siame formume patarta (nebeatsimenu kas dave toki gera patarima) per diena stengiuosi bent po 15 min skirti susipazinimui su scrapbookingu.
Jau rankiojuosi nuotraukas pirmam savo darbeliui. Turiu klausima: ar kas nors naudojotes IKI parduotuves arba VAGA knygyno foto darymo paslauga: internetu nusiunti foto ir po keliu dienu atsiimi? Kaina tai , bet kokia kokybe ?
Miglota ir Kruopa - jusu darbai Noreciau ir as buti tokio lygio pradedancioji (turiu galvoje kruopos darbeli)....
As, kaip buvo siame formume patarta (nebeatsimenu kas dave toki gera patarima) per diena stengiuosi bent po 15 min skirti susipazinimui su scrapbookingu.
Jau rankiojuosi nuotraukas pirmam savo darbeliui. Turiu klausima: ar kas nors naudojotes IKI parduotuves arba VAGA knygyno foto darymo paslauga: internetu nusiunti foto ir po keliu dienu atsiimi? Kaina tai , bet kokia kokybe ?
O, jau kelis psl prikrovėt darbų
Merginos, ačiū už pagyras, bet būtų smagu ir gal kokių pastebėjimų "išgirst"
O dėl pamokėlių, tai tikrai karts nuo karto ką nors meistrausiu ir bandysiu tobulėt
Gal kas nors turi kokių fainų minčių ir tingi daryt pamokas? arba nori ką nors sužinoti, turi pavyzdį bet nemoka pasidaryti - kaip sakant kreipkitės
Miglota, nu man kaip ir Scrapukei šitas LO super Gal ką nors ir pastumdyčiau, mažu dar kur užpieščiau... Man pavyzdžiui labai patinka tavo ta balta linija, brėžta su ranka myliu tokias linijas.... myliu apskritimus, linijas ir kvadratus
O pagrindas kokios firmos??? Ten labai gražiai palietos akvarelės vaizdas ar klystu?
Aš ten draugei pridariau visokių popieriukų apskritimų, ant kiekvieno uždėjau po vieną štampuko atspaudą sudėjau visus kiek turiu ir biškitį patepliojau ... Vž, pridariau apskritimų, kuriuos galima naudoti kaip tik nori, o gavosi dar taip, kad ant tų apskritimų draugai jai rašyt pradėjo gimtadienio palinkėjimus... Likusius galės naudot kaip tagus ad dar kaip tik sugalvos...
Juste, tai gi tam ir sumečiau čia
Naujai kuriančias sveikinu ir linkiu drąsiai klausti ir prašyti pagalbos bei patarimų , nes čia atsiras daug patarimų, iš kurių visada rasite jums patinkančių
SĖKMĖS ir laukiam daugiau darbų
Merginos, ačiū už pagyras, bet būtų smagu ir gal kokių pastebėjimų "išgirst"
O dėl pamokėlių, tai tikrai karts nuo karto ką nors meistrausiu ir bandysiu tobulėt
Gal kas nors turi kokių fainų minčių ir tingi daryt pamokas? arba nori ką nors sužinoti, turi pavyzdį bet nemoka pasidaryti - kaip sakant kreipkitės
Miglota, nu man kaip ir Scrapukei šitas LO super Gal ką nors ir pastumdyčiau, mažu dar kur užpieščiau... Man pavyzdžiui labai patinka tavo ta balta linija, brėžta su ranka myliu tokias linijas.... myliu apskritimus, linijas ir kvadratus
O pagrindas kokios firmos??? Ten labai gražiai palietos akvarelės vaizdas ar klystu?
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 17, 10:09)
o tu apskritimuku kokia paskirtis?
Aš ten draugei pridariau visokių popieriukų apskritimų, ant kiekvieno uždėjau po vieną štampuko atspaudą sudėjau visus kiek turiu ir biškitį patepliojau ... Vž, pridariau apskritimų, kuriuos galima naudoti kaip tik nori, o gavosi dar taip, kad ant tų apskritimų draugai jai rašyt pradėjo gimtadienio palinkėjimus... Likusius galės naudot kaip tagus ad dar kaip tik sugalvos...
QUOTE(justess22 @ 2009 03 17, 12:52)
Nors aš tai asmeniškai visus tavo workshop'us sąžiningai užsisaugosiu
Juste, tai gi tam ir sumečiau čia
Naujai kuriančias sveikinu ir linkiu drąsiai klausti ir prašyti pagalbos bei patarimų , nes čia atsiras daug patarimų, iš kurių visada rasite jums patinkančių
SĖKMĖS ir laukiam daugiau darbų
QUOTE(relija @ 2009 03 17, 20:31)
aciu
linija ne su ranka brezta ten stampuotas virvutes efektas
popierius the paper company firmos, siaip gana plonas kaip pagrindui, bet pas mane popieriaus trukumas tai naudoju ka turiu o akverele ten tikrai laabai graziai palieta
http://www.youtube.c...feature=channel sveikutes, gal kas noresite pasidaryti stai toki mini albumeli, man jis labai patiko Kol kas as pati tokio dar nedarysiu, bet netolimoi ateity manau reiks pameginti