Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 06, 19:40)
man visai graziai ziurisi thumbup.gif ..svarbiausia nepersistengti ir neprisesti prie vieno LO per ilgai. Tikiuosi rasi laiko sudalyvauti konkurse. Sis stilius yra labai lengvai atkartojamas...as galvoju kad dar antra konkursini padaryti.

Aciu, istikruju, cia mano rekordinis greitis pasiektas - per 1.5val sukaliau ax.gif
Atsakyti
Su prašymu pavadinimui:
žadu scrapint nuotrauką darytą dar LT foto atelje su sesute. Mano sesutė esa mezgėja nuo paauglystės. Nuotraukoj mes abi, ir aš dėviu jos nertą suknelę, o ji savo megztą megztuką. Angliškai galiu prigalvoti pavadinimų ir žodžiais gudriai sužaisti, dėja taip neišeina lietuvių k; Kadangi foto daryta dar LT, angliškai pavadinimas kžkaip nelimpa prie šios foto ax.gif

Norėčiau pavadinti kažką panašaus kaip angliškai :"The thread that binds sisterhood"..."Siūlas kuris jungia sęses" arba "Knit by sisterhood" "Nertos sesutės"., arba "siūlas kuris mus riša/jungia" ...niekaip nesugalvoju tinkamo pavadinimo lietuvių k. Man patinka neeiliniai pavadinimai, labiau netgi į prosą linkę, arba simboliški ax.gif ...nenorėčiau pavadinimo kad būtų tik "sesutės"
Ką galėtumėt man pasiūlyt?
Atsakyti
Man tai labai patinka sitas "siūlas kuris mus riša/jungia" 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif labai daug graziu darbeliu, o nauja technika taip pat labai idomi pasibandyti, saunu kai jus mergaites esat tokios nenuilstancios ir kuriancios, ikvepiat ir kitus savo uzsidegimu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(myrmica @ 2009 04 06, 19:10)
Dėmesio!!!

oba blink.gif

Lauramama man tavo nuotraukytes nerodo schmoll.gif bet tikiu, kad gerai pasidarbavai mirksiukas.gif
Atsakyti
nu zinai Lawrute, labai labai labai grazus LO o ir uzrasines puikiai ziurisi thumbup.gif super, jau pradeda aisketi ir man si technika, pirma karteli girdziu apie tokia blush2.gif , ir jai pries tai maniau, kad tema nebloga, tai dabar pradedu manyti, kad vis tik puikia tema parinkai Miglota mirksiukas.gif speju, kad neblogas konkursas nusimato bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 06, 11:56)
Su prašymu pavadinimui:
žadu scrapint nuotrauką darytą dar LT foto atelje su sesute. Mano sesutė esa mezgėja nuo paauglystės. Nuotraukoj mes abi, ir aš dėviu jos nertą suknelę, o ji savo megztą megztuką. Angliškai galiu prigalvoti pavadinimų ir žodžiais gudriai sužaisti, dėja taip neišeina lietuvių k; Kadangi foto daryta dar LT, angliškai pavadinimas kžkaip nelimpa prie šios foto ax.gif

Norėčiau pavadinti kažką panašaus kaip angliškai :"The thread that binds sisterhood"..."Siūlas kuris jungia sęses" arba "Knit by sisterhood" "Nertos sesutės"., arba "siūlas kuris mus riša/jungia" ...niekaip nesugalvoju tinkamo pavadinimo lietuvių k. Man patinka neeiliniai pavadinimai, labiau netgi į prosą linkę, arba simboliški ax.gif ...nenorėčiau pavadinimo kad būtų tik "sesutės"
Ką galėtumėt man pasiūlyt?

...niekas negali man patarti? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
galvojau vakar visa diena, bet nieko gudraus nesugalvojau, tai ir tyliu smile.gif

mano variantai buvo "sunertos seses" arba "seserystes siulais su/nunertos", tiesiogiai butu susije su nerimu ir perkeltine prasme su seseru artumu, bet man paciai kazkaip neskamba tokie pavadinimai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 07 balandžio 2009 - 13:26
,, Nertinių duetas'' blush2.gif Tai tik mano pasapaliojimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 07 balandžio 2009 - 13:48
QUOTE(kristi13 @ 2009 04 07, 06:44)
,, Nertinių duetas'' blush2.gif Tai tik mano pasapaliojimai smile.gif

Duetas man asociacija su dainom, bet foto mes nedainuojam lotuliukas.gif
Man patinka Miglotos "Sunertos Seserystės Siūlais"...kaip jums?
kur lietuvi7 k. komisija kada jos reikia? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 07 balandžio 2009 - 14:10
Man irgi patinka Miglotos pasiūlytas variantas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 07, 15:05)
Duetas man asociacija su dainom, bet foto mes nedainuojam lotuliukas.gif
Man patinka Miglotos "Sunertos Seserystės Siūlais"...kaip jums?
kur lietuvi7 k. komisija kada jos reikia? biggrin.gif

Scrapuke, jei parasysi butent taip kaip Miglota parase, man irgi patinka.Turiu omeny: "Seserystes siulais sunertos", nes visai kitaip skamba kai pasakai "Sunertos seserystes siulais" Visgi seseryste svarbiau, tad pirmam zodziui - didesnis svertas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 07 balandžio 2009 - 18:53