Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

QUOTE(lauramama @ 2009 04 14, 00:47)
Nu bet tu peleda neregeta, mars miegoti. TB is namu isvarys. Zinai, tiesa pasakius as nezinau kokios firmos sitas popierius, nes nebeatrenku kur as ji pirkau,o ant nugareles nera nieko parasyta.
Tai va, siuo darbu labai norejau perteikti siek tiek kaimiskos dvasios. Nezinau ar gavosi, bet labai norejau,kad geles zydetu vysniu ziedais. Mat mergina visa gyvenima lydejo vysnios pravarde  rolleyes.gif  Drovi begalo buvo ir silpnumo akimirka israusdavo (kaip uogele) ir griebdavosi ausies lyg ramscio - sioj foto butent ta poza ir pagauta  thumbup.gif  Dariau mylimai bendradarbei
Del juosteles su lapukais-cia pirkau tokia atlasine gatava, berods ir pas scrapuke ne viename LO tokia maciau. Naturoje si juostele ne salotine, o sodriai zalia.

tai man norma eit į lovą 2 ryto paryčiais kada scrapinu... ax.gif
juk daug metų užtruko kol save taip užgrūdinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 04 14, 07:47)
siuo darbu labai norejau perteikti siek tiek kaimiskos dvasios. Nezinau ar gavosi, bet labai norejau,kad geles zydetu vysniu ziedais.

Gavosi patikėk mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 04 14, 07:22)
Sveikutes, visas sveikinu su praejusia graziausia pavasario svente.
Is po Sv. Velyku trumpam rodausi su naujausiu darbeliu

wub.gif kada cia spejai bigsmile.gif
Atsakyti
Scrapuke, Lauramama, puikūs LO wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2009 04 14, 01:03)
Scrapuke, Lauramama, puikūs LO  wub.gif

Dėkui aciuks.gif
Man svarbiausiai kad naujus metus pradėjau scrapinti kitaip-- t.y. greičiau, ir sugebu padaryt LO per vieną vakarą.
Atsakyti
Scrapuke, nežinau ar minėjau, tačiau man va toks tavo darbų stiliukas labai mielas wub.gif
O dabar prašom pamokėlę, kaip išmokai taip greit padaryti LO, nes turbūt ne visoms dar kol kas tai pavyksta mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

Lauramama
, nu man tavo šitas pats tobuliausias thumbup.gif Gali būt kad kokį jau seniau padarytą superinį pamiršau,. bet kiek atsimenu - šitas liuksiškiausias. Va apie popierių ir aš klaust norėjau, a le gaila, kad nebe pameni verysad.gif
O gėlės visos tūrinės ar yra ir popierinių? Turiu galvoje plokščių.
O kaip pateikei? Skenuota? Fotografuota? Nesuprantu kaip padaryta g.gif
O juostelė ten tokia atseit bantukas kodėl tokia parinkta? na kur su metaliuku prikabinta...

Atsakyti
tokio popieriaus, kur pas lauramama pagrindas, as namie turiu, galesiu paziuret kai grisiu..
Atsakyti
As tai dar nesusikaupiau Scrapukei komentarus del LO rasyt, norisi kazka daugiau parasyt nei, kad grazu, o darbe man cia zuja visi aplink, tai pakomentuosiu vakare namie. Ir dar daivukes nespejau visko tolkom apziureti blush2.gif
Griztant prie savojo, tai vakar po Velykinio poilsio ir dziaugsmo prisedau ir taip smaukst ir vienu ypu padirbau,net idejos neturejau.
Pagrindas - popierius greiciausiai pirktas is Miglotos, dabar prisiminiau, bet as tikrai panasu maciau cia pas mus Vilniuje popieriukuose - piestukuose.
Darba siandien ryte paskubom nufotkinau blush2.gif , LO jau pas jubiliate rankose. Geles ir pjaustytos is rastuoto popieriaus ir turines, viduje po karoliuka inklijavau. Del juosteles su lapais jau rasiau ir priemoniu temoj nuoroda daviau kur pirkau.
Labai norejau,kad darbe butu vysniu motyvas (tikrai svarbu siam zmogeliui sita uoga), bet medziai kartu nezydi ir nekrauna vaisiu, tad teko vysniu atsisakyti (nors jau buvau prigalvojusi kaip jas padaryti). Todel ta kaspineli isegiau i nuotraukyte, juk nuotraukoj mergaite, o dar su kaspiniuku. Beje ant to kaspiniuko taip pat vysnios pavaizduotos. Kazkaip netycia toki i tema radau. Po pagrindiniu uzrasu palikau vietos, kad moteriske savo vaikiska drovuma, savo rankyte uzfiksuotu, jinai turi ka prisiminti sia nuotrauka.
Atsakyti
Miglota, pasižiūrėk jei nepamirši smile.gif
Lauramama, ačiū už atsakymus mirksiukas.gif

daivuke
, o aš pražioplinau tavo kūrinį doh.gif Tundra biggrin.gif
Puikiai puikiai, ką gi galima pasakyti apie darbą, į kurį žmogus jausmus, o ne ką kitą deda? Puikus darbas, nes juk jo pagrindinė funkcija ne tik gražiu būti, bet svarbiausia priminti, šildyti...
Puikiai, linkiu kuo dažniau vartyti, nes mes tokius savo albumukas su MB vartom vartom ir vartom wub.gif
Atsakyti
Scrapuke, nežinau ar minėjau, tačiau man va toks tavo darbų stiliukas labai mielas wub.gif O dabar prašom pamokėlę, kaip išmokai taip greit padaryti LO, nes turbūt ne visoms dar kol kas tai pavyksta mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

Dėkui 4u.gif mielas net kad rožinis bigsmile.gif tongue.gif
Scrapinu greičiau kadangi pakeičiau taktiką- laisvesnia ranka scrapinu, t.y. neperžiūriu visą SB lobyną ir n popierių kalnus, nematuoju viską taip atidžiai, nepakeičiu dizaino kelis kartus....laaabai daug laiko sugaišdavau. Dabar, Sudarau bendrą koncepsiją ką ir kaip norėčiau pateikti ir puolu darbuotis.
Antra, nepriduodu nieko žurnalam ax.gif Nors tai begalinis malonumas matyti savo LO žurnaluose, mano kūrybą tai paraližavo kadangi bandydavau įtikti šiuolaikinėm SB madom, spaudos pateikiamu stiliu žurnaluose, o dabar....scrapinu tik savai kritikei mirksiukas.gif
Miglota, pasižiūrėk jei nepamirši smile.gif

man irgi labai rūpi...spėju kad Daisy D's kadangi tokį patį medienos raštą su permatomu tekstu turiu tiktai jis mėlyno atspalvio. Bet tai senesnis leidinys, o lygtai sakėt kad neseniai pirkot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 14 balandžio 2009 - 14:47
[quote=lauramama,2009 04 14, 08:22]
Sveikutes, visas sveikinu su praejusia graziausia pavasario svente.
Is po Sv. Velyku trumpam rodausi su naujausiu darbeliu

Uaaaauuu !!! bigsmile.gif
Kadangi esu scrapbboking "fuksas" nelabai galiu čia išsamiai komentuoti, bet štai savo įspūdį mielai - tik pamačiau darbelį taip ir išsprūdo : UAAAUUU ! biggrin.gif Labai miela nuotrauka ir įspūdingas apipavidalinimas - drovi mergaitė vyšnių žiedų globoje thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz gerus atsiliepimus, man paciai sis LO labai prie sirdies, nes zmogus mielas labai.
Atsakyti