Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

"Seserystes siulais sunertos"

thumbup.gif Dėkui visom kurios pasakė savo nuomonę; Tada pasirenku šį variantą, ir kadangi visi žodžiai prasideda S raide, Padarysiu vieną didelę "S" iš chipboard ir įkomponuosiu visą pavadinimą į vieną kvadratą.
Atsakyti
kadangi visi žodžiai prasideda S raide, Padarysiu vieną didelę "S" iš chipboard ir įkomponuosiu visą pavadinimą į vieną kvadratą.

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif taip ir padaryk, smile.gif is tavo pasipasakojimu susidariau kazkoky LO vaizda - labai laukiu kada pabaigsi ir parodysi - ar bent kazka panasaus isiaizdavau smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 07, 14:05)
Man patinka Miglotos "Seserystės Siūlais Sunertos "...kaip jums?
kur lietuvi7 k. komisija kada jos reikia? biggrin.gif

Neįprastas, informatyvus, intriguojantis šiek tiek - manau, puikus pavadinimas. Labai lauksiu rezultato biggrin.gif

Visoms besidarbuojančioms po 4u.gif Miglotai sveikinimai 4u.gif
retai dabar prie kompo būnu, manau, ne viską pastebiu biggrin.gif ax.gif

O dėl kalbos komisojos dar šį tą noriu pasakyt.
Tai jie konkrečių variantų man nesiūlė, sakė, kad darbas vyksta taip:
mes, scrapo žinovės LT biggrin.gif turim pačios surasti sau patinkantį atitikmenį, nes ne jie, o mes geriausiai žinom kas tai per techniką ar stilius. Tai va, susirandam per laiką kelis ar kokį vieną žodį, iš kurio šaknies būtų galima lengvai daryti lietuviškus žodelius, atitinkančius scrapas, scraperė, scrapas ir t.t., o tada jau jie gavę mūsų info, įvertintų, pakoreguotų ir padėtų galutinai įteisint...
Manau, logiška, kad terminą geriausiai gali sugalvoti tas, kuris tai daro.

Tai kokie pasiūlymai??? smile.gif
Atsakyti
"Prisikeliau" ir as ax.gif Bandziau naujus stampukus ir supratau, kad esu visai ziopla, nes abeceles nepazistu lotuliukas.gif Atkreipkit demesi i zodi "Talka" (taip turejo buti). O gavosi.. TAZKA blush2.gif lotuliukas.gif

user posted image

Komentarai, pastabos, pasiulymai - labai laukiami. Tikiuos dar nevelu pataisyti ka nors bigsmile.gif
Atsakyti
Liutuka: man nepadidina, o norėtūsi matyti iš daug arčiau g.gif
Ką ižiūriu, gerai žiūrisi, ir spalvos gerai pritaikytos ir įrėminai gerai kad atskirtų nuo margo pagrindo. O man ta "L" ir taip žiūrisi o ne kaip "Z", bet reikėtų iš arčiau pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Scrapuke, "Siūlelių susaistyta seserystė" arba "Siūleliais susaistyta seserystė".

relija, pastaruoju metu linkstu link to, kad iš viso nereikia kurt naujo termino. Dekupažas visur dekupažas, lai scrapas visur lieka scrapu.

Liutuka, aš irgi matau "L". wink.gif Nieko patart negaliu, esu pavargus po darbų. Bet tavo LO'liukas man nuotaiką pakėlė. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 07 balandžio 2009 - 22:54
a Lua, tai čia jau pasirinkimo klausimas, manau, kada nors bus tai padaryta, nes visiems panašiems dalykams atsiranda sulietuvinimai arba tiesiog nauji lietuviški žodžiai.
Apskritai, tai man buvo įdomu kaip daromi tokie dalykai - dabar žinau tai jau ramu biggrin.gif lotuliukas.gif O kaip bus taip - tegu viskas natūraliai juda.

Jei kas nors, kada nors sugalvosite ką nors biggrin.gif būtinai sakykite - pažaisime žodžius tada, o gal dar ir kokį scrapuką sumesim ta tema biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei kas nors, kada nors sugalvosite ką nors biggrin.gif būtinai sakykite - pažaisime žodžius tada, o gal dar ir kokį scrapuką sumesim ta tema biggrin.gif drinks_cheers.gif

labai mane domina kad galutinai apsispręstume dėl tų Scrapbooking terminų lietuvių k. Norėčiau į tinklarašty įkelti SB terminų žodynėlį kad naujokam būtų aišku šie terminai, o dabar kiek tų pačių klausimų gaunam kaip pavyz. "Kas yra LO?", ir t.t mirksiukas.gif
Atsakyti
Šaunuolės tos kurios darbuojatės 4u.gif
Baltai pavydžiu, ruošiuosi sėst ir aš ... Kada nors ...
Šiuo metu nėra laiko: MB namie - atostogauja 2 sav. Dukrytė po vėjaraupių dar neina į daržą ir nebemiega pietų .... visai blink.gif doh.gif Pastoviai judam ... gamta, jūra, draugai ... Atidarėm šašlikų kepimo sezoną gamtoje ... nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Retai čia beužsuku, pavasaris įtraukė į savo verpetą, darbų namie milijonai, o ir kuo daugiau laiko norisi praleisti lauke.Galų gale prisiruošiau nufotografuoti ir įkelti albumėlį.Tai labai asmeniška dovanėlė, jau padovanota, o be to ir puslapių gana daug, taip kad neužimti čia daug vietos įkeliu nuorodėlę, kur galite viską apžiūrėti.Komentarai, pastabos, pastebėjimai laukiami, tik tiek, kad nieko jau nebepakeisiu, bet ateičiai patarimus išsisaugosiu.Kai kur paskubėjau, kai kur pritrūkau minčių ar laiko, bei kruopštumo,bet dariau iš visos širdies.Dėkoju 4u.gif
Albumas
Atsakyti
daivuke76, na super thumbup.gif Buvo lapai įdomu žiūrinėti tavo albumą. thumbup.gif Kai kurie labai ypatingai patiko, pvz., su LT žemėlapiu, "saulėlydis", abu prie jūros ir paskutinis - su "teletabių" pievele thumbup.gif wub.gif Visi lapai apgalvoti, priderinti prie nuotraukų temos. Labai patiko. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 08 balandžio 2009 - 22:44
Daivuke, thumbup.gif albumas, man l.patiko. O ypatingai tas puslapis su Skype'u. Albumas l.sentimentalus, neįkainojamas wub.gif
Atsakyti