Drambliuke, visos jos lietuvoje..
* Creativa http://www.creativa.lt/
* Senas naujas http://www.senasnaujas.lt/
* Hobi centras http://www.hobbycent...iagu kainos.htm
* Artmanija http://www.artmanija...lt/products/106
* Dekovita http://www.dekovita.lt/
* Meno technika www.menotechnika.lt
* Timari parduotuve panoramoje
QUOTE(Miglota @ 2009 04 06, 08:35)
nea, deja nekerta12x12", bet juk tinka ispjauti raidem, formom ir kitom detalem, uzrasyti tekstam ir pavadinimam
jo tiesa
raides iskirtau su siluetu
Drambliuke564 - sveika prisijungus - tikiuosi greitu laiku pasirodysi su savo atvirukais
QUOTE(Miglota @ 2009 04 06, 08:35)
nea, deja nekerta12x12", bet juk tinka ispjauti raidem, formom ir kitom detalem, uzrasyti tekstam ir pavadinimam
ir norejau kiap tik paklausti del to spausdinimo, kaip suprantu yra kazkoks piestukas, kuris leidzia spausdinti, tai yra siluetas gali ir spausdinti ir kirpti bet ta piestuka reii anusipirkti atskirai?
Drambliuke564 - miglota tau pateike labai issamia informacija apie LT esancias scrapo parduotuves
o tuos stampukus kur radai spintoje zinoma kad gali naudoti tik del kliju pasiziurek ant pakuotes ar yra uzrasa acid free arba non toxic - jei planuoji dirbti su nuotraukom, o jei tik atvirukus - tai jiems tinka viska ka turi namuose
QUOTE(Lawrute @ 2009 04 06, 10:48)
ir norejau kiap tik paklausti del to spausdinimo, kaip suprantu yra kazkoks piestukas, kuris leidzia spausdinti, tai yra siluetas gali ir spausdinti ir kirpti bet ta piestuka reii anusipirkti atskirai?
kad ne off topint tai einu prie priemoniu atsakysiu
Oi, kokie darbeliai... ir kiek ju daaaug...
Lintuk, Kristi, Miglota, Lawrute, Scrap - jusu visu darbeliai tokie skirtingi, o kartu ir labai graaazus
Dar supratau, kad man patinka color blocking... Gal todel, kad darbeliai sia technika tokie tvarkingai taisyklingi ir minimalistiniai, o butent tai siuo momentu mane ir veza...
Lintuk, Kristi, Miglota, Lawrute, Scrap - jusu visu darbeliai tokie skirtingi, o kartu ir labai graaazus
Dar supratau, kad man patinka color blocking... Gal todel, kad darbeliai sia technika tokie tvarkingai taisyklingi ir minimalistiniai, o butent tai siuo momentu mane ir veza...
Turiu jums klausima:
Kur butu galima pigiausiai nusipirkti popieriaus pjaustymo aparata?
Papildyta:
Miglota labai dekoju uz nuorodas, jau man galva sukasi nuo groziu, galvoju kaip nebankrutuoti
Papildyta:
QUOTE(Drambliuke564 @ 2009 04 06, 13:22)
Turiu jums klausima:
Miglota labai dekoju uz nuorodas, jau man galva sukasi nuo groziu, galvoju kaip nebankrutuoti
Aš dar dėl konkurso - tai šį tuomet tikrai geriau palikti kaip yra, kad nesipainiotume. O kitą konkursą tada darom nuo 1 iki 15 d. - labai lengva atsiminti. Paskui nuo 15 iki 1 d. Ir taip toliau. Manau, kad 1-2 dienos plius/minus nieko tokio. Dėl balsavimo manau, kad ne visada 1 dienos užteks, gal žiūrėsim pagal situaciją? Nes kai darbelių nedaug, tada trumpiau balsuojama, bet kai daug, tada reiktų bent 3 dienų. Ypač jei balsavimas išpultų savaitgalį. Nes tikrai ne visos spės pamatyti darbelius, nes ne visos savaitgalį prisijungia prie neto. Na, vž, pagal situaciją, ok?
