Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

Agneja faini atvirukai ypac tas velykinis..niu tox jau linksmas thumbup.gif
Atsakyti
Agnėja ir LT saulele puikūs atvirukai. Tiek laiko skrapinu bet aš dar nė vieno atviruko nesu padariusi(na buvo toks vienas minimalistinis, kad jo ir net neskaitau atviruku ax.gif blush2.gif ). Puiku kad yra žmunių, kurie daro tokius puikius atvirukus
Atsakyti
Ačiū už gerus žodžius 4u.gif 4u.gif

Sūnelis užsisakė, kad pagaminčiau tokio tipo atviruką su boružėle, kurios akys juda doh.gif cool.gif ...

Agnėja
, smagus Velykinis atvirukas smile.gif 4u.gif Turiu popierių Velykine tematika, reiktų susiimti ir pagaminti atvirukų, nes teks atidėt popierių metams lotuliukas.gif ...

Atsakyti
***Turiu 2 konkursinius ir dar laukiu Sanritos...ar dar kuri tyliai darbuojasi ar bus 3 siam konkursui?
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 30, 15:54)
bet čia juk tik keli, vardan meno ir kūrybos proceso mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Gerai pasakei.

P.S. Hm.... šį kartą konkursas negausus darbelių... Ot, mergos, taigi tema "Linkiu", o jūs tiek atvirukų prigaminot - juk galėjot siųst konkursui. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 30 kovo 2009 - 22:46
Aciu merginos 4u.gif

Kristi13, o tu pabnadyk, manau tikrai pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
O konkursinį galima priduoti iki balandžio 1 d. 00 h? g.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 03 31, 16:33)
O konkursinį galima priduoti iki balandžio 1 d. 00 h?  g.gif

siandien paskutine diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 03 31, 16:57)
siandien paskutine diena  4u.gif

Nu va, nespėjau verysad.gif Pati kalta, bet ką padarysi, jeigu man Įkvėpimas tik šiandien užėjo. doh.gif
Atsakyti
Konkursiniai įkelti, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
balsuojam čia
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 04 01, 00:08)
Nu va, nespėjau  verysad.gif  Pati kalta, bet ką padarysi, jeigu man Įkvėpimas tik šiandien užėjo.  doh.gif
o man buvo ikvepimas, nu bet niekas su tuo zodziu "linkiu" nesidare unsure.gif

bet kadangi darbinga nuotaika buvo, tai rodausi su paskutiniu, atrodo kaip parastas bet padirbeti buvo prie ko, teko paciai susiorganizuoti tinkamos zalios spalvos popieriaus, drugeliai perpiesti ir ispjauti, krastai padazyti akriliniais dazais, raides iskirstos Justess aparateliu, irgi uzdaziau zaliai, remelis po nuotrauka irgi dazytas, bet dabar kai ziuriu, kasko ten nelimpa, ir palamai is tos dienos nuotrauku pasirinkimas lygus 3 vienetams, kaip pagalvoju, va tau ir skirtumas kur gimdyti, LT ar JAV, ten tikras atsipalaidavimas, o cia viskas ka prisimenu, tai kada reikes paduoti tuos pinigus gydytojai doh.gif , aisku gerai kad nors sitos nuotraukos yra, ir pati ligonines apinka tokia... ai ka cia daug pliurpti, ziurekit, komentarai laukiami mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
linutuk man siaip labai grazu..tik gal biski perzalia ta zalia ax.gif bet gal as klystu ir gyvai kitaip atrodo mirksiukas.gif o siaip nuostabi akimirka wub.gif
Atsakyti