LT saulele, elegantiškas atvirukas
Agneja, nuotaikingi atvirukai. Tik pirmasis pralinksmino - pelėda iš kiaušinio?
QUOTE(a Lua @ 2009 03 30, 14:53)
o ka peledos gi irgi is kiausiniu issirita
QUOTE(Agneja @ 2009 03 30, 14:00)
o ka peledos gi irgi is kiausiniu issirita
Aha, bet kad iš velykinio kiaušinio Žodžiu, super, originalu, nebanalu
****Man jau kelintą kartą SM palūžta bandant rašyt atsakymą, tad pagyrsiu visas atvirukų gamintojas kolektyve su dideliu
*Smagu buvo paskaityti ScrapManijoj įvertinimus mano naujo LO...LINUTUKAS įdomiai parašė pastabą...susimąsčiau net ....atrašiau pamąsčius.
*Smagu buvo paskaityti ScrapManijoj įvertinimus mano naujo LO...LINUTUKAS įdomiai parašė pastabą...susimąsčiau net ....atrašiau pamąsčius.
Mane irgi privertė susimąstyti Linutuko žodžiai ir jau ruošiausi rašyt savo nuomonę. Paskaitysiu, ką Scrapukė atsakė, tada parašysiu.
O SM lūžinėja, nes šiuo metu čia sėdi prisijungę daugiau negu 4 000 forumiečių.
O SM lūžinėja, nes šiuo metu čia sėdi prisijungę daugiau negu 4 000 forumiečių.
Atsiprašau už jokius komentarus ir kuklius pasisakymus Scrapukės bloge.
Dukriukas serga, turiu minimumą laiko + darau konkursinį ... kuriam liko labai nedaug laiko ....
Beja, primenu ir kitoms ... konkursinis
Pabaigsiu parašysiu
Dukriukas serga, turiu minimumą laiko + darau konkursinį ... kuriam liko labai nedaug laiko ....
Beja, primenu ir kitoms ... konkursinis
Pabaigsiu parašysiu
Sanrita, būk gera, nemink ant nuospaudos. Apie konkursinį galvoju visą mėnesį - šį kartą niekaip nesidėlioja.
Dėl dukriuko užjaučiu. Maniškė irgi serga...
Dėl dukriuko užjaučiu. Maniškė irgi serga...
Tiesa pasakius, aš likau šio Scrapukės LO nesupratusi Pradžioje net nuotraukų nepamačiau, tik tą baltą rankšluostuką, kuris vis į save dėmesį traukia ir man bent jau viską užgožia. Kairysis LO kraštas man toks gražus. Tos nuotraukos ir sendinimas. Liuks. O tas rankšluostis
Gal jei jis būtų lininis Dabar man jis atrodo lyg naujas, nors visa kita pasendinta. Net nežinau. Tokia iš manęs ir ekspertė
Na, bet tikriausia taip ir turi būti. Negali visiems įtikti ar patikti.
Gal jei jis būtų lininis Dabar man jis atrodo lyg naujas, nors visa kita pasendinta. Net nežinau. Tokia iš manęs ir ekspertė
Na, bet tikriausia taip ir turi būti. Negali visiems įtikti ar patikti.
Atvirai kalbant, ir man rankšluostukas šoko į akis: toks baltas ir toks didelis. Bet užtat arbatos puodelis be galo patiko ir grubus pasiuvinėjimas irgi be galo patiko. Taip ir gaunasi, kad kiek žmonių, tiek ir nuomonių, na grynai skonio reikalas.
Na, bet tikriausia taip ir turi būti. Negali visiems įtikti ar patikti. 4u.gif
Nebandau niekam įtikti ar net patikti --man svarbu tiktai sau įtikti, ir drąsiai galiu pasakyti kad patyriau nemažą malonumą darant šį LO, ir ygyvendinau šį LO būtent taip kaip mačiau vaizduotėj prieš scrapinant. Esu didelė gerbėja Shabby Chic stiliaus ir būčiau visus namus įrengus būtent šiuo stilium Rachel Ashwell Shabby Chick, bet MB pasipriešino, tai tenka man tenkinti savo norus tokiam stiliui per scrapą.
Kas nesupranta kodėl scrapinti su šiuolaikinėm foto jas paverčiant į vintage( ir dar tokias "močiutės" detales pridėjau) ...tai kaip blog'e atsakiau--bandau sukūrt tokia atmosferą lyg mes būtume kavinėj keliaujant po Europą...tai aišku kad suvaidinta, lyg režisierė sukūriau scenarijų, betgi...aprašymas nėra tik "mes kartu namie geriam arbatėlę...kaip mum smagu"...aprašymas klimpsta į daug gilesnes temas kurių viešint nenoriu. Taip pat, tokie senoviški LO yra vienetai mano albumuose; Žymiai daugiau kasdieninių momentų: mokykla, parkas, vaikų pirmi žodžiai ir pasiekimai. Jei visas albumas būtų tik tokiu vintage stilium, tai sutinku kad klaidingai pateikčiau mūsų šeimos istoriją, bet čia juk tik keli, vardan meno ir kūrybos proceso
na grynai skonio reikalas. 4u.gif
QUOTE(LT saulele @ 2009 03 30, 12:23)
Pasirodau ir aš su atviruku
QUOTE(Agneja @ 2009 03 30, 14:19)
rodausi ir as su atvirukais, abudu atvirukai draugei.
atvirukai, o Agnejos apuokas is kiausinio tai toks prikolnas QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 30, 15:54)
Nebandau niekam įtikti ar net patikti
Tikiu. Būtent tai ir turėjau omenyje, ką a Lua parašė. Kad kiekvienam savo.