Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

Kristi, labai grazus tavo darbelis, man kol kas grazisiausias is tavuju, man labai patinka kai visas apipavidalinimas tarsi pratesia nuptrauka ar siuzeta thumbup.gif
Del konkurso termino sutrumpinimo-as visom keturiom UZ
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 04 05, 13:42)
Na štai pasirodau su paskutiniuoju savo darbuku. Šis tas nuo skrapukės vieno darbelio liftinta. Spėkit kas biggrin.gif
Laukiu komentarų. Jie visada man svarbūs. ax.gif
Aprašymas mano bloge

labai zaismingas, spalvingas, nuotaikingas ir nuotaruka tokia emocionali clap_1.gif clap_1.gif

QUOTE(a Lua @ 2009 04 05, 14:47)
Lawrute, nerodyk LO'liuko - siųsk Scrapukei. Juk daug smagiau konkurse matyti daug darbelių, o 1-2...

Ta proga kaip tik norėjau siūlyti sutrumpinti konkurso terminą...  ax.gif  Ar jūs, merginos, sutiktumėt sutrumpinti terminą iki 2 savaičių? T.y. pačiam darbelio pagaminimui paliktume 2 savaites. Po to balsuojam, paskelbiam naują temą ir vėl duodam terminą - 2 savaitės.

Nes dabar gaunasi kiek daugiau nei 3 savaitės ir tikrai prailgsta laukti termino pabaigos. Paprastai tie, kas nusiteikę sudalyvauti, spėja padaryti anksčiau termino, o kas delsia (kaip aš šį kartą), to papildomos pora dienų negelbės.

deja, ax.gif jau ykeliau ax.gif
user posted image

cia daugiau nuotrauku su platesniu color bloking technikos paanalizavimu ir keletu savo pavyzdziu bei scrapukes LO smile.gif tikiuosi ji labai nesupyks, kad reklamuoju jos Lo savame bloge blush2.gif mirksiukas.gif

o del konkursinio darymo termino trumpinimo ir as sutinku smile.gif juolab kad pati irgi visada darau likus porai dienu iki termino pabaigos - o visa kita laika iki tol - tik galvoju kaip cia ka ir is ko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 05 balandžio 2009 - 20:58
QUOTE(Lawrute @ 2009 04 05, 20:54)
deja,  ax.gif jau ykeliau  ax.gif

puikus darbas bigsmile.gif manau, kad be reikalo nesiuntei konkursui mirksiukas.gif
gal jau isbandei savaji silueta ax.gif

kad jus zinotumet kaip man smagu, kad tema merginom patiko 4u.gif labai lauksiu konkurso pabaigos ir kitu darbeliu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, esu sioje srityje naujoke, gundausi pradeti, dabar net pora atviruka padariau is rastu medziagu. Ar priimsite i savo siltus namucius? wub.gif
Atsakyti
* Aš esu už konkurso truminimą...jau labai seniai buvau sakius kad visos kitos užduotys/konkursai būna kas dvi savaites, ir ištiesų, jei tema griebia tai įmanoma padaryti konkursinį per kelias dienas, o jei nelabai tai visas mėnesis neprispirs ką nors sukurpti.

Tai dabar...ką darom su šiuo konkursu? Trumpinam terminą, ar pradedam su sekančiu konkursu?
ir dar....man labai patiko kad nustatome tas pačias dienas pridavimui kaip dabar visad mėnesio 1 d. Tai koks naujas terminas? ar 1 ir 14 mėnesio ar kaip?

