Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

Miglota, sveikinu 4u.gif
O as nieko naujo negaliu parodyti... Aplinkybes ir nuotaika neleidzia dirbti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2009 04 02, 13:53)
Miglota, sveikinu  4u.gif
O as nieko naujo negaliu parodyti... Aplinkybes ir nuotaika neleidzia dirbti  unsure.gif

kas atsitiko??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2009 04 02, 20:53)
Miglota, sveikinu  4u.gif
O as nieko naujo negaliu parodyti... Aplinkybes ir nuotaika neleidzia dirbti  unsure.gif

aciu mirksiukas.gif pas mane bedu uzektinai irgi sad.gif bet galiu atsipalaiduot tik scrapindama.. dabar jau ruosiu pavyzdi naujam konkursui, gal ir tu pabandyk sudalyvaut sikart 4u.gif
Atsakyti
nu o as gal valanda kankinausi su ta akvamarino spalva lotuliukas.gif jau kad susibiesinau lotuliukas.gif , spalva dar isgavau siaip ne taip, bet stampuoti akriliniais dazais, nesigauna doh.gif , prisitepliojau kaip parsekas biggrin.gif , nusprendziau, kad nereikia man tos akvamarino spalvos, pasiemiau bamboo leavas spalva, nes tokia zalia tik ir turiu, ir viska perdariau isskyrus pavadinima, ir nusprendziau kad ir taip esu didvyre lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif rytoj pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 02 balandžio 2009 - 21:16
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 04 02, 21:12)
nu o as gal valanda kankinausi su ta akvamarino spalva  lotuliukas.gif  jau kad susibiesinau lotuliukas.gif , spalva dar isgavau siaip ne taip, bet stampuoti akriliniais dazais, nesigauna doh.gif , prisitepliojau kaip parsekas biggrin.gif , nusprendziau, kad nereikia man tos akvamarino spalvos, pasiemiau bamboo leavas spalva, nes tokia zalia tik ir turiu, ir viska perdariau isskyrus pavadinima, ir nusprendziau kad ir taip esu didvyre lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  rytoj pasirodysiu  ax.gif

viska perdarei blink.gif nu malacius, bet ar reikejo viska blush2.gif lauksiu rezultato ryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 04 02, 22:34)
viska perdarei  blink.gif  nu malacius, bet ar reikejo viska  blush2.gif  lauksiu rezultato ryt  mirksiukas.gif
ne ne viska, kaip nujausdama kad perdarinesiu viska buvau labai lengvai priklijavus bigsmile.gif , tai nulaupiau viska, kas buvo tamsiai zaliai primozota, isskyrus pavadinima, ta palikau tamsu, jai rimtai nelabai geriau, tik kad sviesiau g.gif , ta bamboo leavas spalva truputi netinka ten blush2.gif , nu rytoj pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Miglota: ar matei mano ? apie naują temą??? noriu pasitikslinti kad abi apie tą patį kalbam...
Miglota: ar teisingai supratau??? Tu šią techniką turėjai omeny? ar čia kas kitka su rašalu ir štampavimu???
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 02, 23:36)
Miglota: ar matei mano ? apie naują temą??? noriu pasitikslinti kad abi apie tą patį kalbam...

aciu, kad ikelei paaiskinima, nes as neradau tiksliu zodziu 4u.gif pavyzdzius ziuredama labai idomu darbeli atradau.. ir jau pradejau liftinti ax.gif

tikiuosi merginos nesupasuos sikart ir bus daugiau dalyvaujanciu 4u.gif

beje, mano pasto kodo paskutinis skaicius 2, del to praeita kart is uzstrigo laiskutis is taves, nes ratu vaiksciojo smile.gif
Atsakyti
na stai, rodausi kaip pasviesinau, spalva is tiesu irgi netinka, bet kaip jau sakiau, akriliniai dazai per daug subiesino lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Miglota sveikinu su pirma vieta. Puikus darbas ir tas medis tiesiog pasaka. Šią mintį reikės ir man pasiskolinti. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 04 03, 11:49)
na stai, rodausi kaip pasviesinau, spalva is tiesu irgi netinka, bet kaip jau sakiau, akriliniai dazai per daug subiesino  lotuliukas.gif

Oi Linutuk žymiai geriau žiūrisi dabar tavasis darbukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 04 03, 12:10)
Oi Linutuk žymiai geriau žiūrisi dabar tavasis darbukas thumbup.gif
Aciu 4u.gif , dabar ne toks tamsus, o siaip vistiek ne tai ko norejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 04 03, 09:49)
na stai, rodausi kaip pasviesinau, spalva is tiesu irgi netinka, bet kaip jau sakiau, akriliniai dazai per daug subiesino  lotuliukas.gif

zymiai geriau ziurisi thumbup.gif tikrai..man labai grazu dabar

Miglota sveikinu su pirma vieta..saunuole 4u.gif
Atsakyti