Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

...aciu Linutuk!!!!!!!!!!!!!!!

...registruojuosi ir as ax.gif

...lauramama, - tavo pikiniu galima pavydeti... as vis galvoju kad turiu tikrai nemazai, bet kai pamatau kokiaiis kiekaiias jus apsipirkinejat tai tik galevele blink.gif susisuka blink.gif

...relija - aciu uz pamokele, tik kelis kartus panagrinejus supratau kad cia tavojo šustro atviruko pamoka doh.gif super thumbup.gif ir dezute nuostabiai grazi... doh.gif ir knygele - tokia vyriska...
...prasysiu leidmo liftinti tavo knygeliu ideja blush2.gif ir dovanoti sunaus draugams kurie kita savaite jau isvaziuoja y Lietuva pragyvene cia keturis metus...
Atsakyti
Na, per pusę savaitėlės čia tiek grožių pasirodė, kad jau nebesuspėju net aikčioti doh.gif Taip kad visas noriu pagirti, kad netinginiaujat ir tiek daug grožių prigaminot wub.gif

relija, aš tau siūlyčiau savo workshopus tiesiog sudėti kad ir į kokį internetinį albumą laikinai - viskas bus vienoje vietoje, o kai atsiras puslapiukas, galėsi viską perkelt pas save mirksiukas.gif Nors aš tai asmeniškai visus tavo workshop'us sąžiningai užsisaugosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
mano vakarykstis blynas smile.gif

user posted image

tik fotografuot nesiseke doh.gif realybej darbas zymiai ryskenis ir remelis ten ne juodas, o sviesus metalinis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 17 kovo 2009 - 13:17
Laba diena,

net nezinau nuo ko pradeti biggrin.gif esu naujoke sioje srityje, bet labai noreciau prisijungti prie Jusu plepesiu blush2.gif ar priimsit?
scrapbooking'u mane uzkrete josephin. sakau uzkrete, nes tai tikrai kaip virusas biggrin.gif karta pabandes negali sustot. noriu parodyti pirmaji savo darbeli, bet labai nedrasu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruopa: 17 kovo 2009 - 13:37
O, dar viena paskata nusišypsoti bigsmile.gif Na, Miglota, dėkui už tokį smagų žiogą wub.gif thumbup.gif Man norėtųsi žydrą juostelę pratęsti iki pat nuotraukos, o gal net ir patį aprašymo lapelį kiek užkišti už nuotraukos. ax.gif Ir dar norėtųsi, kad sąvaržėlė laikytų ne plėšytą popierių, o pačią nuotraukytę... Bet niekas neprivalo mano šitų norų pildyti, aišku. biggrin.gif Ai, nu kadangi tu taip smagiai sužaidei žaidimą su "Ž" raide, tai bandyčiau ir pačią "Ž" raidę kur nors panaudot. ax.gif

Pramušė komentuot, nors tu neprašei. doh.gif Nu bet tavo LO nepaliko manęs abejingos. wub.gif

Linutuk, wow kokie nauji namučiai, dėkui. wub.gif

relija, smilgos wub.gif Labai gražią dėžutė padarei. wub.gif Bloknotėlis labai čiotkas. wub.gif Mane irgi labai veža įvairiausi bloknotėliai, užrašinės, stori sąsiuviniai... drinks_cheers.gif

Einu skaityt seną temą, dar nespėjau. blush2.gif

P.S. Oi, kruopa, sveika prisijungusi 4u.gif Šaunuolė Josephin, atvedė dar vieną narę į mūsų sektą. biggrin.gif Kruopa, švelnus ir šiltas tavo darbelis. Tik nuotraukytė tokia maža, kad neįžiūriu, kas ten pritvirtinta dešiniam kamputy...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 17 kovo 2009 - 13:36
QUOTE(kruopa @ 2009 03 17, 12:28)
net nezinau nuo ko pradeti biggrin.gif esu naujoke sioje srityje, bet labai noreciau prisijungti prie Jusu plepesiu  blush2.gif ar priimsit?
scrapbooking'u mane uzkrete josephin. sakau uzkrete, nes tai tikrai kaip virusas  biggrin.gif karta pabandes negali sustot. noriu parodyti pirmaji savo darbeli, bet labai nedrasu  blush2.gif

sveika prisijungus drinks_cheers.gif
labai mielas tavo darbelis, jei tai tavo pirmasis tai sveikinu - puikiai pavykes thumbup.gif
Atsakyti
Relija thumbup.gif Super dezute ir uzrasine. Malonumas akiai wink.gif
Aciu seimininkei ir uz naujus namucius.
Idedu savo vakaryksti kurini... LAUKIU komentaru, pastabu, pataisymu ax.gif Nes kitaip neismoksiu lotuliukas.gif

http://picasaweb.goo...116812924526226
Atsakyti
malonu, kad priemet, neisvaret blush2.gif
aciu uz pagyras blush2.gif glosto sirdele, bet laukiu ir kritikos biggrin.gif

jau pasitaisiau, idejau didesne nuotraukyte
Atsakyti
QUOTE(kruopa @ 2009 03 17, 13:28)
Laba diena,

net nezinau nuo ko pradeti biggrin.gif esu naujoke sioje srityje, bet labai noreciau prisijungti prie Jusu plepesiu  blush2.gif ar priimsit?

Sveika prisijungusi 4u.gif Apsižioplinau doh.gif Pradžioj tavo darbelis toks mažas pasirodė blush2.gif Labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 17 kovo 2009 - 13:41
Linutuk, aciu uz nauja temele 4u.gif

O, darbeliu kiek cia iskart pabiro... bigsmile.gif
Saunuoles, merginos!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

p.s. as irgi noriu smilgu stampuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 03 17, 12:32)
Pramušė komentuot, nors tu neprašei.  doh.gif  Nu bet tavo LO nepaliko manęs abejingos.  wub.gif

as visada dziaugiuosi visais komentarais drinks_cheers.gif aciu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(kruopa @ 2009 03 17, 12:40)
aciu uz pagyras blush2.gif glosto sirdele, bet laukiu ir kritikos  biggrin.gif

pati prisiprasei biggrin.gif
..kodel d raide mazesne nei kitos g.gif
..darbas pastelinis, o pavadinimas ryskus geltonas.. norisi daugiau geltonu akcentu
..puikiai suzaidei su gelyciu trikampiu
.. kodel bantukai du?
.. nuotrauka siek tiek nelygiai apkirpta blush2.gif galetum uzmaskuoti tokias klaideles truputi paspalvinus aplink krasteli
Atsakyti
Miglota, man l.patiko tavo žiogas 4u.gif Tik aš gal būčiau tuos metalinius rėmelius taip uždėjusi, kad liestų nuotraukos ar tagiuko su aprašymu kampą, o sąvaržėlė - nuotrauką. Na nžn g.gif Gal aš ir nusipaisčiau, bet man kažkodėl taip rodosi.

Kruopa, sveika prisijungusi 4u.gif Tavo darbelis tikrai šaunus. 4u.gif
Atsakyti