Miglotos tema tikrai labai gera - as irgi taip uzsikabliavau - kad padariau jau beveik viena LO ir atviruka liko suklijuoti ir nufotografuoti, gal rytoj ykelsiu...
Miglota - super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 02, 21:56)
kas atsitiko???
QUOTE(Miglota @ 2009 04 02, 22:02)
aciu pas mane bedu uzektinai irgi bet galiu atsipalaiduot tik scrapindama.. dabar jau ruosiu pavyzdi naujam konkursui, gal ir tu pabandyk sudalyvaut sikart
Ech.. juokas pro asaras. Netikra sesuo jau trecias menuo gyvena - vis buto iesko. Tai taip sugebejo is pusiausvyros isvesti... Negaliu pakesti, kai mano namuose ji daro savo tvarka... vis prikaisiodama... O kadangi musu svetaine vidury buto, salia ju miegamasis (ji su vyru). Kazkaip nenoriu ilgai uzsibut naktim... Na, suprantat Dar pradejo itarinet, kad as laukiuosi
Aciu uz pasiulyma, Miglota
Net drebu kaip noriu skrabint... bet nerandu laiko ir vietos.
QUOTE(Miglota @ 2009 04 04, 02:13)
ka tik pabaigiau blyna konkurso tema, gal kitom bus drasiau pradet
kaip super atrodo , tikrai fainas gavosi, ir darbelio ideta nemazai saunuole QUOTE
Apskritai, pirmojo darbo koloritas man liuks, bet būtinai norėsiu pamatyt gyvai...Ai, tiesa, nebe pamatysiu, gi nebėra pirmojo varianto
nu joooo. jau nepamatysi
Nesupratau, ryte SM juokus krėtė kaip turi būt Miglotos darbo ryte nemačiau...
Labai smagus, puikiai paaiškina tavo naujai paskelbtą temą
Labai smagus, puikiai paaiškina tavo naujai paskelbtą temą
**** Įkėliau savo ir Miglotos konkursinius (ir pavyz. nuo kurio liftinau)...gal kam duos idėjų
čia
o konkurse tada nedalyvausi jei įkeli dabar?
čia
Miglotos tema tikrai labai gera - as irgi taip uzsikabliavau - kad padariau jau beveik viena LO ir atviruka ax.gif liko suklijuoti ir nufotografuoti, gal rytoj ykelsiu... bigsmile.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 05, 07:11)
**** Įkėliau savo ir Miglotos konkursinius (ir pavyz. nuo kurio liftinau)...gal kam duos idėjų
wow, tavo darbas fabtastiskas, kokios spalvos!!!
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 05, 07:11)
čia
čia
super!!!!ir tavo ir Miglotos darbai labai labai
o as ykelsiu dabar nes negaliu kenteti kaip knieti pasidalinti, nes man paciai labai patinka ir ruosiuosi padaryti sios technikos aprasyma savo bloge, kaip tik dabar viska ruosiu
kadangi man color blocking technika labai labai patiko - ideju turiu daug tai jei tik rasiu laiko tai padarysiu dar ir konkursiny
dar karta aciu Miglotai - jos deka atradau savo megiama technika - stiliu bet nesiruosiu apleisti ir nebandyti kitu - bet si man labai labai patinka, ir mano MB sake kad cia tai tikrai grazu einu fotkinti ir baigti yraso bloge
Na štai pasirodau su paskutiniuoju savo darbuku. Šis tas nuo skrapukės vieno darbelio liftinta. Spėkit kas
Laukiu komentarų. Jie visada man svarbūs.
Aprašymas mano bloge
Kristi, kokia vasariska nuotaika, labai grazu galejai dar tuos tagiukus prisegt su tais mazais taskuciais, kur tarp vandens lasiuku panaudojai, nes dabar truputi skraido jie saulyte puikiai nuliftinta
Kristi13, labai žaismigas LO'liukas Labai patiko, kaip padarei lašelių efektą su svarovskiukais.
Lawrute, nerodyk LO'liuko - siųsk Scrapukei. Juk daug smagiau konkurse matyti daug darbelių, o 1-2...
Ta proga kaip tik norėjau siūlyti sutrumpinti konkurso terminą... Ar jūs, merginos, sutiktumėt sutrumpinti terminą iki 2 savaičių? T.y. pačiam darbelio pagaminimui paliktume 2 savaites. Po to balsuojam, paskelbiam naują temą ir vėl duodam terminą - 2 savaitės.
Nes dabar gaunasi kiek daugiau nei 3 savaitės ir tikrai prailgsta laukti termino pabaigos. Paprastai tie, kas nusiteikę sudalyvauti, spėja padaryti anksčiau termino, o kas delsia (kaip aš šį kartą), to papildomos pora dienų negelbės.
Lawrute, nerodyk LO'liuko - siųsk Scrapukei. Juk daug smagiau konkurse matyti daug darbelių, o 1-2...
Ta proga kaip tik norėjau siūlyti sutrumpinti konkurso terminą... Ar jūs, merginos, sutiktumėt sutrumpinti terminą iki 2 savaičių? T.y. pačiam darbelio pagaminimui paliktume 2 savaites. Po to balsuojam, paskelbiam naują temą ir vėl duodam terminą - 2 savaitės.
Nes dabar gaunasi kiek daugiau nei 3 savaitės ir tikrai prailgsta laukti termino pabaigos. Paprastai tie, kas nusiteikę sudalyvauti, spėja padaryti anksčiau termino, o kas delsia (kaip aš šį kartą), to papildomos pora dienų negelbės.
QUOTE(a Lua @ 2009 04 05, 14:47)
as sutinku.. jau ir praeita karta kai diskutavom tai siuliau, nes kas nores dalyvauti, tas padarys ir per dvi savaites, nes dauguma vis tiek tik paskutine diena daro, o daugiau nei 2 savaiciu padaryti vienam darbeliui manau nei vienai nereikia... o kas nenores, tai juk ir siaip nedalyvauja, paskutiniu konkursu pasyvumas tai rodo..
QUOTE(kristi13 @ 2009 04 05, 14:42)
Na štai pasirodau su paskutiniuoju savo darbuku. Šis tas nuo skrapukės vieno darbelio liftinta. Spėkit kas
Laukiu komentarų. Jie visada man svarbūs.
Aprašymas mano bloge
super , toks spalvotas, vasariskas mmmmmm saldumelis Laukiu komentarų. Jie visada man svarbūs.
Aprašymas mano bloge