Pirma: skelbiu kad Miglota laimėjo konkursą . Balsavimas užsidarė, tai jei kuri norite aptarti darbelius, prašau palikite komentarą blog'e (aš palikau pirmą Miglota prašau naują temą sugalvok, OK?
Antra: Pas mane apsilankė mūza, tai ant greitųjų sumečiau dar vieną LO'liuką čia...bandžiau daryti minimalistinį, šiuolaikinį shabby chic stilių....pasirodo kad man minimalistinius LABAI sunku daryti
Pirma: skelbiu kad Miglota laimėjo konkursą . Balsavimas užsidarė, tai jei kuri norite aptarti darbelius, prašau palikite komentarą blog'e (aš palikau pirmą
Miglota prašau naują temą sugalvok, OK?
Antra: Pas mane apsilankė mūza, tai ant greitųjų sumečiau dar vieną LO'liuką čia...bandžiau daryti minimalistinį, šiuolaikinį shabby chic stilių....pasirodo kad man minimalistinius LABAI sunku daryti
ei, nu paziurek is kitos puses, tau labiau pasiseke nei Sanritai, ji aplamai viena buvo , o siaip, tai tikrai tau nera ko abejoti, savo sugebejimais, jau ne pirma karta laimi , labai grazutis LO, as likau labai suzavete, tik nezinau kodel anksciau to bepasakiau
ei, nu paziurek is kitos puses, tau labiau pasiseke nei Sanritai, ji aplamai viena buvo , o siaip, tai tikrai tau nera ko abejoti, savo sugebejimais, jau ne pirma karta laimi , labai grazutis LO, as likau labai suzavete, tik nezinau kodel anksciau to bepasakiau
Juokaujat gal. Liga progresuoja Tik vat, kad buvo toks periodas, kai kažkaip nesiscrapino. Db darau kelionių mini albumą, kai pabaigsiu, pasirodysiu. Dar buvau sesei visokių pridarius loliukų, bet gimimo dienos proga padovanojau, nenufotografavau Gal kada liepsiu kad atsivežtų, tai tada nufotografuosiu.
Nauja 12 Konkurso tema paskelbta Čia Miglota: ar teisingai supratau??? Tu šią techniką turėjai omeny? ar čia kas kitka su rašalu ir štampavimu???
Juokaujat gal. Liga progresuoja biggrin.gif Tik vat, kad buvo toks periodas, kai kažkaip nesiscrapino. Db darau kelionių mini albumą, kai pabaigsiu, pasirodysiu. ax.gif Dar buvau sesei visokių pridarius loliukų, bet gimimo dienos proga padovanojau, nenufotografavau doh.gif Gal kada liepsiu kad atsivežtų, tai tada nufotografuosiu.