Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

Nu kiek aš suprantu ta žalia tokia todėl, kad Linutukas rankoje laiko žalią užklotą. Ji bandė atkartoti tokią pat spalvą ... Ar taip, Linutuk mastau.gif mirksiukas.gif
Man viskas tinka ir patinka thumbup.gif
Žiūrint į raides, pavydžiu aparačiuko blush2.gif
Drugeliai wub.gif ir apsiūta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 04 01, 13:52)
linutuk man siaip labai grazu..tik gal biski perzalia ta zalia ax.gif  bet gal as klystu ir gyvai kitaip atrodo mirksiukas.gif  o siaip nuostabi akimirka wub.gif
taip, per zalia, bet kad sunkiai as draugauju su spalvom lotuliukas.gif , o cia dar ir reikejo pasigaminti reikiama atspalvi doh.gif , tai visai man tamsus miskas smile.gif
QUOTE(Sanrita @ 2009 04 01, 14:00)
Nu kiek aš suprantu ta žalia tokia todėl, kad Linutukas rankoje laiko žalią užklotą. Ji bandė atkartoti tokią pat spalvą ... Ar taip, Linutuk  mastau.gif  mirksiukas.gif
Man viskas tinka ir patinka  thumbup.gif
Žiūrint į raides, pavydžiu aparačiuko  blush2.gif
Drugeliai  wub.gif ir apsiūta  thumbup.gif
taip, bandziau atkartoti ta zalia palute kuri pridengeRedute, bet jai rimtai, manau kad reikejo nespalvota nuotrauka daryti g.gif
Atsakyti
Linutuk, nu man ir tokia nuotrauka čia tinka ... O viską padarei tinkamai. Atkartojai tą pačią spalvą g.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o man buvo ikvepimas, nu bet niekas su tuo zodziu "linkiu" nesidare unsure.gif  bet kadangi darbinga nuotaika buvo, tai rodausi su paskutiniu, atrodo kaip parastas bet padirbeti buvo prie ko, teko paciai susiorganizuoti tinkamos zalios spalvos popieriaus, drugeliai perpiesti ir ispjauti, krastai padazyti akriliniais dazais, raides iskirstos Justess aparateliu, irgi uzdaziau zaliai, remelis po nuotrauka irgi dazytas, bet dabar kai ziuriu, kasko ten nelimpa, ir palamai is tos dienos nuotrauku pasirinkimas lygus 3 vienetams, kaip pagalvoju, va tau ir skirtumas kur gimdyti, LT ar JAV, ten tikras atsipalaidavimas, o cia viskas ka prisimenu, tai kada reikes paduoti tuos pinigus gydytojai doh.gif , aisku gerai kad nors sitos nuotraukos yra, ir pati ligonines apinka tokia... ai ka cia daug pliurpti, ziurekit, komentarai laukiami mirksiukas.gif

*** lotuliukas.gif vat jau eilinį kartą skaitau atsiliepimus koks skirtumas tarp gimdymo JAV ir LT...tada skaitau save palaiminta kad teko vaikus atvesti i si pasauly JAV ax.gif LINUTUKAS priminė man kad turiu 2 nuotraukytes darytas kada man darė Cezarį su abiem vaikais-2 metų skirtumas o nuotraukos identiškos gavosi lotuliukas.gif ...reikės pascrapint.
*** Aptarinėjam Darbelį:
*Visad žaviuosi tavo apsiuvinėjimo ir sugebėjimo valdyti savo siuvimo mašiną thumbup.gif
*Spalvos raštuoto popieriaus gerai derinasi prie nuotraukos thumbup.gif
Ką galėtum patobulinti (tik mano kukli nuomonė, jei netina...mesk į šiukšlių dėžę mirksiukas.gif ):
*Ta tamsiai žalia (drugeliai, raidės, foto rėmeliai), per tamsi, sodri ir masyvi (Tikriausiai bandei atkartoti tą antklodę?) Dėl to taip priešinasi su lengva, gaivia aplinka (raštuotu popierium). Drugelius būčiau štampavus kokiu raštu kad būtų panašaus atspalvio kaip raštuotam popiery. Jei štampuosi kokiais kringeliais, ar taškiukais ar smulkių gėlyčių raštu tai duotų tokį "delikatną" savybę jiem, o dabar taip tamsiai ir grubiai apdažyti kad pasireiškia ir užfiksuoja dėmesį labiau negu nuotrauka.
*Nuotrauka neturi pagrindo: Atrodo kad to tag'iuko dešinėj ir pirmo iš apačios drugelio nepakanka duoti foto fundamentą (foto atrodo kad pro apačią iškris). Būčiau dar dėjus kokį nertinį ar juostelę po nuotrauka.
Tik tiek mano apmastymų 4u.gif
Nuostabų momentą yamžinote 4u.gif
Atsakyti
Linutuk, o jei patepliotum drugių kraštus balta spalva arba baltu rašikliu? Gal tai kiek prigesintų dabar pernelyg ryškią žalią? ax.gif
Aš dar papuoščiau drugių kūnelius 3 blizgučiais arba miniatiūrinėm sagutėm. ax.gif

