Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

Linutuk, man irgi dabar žymiai gražiau atrodo thumbup.gif
Atsakyti
LINUTUK: butent toki stampavima ir turejau omeny. Sis variantas grazesnis thumbup.gif
(O kaip maisei dazus? Matosi kad cia geltonai-zalia maisyta su balta o ne melynai zalia, del to negavai to akvamarino ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 03, 15:24)
LINUTUK: butent toki stampavima ir turejau omeny. Sis variantas grazesnis  thumbup.gif
(O kaip maisei dazus? Matosi kad cia geltonai-zalia maisyta su balta o ne melynai zalia, del to negavai to akvamarino ax.gif )

na cia ne ta spalva kuria susimaisiau, spalva buvau susimaisius tokia kokios norejau, bet nesistampavo graziai su akriliniais, tik prisimozojau iki ausu doh.gif tai paskui meciau ta reikala ir padariau su tuo kuo turejau, o turejau tik tokia zalia spalva, kaip siame komplekte bamboo leaves, tai ji ir naudojau, maciau kad spalva ne tokia, bet kad pritrukau kantrybes su tais akriliniais dazais lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
aciu uz sveikinimus wub.gif

Linutuk, tikrai geriau ziurisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš konkursiniam radau perfect pavyz. color blocking temai thumbup.gif ; Šį kartą liftinsiu/kopijuosiu žurnale atrastą LO kuris man akį užkabino jau seniai, ir kaip tik tiks šiai temai. Įkelsiu ir savo LO ir originalą nuo kurio liftin'au.
Kas dalyvaus šį kartą?
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 03, 16:59)
Kas dalyvaus šį kartą?

dviese dalyvausim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 04 03, 14:30)
dviese dalyvausim  lotuliukas.gif

pasyviai dalyvausim...juk už mus negali balsuot lotuliukas.gif
Atsakyti
ka tik pabaigiau blyna konkurso tema, gal kitom bus drasiau pradet mirksiukas.gif
scrapuke, jei nori i kelt i bloga galiu atsiust emaila 4u.gif
user posted image
Papildyta:
P.S. nuotraukos nera tokios baisios kaip atrodo, bet ryt neturesiu laiko kada saules laukt, tai nufotkinau siandien prie siaubingos sviesos doh.gif
Atsakyti
scrapuke, jei nori i kelt i bloga galiu atsiust emaila 4u.gif

atsiusk įkelsiu būtinai mirksiukas.gif
Nu bet ir darbo cia idejai kol išpjaustei visas formas blink.gif thumbup.gif žiūrisi gražiai thumbup.gif
Atsakyti
LINUTUK, puikus darbelis bigsmile.gif Man labai patiko pirmas variantas. Žalia spalva ir jos kiekis puikiai padėjo atskleisti ligoninės vaizdą. Aš į jį žiūrėdama, beveik užuodžiau lengva chloro kvapą... tokį sterilų, ligoninės kvapą. Žalia spalva išvis buvo superinė, tikrai tokia pati kaip užklotas, ir daktarų drabužiai bigsmile.gif thumbup.gif O drugeliai pasirodė lyg taip pat būtų buvę iškirpti iš tos antklodės bigsmile.gif
Vž, man pirmasis variantas buvo labai puikus. Vienintelį dalyką ką būčiau padarius, tai kaip kažkuri rašė, išpjausčiusi drugelio sparnuose kažką panašaus į jų sparnų dekorą... Super, pirmą kartą taip realiai jaučiau ligoninės jausmus, žiūrėdama į LO. Šaunuolė.
Apskritai, pirmojo darbo koloritas man liuks, bet būtinai norėsiu pamatyt gyvai...Ai, tiesa, nebe pamatysiu, gi nebėra pirmojo varianto lotuliukas.gif

LT saulele
, matau mechanizmas pavyko puikiai, darant atviruką bigsmile.gif thumbup.gif Puiku biggrin.gif Dabar ir aš užsimaniau padaryti mechanizmą, pagal tavo sūnaus norus, kai padarysiu, būtinai įkelsiu čia parodyti mirksiukas.gif

Ir dar būtinai parodysiu, kaip kažkuriam darbui karpiau drugelio sparnus, gal kažkam pravers mirksiukas.gif

Atsakyti
LINUTUK, puikus darbelis bigsmile.gif Man labai patiko pirmas variantas. Žalia spalva ir jos kiekis puikiai padėjo atskleisti ligoninės vaizdą. Aš į jį žiūrėdama, beveik užuodžiau lengva chloro kvapą... tokį sterilų, ligoninės kvapą. Žalia spalva išvis buvo superinė, tikrai tokia pati kaip užklotas, ir daktarų drabužiai bigsmile.gif thumbup.gif O drugeliai pasirodė lyg taip pat būtų buvę iškirpti iš tos antklodės bigsmile.gif
Vž, man pirmasis variantas buvo labai puikus. Vienintelį dalyką ką būčiau padarius, tai kaip kažkuri rašė, išpjausčiusi drugelio sparnuose kažką panašaus į jų sparnų dekorą... Super, pirmą kartą taip realiai jaučiau ligoninės jausmus, žiūrėdama į LO. Šaunuolė.
Apskritai, pirmojo darbo koloritas man liuks, bet būtinai norėsiu pamatyt gyvai...Ai, tiesa, nebe pamatysiu, gi nebėra pirmojo varianto lotuliukas.gif

LT saulele
, matau mechanizmas pavyko puikiai, darant atviruką bigsmile.gif thumbup.gif Puiku biggrin.gif Dabar ir aš užsimaniau padaryti mechanizmą, pagal tavo sūnaus norus, kai padarysiu, būtinai įkelsiu čia parodyti mirksiukas.gif

Ir dar būtinai parodysiu, kaip kažkuriam darbui karpiau drugelio sparnus, gal kažkam pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš konkursinį baigiau thumbup.gif nors tame tarpe į palėdą pavirtau, akys išvarvėjo blink.gif tad sugebėsiu skanuoti ir ykelti tiktai rytoj ax.gif Žiauriai liftinau, bet gavosi mano akimi thumbup.gif
Bet ši Miglotos užduotis tai liux 4u.gif oro_buckis.gif
Papildyta:
tik tokia zalia spalva, kaip siame komplekte bamboo leaves,

aš būčiau ne su bamboo, o su Cottage Ivy štampavus. Ta žalia spalva esa akvamarino šeimoj, tai derintūsi labiau negu ši geltonai-žalia. Ir štampavus, tas raštas neatrodytų taip masyviai užteptas. Taip tamsiai pirmas variantas atrodė kadangi daug rašalo aptepei aplink drugelius...štampuojant atrodytų lengviau ta spalva mirksiukas.gif
Atsakyti