Kristi13 Šis tavo LO yra iš visų tavo tobuliausias: spalvų, dizaino atžvilgiu, detalių ir t.t. LABAI thumbup.gif
Lawrute: wub.gif ...bet tikrai galėjai palikt konkursui, ypač jei dar sutrumpinsim terminą, neilgai būtų buvę laukt mirksiukas.gif . Bet gal dar spėsi antrą padaryt? g.gif Smagu man kad tau patiko maniškis, einu apžiūrėt tavo blog'ą 4u.gif pažiūrėjau thumbup.gif aprašei visą techniką.
Aš šiandien skaičiau naują CK žurnalą ir pastebėjau kad būtent toks color blocking stilius dažniausiai demonstruojamas SB spaudoj. Na netgi ir Page Maps pagrindai yra pagal color blocking techniką...jį labai lengva atkartoti SB naujokam. O man taip greit scrapinasi kada liftin'u kad žadu dažniau taip scrapint smile.gif
Drambliuke: sveiką patekus į mūsų draugišką būry 4u.gif group.gif Lauksim tavo darbelių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 05 balandžio 2009 - 23:34
tai gal 1 ir 15 pridavimo datos (butu kaip tik menesio pradzioj ir vidury, taip butu zymiai patogiau nei skaiciuot kaskart o kuri gi cia diena dabar paskutine) 2 ir 16 skelbiama nauja tema (balsavimui vienos dienos tikrai uztenka, nes pagrindiniai balsai tikrai sukrinta pirmaja diena).. sikart gal dar paliekam po senovei, nes dabar jau savaite prabego o dar velykos isimaiso i pacia pabaiga, dauguma ir prie geriausiu norui turbut nespetu, bet nuo geguzes pirmos, manau, galetumem startuot su naujais tempais smile.gif
Atsakyti
Miglota ir Scrapuke, jūsų darbeliai fantastiški thumbup.gif
Kristi, man l. gražus tavo LO - l.žaismingas thumbup.gif
Lawrute, tikrai galėjai palikti darbelį konkursui thumbup.gif Bet iš tikrųjų gal dar spėsi vieną padaryti?
Drambliuke, sveika prisijungusi 4u.gif Gal parodysi atvirutes?

Aš už terminų sutrumpinimą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 04 05, 21:06)
puikus darbas  bigsmile.gif  manau, kad be reikalo nesiuntei konkursui  mirksiukas.gif
gal jau isbandei savaji silueta  ax.gif
kad jus zinotumet kaip man smagu, kad tema merginom patiko 4u.gif labai lauksiu konkurso pabaigos ir kitu darbeliu  smile.gif

na turiu ambiciju padaryti dar ir konkursiny ax.gif

o silueta tai bandziau ir jau prisirasiau kruva klausimu g.gif bet sitam Lo neisejo panaudoti, pjausciau rankom nes formatas sito mano LO didesnis (24cm x 29cm mat LO klijuosiu y kartoniny sunaus albuma, kury esam gave dovanu) negu A4 kury kerta siluetas (nebet as konors daar nezinau... o gal kerta???)

o ciadar rodausi su uzrasinem, kuriu ideja liftinau nuo Relijos ax.gif 4u.gif blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 04 06, 08:16)

o silueta tai bandziau ir jau prisirasiau kruva klausimu  g.gif bet sitam Lo neisejo panaudoti, pjausciau rankom nes formatas sito mano LO didesnis (24cm x 29cm mat LO klijuosiu y kartoniny sunaus albuma, kury esam gave dovanu) negu A4 kury kerta siluetas (nebet as konors daar nezinau... o gal kerta???)

nea, deja nekerta12x12", bet juk tinka ispjauti raidem, formom ir kitom detalem, uzrasyti tekstam ir pavadinimam mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz silta sutikima smile.gif
Sakykit o is kur jus tokiu groziu ieskot, maciau Kaune parduotuve "Popieriaus namai" lygtais, ar ten yra tokiu groziu? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drambliuke564 @ 2009 04 06, 09:02)
Aciu uz silta sutikima smile.gif
Sakykit o is kur jus tokiu groziu ieskot, maciau Kaune parduotuve "Popieriaus namai" lygtais, ar ten yra tokiu groziu?  ax.gif  g.gif

'

paziurek pirmaja temos zinute, ten gana nemazai parduotuviu tiek lietuvoje, tiek uzsenyje adresu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 04 06, 10:17)
'

paziurek pirmaja temos zinute, ten gana nemazai parduotuviu tiek lietuvoje, tiek uzsenyje adresu  smile.gif

Tai kad uzsieni pilna, bet kaip man is ten parsigabenti? g.gif biggrin.gif
Papildyta:
Radau pas save spintoj, tokiu kliju spalvotu ir stampuku is Amerikos man atveze ar jie tinka?
Atsakyti