Super, kad konkursų temų deka ne tik atsiranda stimulas padaryti darbelį, bet dar ir sužinai kažką naujo apie SB Pvz., naują techniką (kaip šį kartą). Ji tikrai veža. LO garantuotai turės estetinį vaizdą.
Lawrute, puikus darbelis. Ir dėkui už lietuvišką info apie šią techniką (nes ne visi gerai moka english... ).
Super, kad konkursų temų deka ne tik atsiranda stimulas padaryti darbelį, bet dar ir sužinai kažką naujo apie SB Pvz., naują techniką (kaip šį kartą). Ji tikrai veža. LO garantuotai turės estetinį vaizdą.
Lawrute, puikus darbelis. Ir dėkui už lietuvišką info apie šią techniką (nes ne visi gerai moka english... ).
kristi13 puikus darbelis, saunuole..visapusiskai puikiai jis tau gavosi
Miglota ir Scrapuke jusu puikus pavyzdziai..nerealiai faina technika..net susigundziau pati sudalyvaut konkurse..gal pavyks
Lawrute , puikus tavo darbai..jau bloge isgyriau
Drambliuke564 sveika prisijungus, lauksim tavo darbeliu
o dabar sveikos visos..pas mus nerealus orai..tad prie kompo ner kada sedet
kas netingit uzmeskit aki i bloga..ten sukuriau kaika ne is SB kategorijos..tad cia nekelsiu..bet siuo metu buvau tuom uzimta..nes tai dovana mamai
Miglota ir Scrapuke jusu puikus pavyzdziai..nerealiai faina technika..net susigundziau pati sudalyvaut konkurse..gal pavyks
Lawrute , puikus tavo darbai..jau bloge isgyriau
Drambliuke564 sveika prisijungus, lauksim tavo darbeliu
o dabar sveikos visos..pas mus nerealus orai..tad prie kompo ner kada sedet
kas netingit uzmeskit aki i bloga..ten sukuriau kaika ne is SB kategorijos..tad cia nekelsiu..bet siuo metu buvau tuom uzimta..nes tai dovana mamai
Lawrute puikus tavo darbelis. Jau įsimylėjau O jau technikos koks aprašymas
Miglota puikią temą sugalvojai konkursui
Miglota puikią temą sugalvojai konkursui
Man labai patiko Lawrutes darbelis ir jau dabar visiskai aisku kokia ta musu konkursine tema. Nezinau ar spesiu pasidaryti ka nors konkursui, be nusprendziau,kad savo tam projektui su scrapais, kuri apturesiu geguzes menesi su zmonemis,kurie apie scrapa greiciausiai nebus nieko girdeje, panaudosiu buten tokia technika. Manau,kad bus taip paprasciausiai paaiskinti zmonems, ko is ju noriu.
Lawrute, uz geras mabicijas naujam darbui - konkursui.
Miglota, uz nauja tema.
O cia labai trumpam ikeliu savo eilini nuotraukos apipavidalinima. (dariau su didele nemeile )
Lawrute, uz geras mabicijas naujam darbui - konkursui.
Miglota, uz nauja tema.
O cia labai trumpam ikeliu savo eilini nuotraukos apipavidalinima. (dariau su didele nemeile )
O cia labai trumpam ikeliu savo eilini nuotraukos apipavidalinima.
man visai graziai ziurisi ..svarbiausia nepersistengti ir neprisesti prie vieno LO per ilgai. Tikiuosi rasi laiko sudalyvauti konkurse. Sis stilius yra labai lengvai atkartojamas...as galvoju kad dar antra konkursini padaryti.
QUOTE(lauramama @ 2009 04 06, 18:35)
nors ir nemielas, bet kaip visuomet puikus darbas