Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

daivuke76 saunus albumas gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif
A Lua "teletabių" pievelė - tai PC užsklanda smile.gif Prie kompo susipažinom, dėl to, taip ir padariau,atspausdinau skypę langelį, su pokalbio istorija, kai pirmąkartą ruošėmės susitikti blush2.gif
Atsakyti
daivuke, koks albumas thumbup.gif Kiek darbelio sudėta doh.gif
Man patiko įspaustų pėdų smėlyje nuotrauka. Puiki idėja.
Viskas suderinta. Tinklą pati darei ?
Atsakyti
Aha, tinklą siuvinėjau, siuvau, jei taip galima pasakyti smile.gif
Atsakyti
daivuke76: labai smagu buvo apžiūrėti albumą ir geriau susipažinti. ypač patiko psl. su pėdo smėly ir nuotraukos su hookah malonius prisiminimus man atnešė apie atostogas Jordanijoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 09 balandžio 2009 - 14:40
Turiu kuo pasigirt tinklalapy čia
happybday.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuke76 @ 2009 04 09, 09:59)
Ačiū merginos  4u.gif
A Lua  "teletabių" pievelė - tai PC užsklanda  smile.gif Prie kompo susipažinom, dėl to, taip ir padariau,atspausdinau skypę langelį, su pokalbio istorija, kai pirmąkartą ruošėmės susitikti  blush2.gif

Aš supratau. Kas gi neturi tokios "pievelės". wink.gif Tiesiog mes su MB ją vadinam teletabių pievele, nes ji labai primena tą pievelę iš filmuko. O viską taip ir supratau, kad jūs susipažinote internetu. Super padarytas LO - man viskas aišku buvo, labai patiko.
Atsakyti
Reikia atnaujint temą su nauju scrap-darbeliu, tai kol jūs mytinatės, aš rodausi:
čia
Atsakyti
Sveikutes, visas sveikinu su praejusia graziausia pavasario svente.
Is po Sv. Velyku trumpam rodausi su naujausiu darbeliu
user posted image
Atsakyti
lauramama: thumbup.gif ...man labai įspūdingas šis tavo LO...tas medienos pagrindas mat netgi digital pasirodė...ar tai Daisy D's popierius ar kitos firmos?
Atsakyti
lauramama, darbelis išties išskirtinis thumbup.gif
Kaip žalias šakeles padarei ? Gaila kad neina arčiau pažiūrėt verysad.gif
Patinka būtent tokiu būdu mixsuojami gėlių buketai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 14, 08:30)
lauramama:  thumbup.gif ...man labai įspūdingas šis tavo LO...tas medienos pagrindas mat netgi digital pasirodė...ar tai Daisy D's popierius ar kitos firmos?

Nu bet tu peleda neregeta, mars miegoti. TB is namu isvarys. Zinai, tiesa pasakius as nezinau kokios firmos sitas popierius, nes nebeatrenku kur as ji pirkau,o ant nugareles nera nieko parasyta.
Tai va, siuo darbu labai norejau perteikti siek tiek kaimiskos dvasios. Nezinau ar gavosi, bet labai norejau,kad geles zydetu vysniu ziedais. Mat mergina visa gyvenima lydejo vysnios pravarde rolleyes.gif Drovi begalo buvo ir silpnumo akimirka israusdavo (kaip uogele) ir griebdavosi ausies lyg ramscio - sioj foto butent ta poza ir pagauta thumbup.gif Dariau mylimai bendradarbei
Del juosteles su lapukais-cia pirkau tokia atlasine gatava, berods ir pas scrapuke ne viename LO tokia maciau. Naturoje si juostele ne salotine, o sodriai zalia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 14 balandžio 2009 - 07:48