daivuke76 saunus albumas gavosi ,
Ačiū merginos
A Lua "teletabių" pievelė - tai PC užsklanda Prie kompo susipažinom, dėl to, taip ir padariau,atspausdinau skypę langelį, su pokalbio istorija, kai pirmąkartą ruošėmės susitikti
A Lua "teletabių" pievelė - tai PC užsklanda Prie kompo susipažinom, dėl to, taip ir padariau,atspausdinau skypę langelį, su pokalbio istorija, kai pirmąkartą ruošėmės susitikti
daivuke, koks albumas Kiek darbelio sudėta
Man patiko įspaustų pėdų smėlyje nuotrauka. Puiki idėja.
Viskas suderinta. Tinklą pati darei ?
Man patiko įspaustų pėdų smėlyje nuotrauka. Puiki idėja.
Viskas suderinta. Tinklą pati darei ?
Aha, tinklą siuvinėjau, siuvau, jei taip galima pasakyti
daivuke76: labai smagu buvo apžiūrėti albumą ir geriau susipažinti. ypač patiko psl. su pėdo smėly ir nuotraukos su hookah malonius prisiminimus man atnešė apie atostogas Jordanijoj.
QUOTE(daivuke76 @ 2009 04 09, 09:59)
Ačiū merginos
Aš supratau. Kas gi neturi tokios "pievelės". Tiesiog mes su MB ją vadinam teletabių pievele, nes ji labai primena tą pievelę iš filmuko. O viską taip ir supratau, kad jūs susipažinote internetu. Super padarytas LO - man viskas aišku buvo, labai patiko.
Sveikutes, visas sveikinu su praejusia graziausia pavasario svente.
Is po Sv. Velyku trumpam rodausi su naujausiu darbeliu
Is po Sv. Velyku trumpam rodausi su naujausiu darbeliu
lauramama: ...man labai įspūdingas šis tavo LO...tas medienos pagrindas mat netgi digital pasirodė...ar tai Daisy D's popierius ar kitos firmos?
lauramama, darbelis išties išskirtinis
Kaip žalias šakeles padarei ? Gaila kad neina arčiau pažiūrėt
Patinka būtent tokiu būdu mixsuojami gėlių buketai
Kaip žalias šakeles padarei ? Gaila kad neina arčiau pažiūrėt
Patinka būtent tokiu būdu mixsuojami gėlių buketai
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 14, 08:30)
lauramama: ...man labai įspūdingas šis tavo LO...tas medienos pagrindas mat netgi digital pasirodė...ar tai Daisy D's popierius ar kitos firmos?
Nu bet tu peleda neregeta, mars miegoti. TB is namu isvarys. Zinai, tiesa pasakius as nezinau kokios firmos sitas popierius, nes nebeatrenku kur as ji pirkau,o ant nugareles nera nieko parasyta.
Tai va, siuo darbu labai norejau perteikti siek tiek kaimiskos dvasios. Nezinau ar gavosi, bet labai norejau,kad geles zydetu vysniu ziedais. Mat mergina visa gyvenima lydejo vysnios pravarde Drovi begalo buvo ir silpnumo akimirka israusdavo (kaip uogele) ir griebdavosi ausies lyg ramscio - sioj foto butent ta poza ir pagauta Dariau mylimai bendradarbei
Del juosteles su lapukais-cia pirkau tokia atlasine gatava, berods ir pas scrapuke ne viename LO tokia maciau. Naturoje si juostele ne salotine, o sodriai zalia.