Miglota, sveikinu
O as nieko naujo negaliu parodyti... Aplinkybes ir nuotaika neleidzia dirbti
QUOTE(Liutuka @ 2009 04 02, 13:53)
Miglota, sveikinu
kas atsitiko???
QUOTE(Liutuka @ 2009 04 02, 20:53)
Miglota, sveikinu
aciu pas mane bedu uzektinai irgi bet galiu atsipalaiduot tik scrapindama.. dabar jau ruosiu pavyzdi naujam konkursui, gal ir tu pabandyk sudalyvaut sikart
nu o as gal valanda kankinausi su ta akvamarino spalva jau kad susibiesinau , spalva dar isgavau siaip ne taip, bet stampuoti akriliniais dazais, nesigauna , prisitepliojau kaip parsekas , nusprendziau, kad nereikia man tos akvamarino spalvos, pasiemiau bamboo leavas spalva, nes tokia zalia tik ir turiu, ir viska perdariau isskyrus pavadinima, ir nusprendziau kad ir taip esu didvyre rytoj pasirodysiu
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 04 02, 21:12)
nu o as gal valanda kankinausi su ta akvamarino spalva jau kad susibiesinau , spalva dar isgavau siaip ne taip, bet stampuoti akriliniais dazais, nesigauna , prisitepliojau kaip parsekas , nusprendziau, kad nereikia man tos akvamarino spalvos, pasiemiau bamboo leavas spalva, nes tokia zalia tik ir turiu, ir viska perdariau isskyrus pavadinima, ir nusprendziau kad ir taip esu didvyre rytoj pasirodysiu
viska perdarei nu malacius, bet ar reikejo viska lauksiu rezultato ryt
QUOTE(Miglota @ 2009 04 02, 22:34)
viska perdarei nu malacius, bet ar reikejo viska lauksiu rezultato ryt
ne ne viska, kaip nujausdama kad perdarinesiu viska buvau labai lengvai priklijavus , tai nulaupiau viska, kas buvo tamsiai zaliai primozota, isskyrus pavadinima, ta palikau tamsu, jai rimtai nelabai geriau, tik kad sviesiau , ta bamboo leavas spalva truputi netinka ten , nu rytoj pamatysi
Miglota: ar matei mano ? apie naują temą??? noriu pasitikslinti kad abi apie tą patį kalbam...
Miglota: ar teisingai supratau??? Tu šią techniką turėjai omeny? ar čia kas kitka su rašalu ir štampavimu???
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 02, 23:36)
Miglota: ar matei mano ? apie naują temą??? noriu pasitikslinti kad abi apie tą patį kalbam...
aciu, kad ikelei paaiskinima, nes as neradau tiksliu zodziu pavyzdzius ziuredama labai idomu darbeli atradau.. ir jau pradejau liftinti
tikiuosi merginos nesupasuos sikart ir bus daugiau dalyvaujanciu
beje, mano pasto kodo paskutinis skaicius 2, del to praeita kart is uzstrigo laiskutis is taves, nes ratu vaiksciojo
Miglota sveikinu su pirma vieta. Puikus darbas ir tas medis tiesiog pasaka. Šią mintį reikės ir man pasiskolinti.
Oi Linutuk žymiai geriau žiūrisi dabar tavasis darbukas
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 04 03, 11:49)
na stai, rodausi kaip pasviesinau, spalva is tiesu irgi netinka, bet kaip jau sakiau, akriliniai dazai per daug subiesino
QUOTE(kristi13 @ 2009 04 03, 12:10)
Aciu , dabar ne toks tamsus, o siaip vistiek ne tai ko norejau QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 04 03, 09:49)
na stai, rodausi kaip pasviesinau, spalva is tiesu irgi netinka, bet kaip jau sakiau, akriliniai dazai per daug subiesino
zymiai geriau ziurisi tikrai..man labai grazu dabar
Miglota sveikinu su pirma vieta..saunuole