...aciu Linutuk!!!!!!!!!!!!!!!
...registruojuosi ir as
...lauramama, - tavo pikiniu galima pavydeti... as vis galvoju kad turiu tikrai nemazai, bet kai pamatau kokiaiis kiekaiias jus apsipirkinejat tai tik galevele susisuka
...relija - aciu uz pamokele, tik kelis kartus panagrinejus supratau kad cia tavojo šustro atviruko pamoka super ir dezute nuostabiai grazi... ir knygele - tokia vyriska...
...prasysiu leidmo liftinti tavo knygeliu ideja ir dovanoti sunaus draugams kurie kita savaite jau isvaziuoja y Lietuva pragyvene cia keturis metus...
Na, per pusę savaitėlės čia tiek grožių pasirodė, kad jau nebesuspėju net aikčioti Taip kad visas noriu pagirti, kad netinginiaujat ir tiek daug grožių prigaminot
relija, aš tau siūlyčiau savo workshopus tiesiog sudėti kad ir į kokį internetinį albumą laikinai - viskas bus vienoje vietoje, o kai atsiras puslapiukas, galėsi viską perkelt pas save Nors aš tai asmeniškai visus tavo workshop'us sąžiningai užsisaugosiu
relija, aš tau siūlyčiau savo workshopus tiesiog sudėti kad ir į kokį internetinį albumą laikinai - viskas bus vienoje vietoje, o kai atsiras puslapiukas, galėsi viską perkelt pas save Nors aš tai asmeniškai visus tavo workshop'us sąžiningai užsisaugosiu
mano vakarykstis blynas
tik fotografuot nesiseke realybej darbas zymiai ryskenis ir remelis ten ne juodas, o sviesus metalinis
tik fotografuot nesiseke realybej darbas zymiai ryskenis ir remelis ten ne juodas, o sviesus metalinis
Laba diena,
net nezinau nuo ko pradeti esu naujoke sioje srityje, bet labai noreciau prisijungti prie Jusu plepesiu ar priimsit?
scrapbooking'u mane uzkrete josephin. sakau uzkrete, nes tai tikrai kaip virusas karta pabandes negali sustot. noriu parodyti pirmaji savo darbeli, bet labai nedrasu
net nezinau nuo ko pradeti esu naujoke sioje srityje, bet labai noreciau prisijungti prie Jusu plepesiu ar priimsit?
scrapbooking'u mane uzkrete josephin. sakau uzkrete, nes tai tikrai kaip virusas karta pabandes negali sustot. noriu parodyti pirmaji savo darbeli, bet labai nedrasu
O, dar viena paskata nusišypsoti Na, Miglota, dėkui už tokį smagų žiogą Man norėtųsi žydrą juostelę pratęsti iki pat nuotraukos, o gal net ir patį aprašymo lapelį kiek užkišti už nuotraukos. Ir dar norėtųsi, kad sąvaržėlė laikytų ne plėšytą popierių, o pačią nuotraukytę... Bet niekas neprivalo mano šitų norų pildyti, aišku. Ai, nu kadangi tu taip smagiai sužaidei žaidimą su "Ž" raide, tai bandyčiau ir pačią "Ž" raidę kur nors panaudot.
Pramušė komentuot, nors tu neprašei. Nu bet tavo LO nepaliko manęs abejingos.
Linutuk, wow kokie nauji namučiai, dėkui.
relija, smilgos Labai gražią dėžutė padarei. Bloknotėlis labai čiotkas. Mane irgi labai veža įvairiausi bloknotėliai, užrašinės, stori sąsiuviniai...
Einu skaityt seną temą, dar nespėjau.
P.S. Oi, kruopa, sveika prisijungusi Šaunuolė Josephin, atvedė dar vieną narę į mūsų sektą. Kruopa, švelnus ir šiltas tavo darbelis. Tik nuotraukytė tokia maža, kad neįžiūriu, kas ten pritvirtinta dešiniam kamputy...
Linutuk, wow kokie nauji namučiai, dėkui.
relija, smilgos Labai gražią dėžutė padarei. Bloknotėlis labai čiotkas. Mane irgi labai veža įvairiausi bloknotėliai, užrašinės, stori sąsiuviniai...
Einu skaityt seną temą, dar nespėjau.
P.S. Oi, kruopa, sveika prisijungusi Šaunuolė Josephin, atvedė dar vieną narę į mūsų sektą. Kruopa, švelnus ir šiltas tavo darbelis. Tik nuotraukytė tokia maža, kad neįžiūriu, kas ten pritvirtinta dešiniam kamputy...
QUOTE(kruopa @ 2009 03 17, 12:28)
sveika prisijungus
labai mielas tavo darbelis, jei tai tavo pirmasis tai sveikinu - puikiai pavykes
Relija Super dezute ir uzrasine. Malonumas akiai
Aciu seimininkei ir uz naujus namucius.
Idedu savo vakaryksti kurini... LAUKIU komentaru, pastabu, pataisymu Nes kitaip neismoksiu
http://picasaweb.goo...116812924526226
Aciu seimininkei ir uz naujus namucius.
Idedu savo vakaryksti kurini... LAUKIU komentaru, pastabu, pataisymu Nes kitaip neismoksiu
http://picasaweb.goo...116812924526226
malonu, kad priemet, neisvaret
aciu uz pagyras glosto sirdele, bet laukiu ir kritikos
jau pasitaisiau, idejau didesne nuotraukyte
jau pasitaisiau, idejau didesne nuotraukyte
QUOTE(kruopa @ 2009 03 17, 13:28)
Laba diena,
Sveika prisijungusi Apsižioplinau Pradžioj tavo darbelis toks mažas pasirodė Labai liuks
Linutuk, aciu uz nauja temele
O, darbeliu kiek cia iskart pabiro...
Saunuoles, merginos!!!
p.s. as irgi noriu smilgu stampuku
O, darbeliu kiek cia iskart pabiro...
Saunuoles, merginos!!!
p.s. as irgi noriu smilgu stampuku
QUOTE(a Lua @ 2009 03 17, 12:32)
as visada dziaugiuosi visais komentarais aciu
Papildyta:
QUOTE(kruopa @ 2009 03 17, 12:40)
pati prisiprasei
..kodel d raide mazesne nei kitos
..darbas pastelinis, o pavadinimas ryskus geltonas.. norisi daugiau geltonu akcentu
..puikiai suzaidei su gelyciu trikampiu
.. kodel bantukai du?
.. nuotrauka siek tiek nelygiai apkirpta galetum uzmaskuoti tokias klaideles truputi paspalvinus aplink krasteli
Miglota, man l.patiko tavo žiogas Tik aš gal būčiau tuos metalinius rėmelius taip uždėjusi, kad liestų nuotraukos ar tagiuko su aprašymu kampą, o sąvaržėlė - nuotrauką. Na nžn Gal aš ir nusipaisčiau, bet man kažkodėl taip rodosi.
Kruopa, sveika prisijungusi Tavo darbelis tikrai šaunus.
Kruopa, sveika prisijungusi Tavo darbelis tikrai šaunus.