Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

Miglotos tema tikrai labai gera - as irgi taip uzsikabliavau - kad padariau jau beveik viena LO ir atviruka ax.gif liko suklijuoti ir nufotografuoti, gal rytoj ykelsiu... bigsmile.gif

Miglota - super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 02, 21:56)
kas atsitiko??? unsure.gif

QUOTE(Miglota @ 2009 04 02, 22:02)
aciu  mirksiukas.gif  pas mane bedu uzektinai irgi sad.gif bet galiu atsipalaiduot tik scrapindama.. dabar jau ruosiu pavyzdi naujam konkursui, gal ir tu pabandyk sudalyvaut sikart  4u.gif

Ech.. juokas pro asaras. Netikra sesuo jau trecias menuo gyvena - vis buto iesko. Tai taip sugebejo is pusiausvyros isvesti... verysad.gif Negaliu pakesti, kai mano namuose ji daro savo tvarka... vis prikaisiodama... O kadangi musu svetaine vidury buto, salia ju miegamasis (ji su vyru). Kazkaip nenoriu ilgai uzsibut naktim... Na, suprantat blush2.gif Dar pradejo itarinet, kad as laukiuosi blink.gif

Aciu uz pasiulyma, Miglota 4u.gif
Net drebu kaip noriu skrabint... bet nerandu laiko ir vietos.
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 04 04, 02:13)
ka tik pabaigiau blyna konkurso tema, gal kitom bus drasiau pradet  mirksiukas.gif
kaip super atrodo bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , tikrai fainas gavosi, ir darbelio ideta nemazai unsure.gif saunuole drinks_cheers.gif
Apskritai, pirmojo darbo koloritas man liuks, bet būtinai norėsiu pamatyt gyvai...Ai, tiesa, nebe pamatysiu, gi nebėra pirmojo varianto 
nu joooo. jau nepamatysi rolleyes.gif ax.gif

Atsakyti
Nesupratau, ryte SM juokus krėtė kaip turi būt g.gif Miglotos darbo ryte nemačiau...

Labai smagus, puikiai paaiškina tavo naujai paskelbtą temą thumbup.gif
Atsakyti
**** Įkėliau savo ir Miglotos konkursinius (ir pavyz. nuo kurio liftinau)...gal kam duos idėjų 4u.gif
čia

Miglotos tema tikrai labai gera - as irgi taip uzsikabliavau - kad padariau jau beveik viena LO ir atviruka ax.gif liko suklijuoti ir nufotografuoti, gal rytoj ykelsiu... bigsmile.gif

o konkurse tada nedalyvausi jei įkeli dabar? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 05 balandžio 2009 - 07:13
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 05, 07:11)
**** Įkėliau savo ir Miglotos konkursinius (ir pavyz. nuo kurio liftinau)...gal kam duos idėjų 4u.gif

wow, tavo darbas fabtastiskas, kokios spalvos!!!
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 05, 07:11)
čia
o konkurse tada nedalyvausi jei įkeli dabar? g.gif

super!!!!ir tavo ir Miglotos darbai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

o as ykelsiu smile.gif dabar ax.gif nes negaliu kenteti kaip knieti pasidalinti, nes man paciai labai patinka ir ruosiuosi padaryti sios technikos aprasyma savo bloge, kaip tik dabar viska ruosiu ax.gif ax.gif blush2.gif
kadangi man color blocking technika labai labai patiko - ideju turiu daug doh.gif tai jei tik rasiu laiko tai padarysiu dar ir konkursiny smile.gif mirksiukas.gif

dar karta aciu Miglotai - jos deka atradau savo megiama technika - stiliu smile.gif bet nesiruosiu apleisti ir nebandyti kitu - bet si man labai labai patinka, ir mano MB sake kad cia tai tikrai grazu smile.gif einu fotkinti ir baigti yraso bloge mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Na štai pasirodau su paskutiniuoju savo darbuku. Šis tas nuo skrapukės vieno darbelio liftinta. Spėkit kas biggrin.gif
Laukiu komentarų. Jie visada man svarbūs. ax.gif
Aprašymas mano bloge
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 05 balandžio 2009 - 14:17
Kristi, kokia vasariska nuotaika, labai grazu thumbup.gif galejai dar tuos tagiukus prisegt su tais mazais taskuciais, kur tarp vandens lasiuku panaudojai, nes dabar truputi skraido jie mirksiukas.gif saulyte puikiai nuliftinta biggrin.gif
Atsakyti
Kristi13, labai žaismigas LO'liukas thumbup.gif Labai patiko, kaip padarei lašelių efektą su svarovskiukais. thumb_yello.gif

Lawrute, nerodyk LO'liuko - siųsk Scrapukei. Juk daug smagiau konkurse matyti daug darbelių, o 1-2...

Ta proga kaip tik norėjau siūlyti sutrumpinti konkurso terminą... ax.gif Ar jūs, merginos, sutiktumėt sutrumpinti terminą iki 2 savaičių? T.y. pačiam darbelio pagaminimui paliktume 2 savaites. Po to balsuojam, paskelbiam naują temą ir vėl duodam terminą - 2 savaitės.

Nes dabar gaunasi kiek daugiau nei 3 savaitės ir tikrai prailgsta laukti termino pabaigos. Paprastai tie, kas nusiteikę sudalyvauti, spėja padaryti anksčiau termino, o kas delsia (kaip aš šį kartą), to papildomos pora dienų negelbės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 05 balandžio 2009 - 14:53
QUOTE(a Lua @ 2009 04 05, 14:47)
Ta proga kaip tik norėjau siūlyti sutrumpinti konkurso terminą...  ax.gif  Ar jūs, merginos, sutiktumėt sutrumpinti terminą iki 2 savaičių? T.y. pačiam darbelio pagaminimui paliktume 2 savaites. Po to balsuojam, paskelbiam naują temą ir vėl duodam terminą - 2 savaitės.

Nes dabar gaunasi kiek daugiau nei 3 savaitės ir tikrai prailgsta laukti termino pabaigos. Paprastai tie, kas nusiteikę sudalyvauti, spėja padaryti anksčiau termino, o kas delsia (kaip aš šį kartą), to papildomos pora dienų negelbės.

as sutinku.. jau ir praeita karta kai diskutavom tai siuliau, nes kas nores dalyvauti, tas padarys ir per dvi savaites, nes dauguma vis tiek tik paskutine diena daro, o daugiau nei 2 savaiciu padaryti vienam darbeliui manau nei vienai nereikia... o kas nenores, tai juk ir siaip nedalyvauja, paskutiniu konkursu pasyvumas tai rodo..
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 04 05, 14:42)
Na štai pasirodau su paskutiniuoju savo darbuku. Šis tas nuo skrapukės vieno darbelio liftinta. Spėkit kas biggrin.gif
Laukiu komentarų. Jie visada man svarbūs. ax.gif
Aprašymas mano bloge
super thumbup.gif , toks spalvotas, vasariskas mmmmmm saldumelis wub.gif
Atsakyti