Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

QUOTE(a Lua @ 2009 04 01, 14:18)
O man kas padėkos už drugelių aprengimą?  biggrin.gif  Juokauju. wink.gif

tą kur su Corel'iu papaišei ant LO?...nu kad kreivoka lotuliukas.gif tongue.gif
...bet visvien dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 02 balandžio 2009 - 00:08
Pirma: skelbiu kad Miglota laimėjo konkursą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Balsavimas užsidarė, tai jei kuri norite aptarti darbelius, prašau palikite komentarą blog'e (aš palikau pirmą wink.gif
Miglota prašau naują temą sugalvok, OK? 4u.gif

Antra: Pas mane apsilankė mūza, tai ant greitųjų sumečiau dar vieną LO'liuką čia...bandžiau daryti minimalistinį, šiuolaikinį shabby chic stilių....pasirodo kad man minimalistinius LABAI sunku daryti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 02 balandžio 2009 - 06:52
QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 02, 07:51)
Pirma: skelbiu kad Miglota laimėjo konkursą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Balsavimas užsidarė, tai jei kuri norite aptarti darbelius, prašau palikite komentarą blog'e (aš palikau pirmą wink.gif
Miglota prašau naują temą sugalvok, OK? 4u.gif

Antra: Pas mane apsilankė mūza, tai ant greitųjų sumečiau dar vieną LO'liuką čia...bandžiau daryti minimalistinį, šiuolaikinį shabby chic stilių....pasirodo kad man minimalistinius LABAI sunku daryti ax.gif

Blin tik isvaziuok vienai dienai ir viska praziopsau doh.gif Einu uztat dabar pasigereti visu darbais, kol sefas dar miega savo kabinete ax.gif
Atsakyti
aciu visom balsavusiom 4u.gif tik butu smagiau laimeti, jei siek tiek daugiau dalyviu butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 04 02, 09:04)
aciu visom balsavusiom  4u.gif  tik butu smagiau laimeti, jei siek tiek daugiau dalyviu butu  biggrin.gif
ei, nu paziurek is kitos puses, tau labiau pasiseke nei Sanritai, ji aplamai viena buvo ax.gif , o siaip, tai tikrai tau nera ko abejoti, savo sugebejimais, jau ne pirma karta laimi mirksiukas.gif , labai grazutis LO, as likau labai suzavete, tik nezinau kodel anksciau to bepasakiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 04 02, 08:44)
ei, nu paziurek is kitos puses, tau labiau pasiseke nei Sanritai, ji aplamai viena buvo ax.gif , o siaip, tai tikrai tau nera ko abejoti, savo sugebejimais, jau ne pirma karta laimi  mirksiukas.gif , labai grazutis LO, as likau labai suzavete, tik nezinau kodel anksciau to bepasakiau  g.gif

aciu friends.gif
Atsakyti
Miglota, sveikinu laimėjus 4u.gif Tikrai l.gražus LO. Pelnytai first.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2009 04 02, 09:20)
Miglota, sveikinu laimėjus  4u.gif Tikrai l.gražus LO. Pelnytai  first.gif

aciu mirksiukas.gif o kada tavo pamatysim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 04 02, 08:27)
aciu  mirksiukas.gif  o kada tavo pamatysim  blush2.gif

as kaip tik ta galvojau siandien kad aasta jau seniai rodesi SB temoj cia bei konkurse...tikiuosi kad "nepasigydei" nuo SB viruso verysad.gif
Atsakyti
Juokaujat gal. Liga progresuoja biggrin.gif Tik vat, kad buvo toks periodas, kai kažkaip nesiscrapino. Db darau kelionių mini albumą, kai pabaigsiu, pasirodysiu. ax.gif Dar buvau sesei visokių pridarius loliukų, bet gimimo dienos proga padovanojau, nenufotografavau doh.gif Gal kada liepsiu kad atsivežtų, tai tada nufotografuosiu.
Atsakyti
SVEIKINU pirmos vietos laimetoja thumbup.gif wub.gif , visu labai grazus darbeliai, skirtingi stiliai, nuotaikos, tik ziureti ir ziureti bigsmile.gif
Atsakyti
Nauja 12 Konkurso tema paskelbta Čiathumbup.gif
Miglota: ar teisingai supratau??? Tu šią techniką turėjai omeny? ar čia kas kitka su rašalu ir štampavimu???
Juokaujat gal. Liga progresuoja biggrin.gif Tik vat, kad buvo toks periodas, kai kažkaip nesiscrapino. Db darau kelionių mini albumą, kai pabaigsiu, pasirodysiu. ax.gif Dar buvau sesei visokių pridarius loliukų, bet gimimo dienos proga padovanojau, nenufotografavau doh.gif Gal kada liepsiu kad atsivežtų, tai tada nufotografuosiu.

Lauksiu 4u.gif Labai mane domina kelionių albumai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 02 balandžio 2009 - 20:31