Pasiuvinėjimas tavo man labai patiko. wub.gif Ir tas nuplėštas kraštas thumbup.gif
Atsakyti
Skrepuke, as truputi patepliojau cia su paint, uzmesk aki, jai juostele bus iki drugelio, ar gerai bus? na greiciausiai ji nebus tokio atspalvio kaip kad as papiesiau g.gif kazin ar rasiu, ir dar, ar teisingai supratau, tu rasai apie pastampavima ant paciu drugeliu?, as ten dabar tik pripeckeliojau visais kaip sugebejau lotuliukas.gif , na palauksiu tavo nuomones, nes jau rimtai kuo labiau i ta LO ziuriu tuo zalesne ten atrodau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(a Lua @ 2009 04 01, 16:49)
Pasiuvinėjimas tavo man labai patiko.  wub.gif  Ir tas nuplėštas kraštas  thumbup.gif
reikai man dar padirbeti prie sio LO rolleyes.gif

o del paplesymo, tai mano Reda vakar pareiske tai vos nenuvirtau doh.gif , skambejau mazdaug, taip "nu grazu grazu, bet cia kur nuplesiai tai man visssaaaai nepatinka schmoll.gif ", tai vat tiek is to mano grazaus nuplesimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 04 01, 16:06)
o del paplesymo, tai mano Reda vakar pareiske tai vos nenuvirtau doh.gif , skambejau mazdaug, taip "nu grazu grazu, bet cia kur nuplesiai tai man visssaaaai nepatinka  schmoll.gif ", tai vat tiek is to mano grazaus nuplesimo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Kas mums gražu, vaikui atrodo bjauru. lotuliukas.gif
O kaip tu išgavai tą žalią spalvą? Matai, gyvai gal visai gerai atrodo?
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 04 01, 17:21)
lotuliukas.gif  Kas mums gražu, vaikui atrodo bjauru.  lotuliukas.gif
O kaip tu išgavai tą žalią spalvą? Matai, gyvai gal visai gerai atrodo?
neee neatrodo geriau schmoll.gif , man jau ryte kai nufotkinau, tai nelabai zurejosi, net is pradziu nenorejau ir i foruma ikelti, su mintim kad pataisysiu ir tada pasirodysiu biggrin.gif , bet veliau persigalvojau, nes patarimu labai prireike ax.gif
Atsakyti
Linutuk, kokia akimirka įamžinta wub.gif
Man l. gražu. tie drugeliai ir pasiuvinėjimas nerealūs. Tik iš tikrųjų gal ta žalia pernelyg ryški. Net pagal Scrapukės patarimą prisimerkus žiūrint, l.ta žalia į akis krenta. Gal iš tikrųjų ją kažkaip prigesinti galima būtų, gal kaip nors kraštukus pazulinti, pasendinti g.gif
Atsakyti
LINUTUK:: pataisytas variantas kur papiešta geriau žiūrisi, bet jei man į rankas pakliūtų šis LO vat kaip padaryčiau:
*Nuimčiau peteliškes ir iš naujo pasidaryčiau. Nuoroda drugeliams ; Svarbu tik turėt formą drugelių tai susiradus tinkamą Clip art iš nuorodos išsikirpk. Tada gali arba štampuot kaip patariau, arba daryti tą sausą embossing su faktūrinėm plytelėm arba kokiu gofruotu paviršium (buitinių priemonių).
*Po embosinimo, iškylas gali padažyti pastelinio žalio atspalvio kreida...jei neturi kreidos, rask pigiausio akių makiažo akvamarino spalvos pudros/šešėlių. Tada dar gali papuošti peteliškes su kokiom sagutėm (patiko man šis a Lua's patarimas), arba perliukais, arba blizgučiais, karoliukais.
*Arba gali drugelį atspausdinti ir su peiliuku iškarpyti sparnelius kad duotų labiau tą "delikatną" ir trapų vaizdą.
*Spalvų maišymas: jeigu prie šios tamsiai žalios dadėtum baltų dažų, kaip tik turėtum tą pastelinę akvamarino spalvą kuri labai čia tiktų.
Akvamarino spalva= Žaliai-mėlyna+balta
*Apačioj po nuotrauka nerinukai gali būti ir balti arba off-white kreminiai.
*Pati nuotrauka jau prisiūta prie per tamsių rėmelių--neatlupsi: tad, viska aptepčiau baltais dažais sausu teptuku ir truputį baltų dažų. Gali matytis tos žalios, bet jei pabalinsi taip tai švelniau atrodys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 01 balandžio 2009 - 19:09
Scrap8 aciu smile.gif
Atsakyti
O man kas padėkos už drugelių aprengimą? biggrin.gif Juokauju. wink.gif
Atsakyti