*** Rodausi nauju Tea Time darbeliu.
Matau kad naujų darbelių čia pasipylė...einu apžiūrėt ir komentuot
Aš pirma, aš pirma, lekiu žiūrėt
Josephin: Norėjau pasakyti kad tavo paskutinė LO buvo išimtinė...n kartų jau grįžau pasigrožėti, ir nežinojau kad mokaisi fotografiją dar tai pagalvojau kokia graži nuotrauka gavosi su tuo raudonu fonu (ar ten siena?) Aplankiau tavo blog'ą fotosesija. Tai tu studijuoji fotografiją univerkėj, ar čia šiaip sau tobulėti klasėm prisirašei...patiko
LINUTUKAI:: tie kringeliai yra super Nenustoji mane nustebinti savo išradingumu su savais darytais štampais. LO yra minimalistinė...gražu, tvarkinga, bet prisipažinsiu man trūksta vieno-- nors vieno ornamento ant tos nertos juostelės (dabar ji būdama horizantali -- ta linija akis išveda iš lapo...jei gėlę uždėtum ant tos juostos kažkaip sustabdytų žvilgsnį). Ant šios nertos juostelės prisegčiau tokios pačios kreminės spalvos nertą gėlę. Darydama savo naują LO kaip tik aptikau tokią nertą su siuvinėtais perliukais viduj....ir iškart pgalvojau kad būtent tokia detalė LABAI tiktų. Dabar analogiškai palyginsiu tavo LO su gražia moterim juodoj suknelėj, bet...nepasidažius ir be jokių aksesuarų . Nepyk už palyginimą visai nenuvertina to grožio kurį sukūrei
Lauramama: Kodėl sakai kad čia apipavidalinimas? Juk ne vien papuošei LO bet labai į temą čia tie skaičiai buhalteriai . Labai patiko skaičiai ir tas apipurkštas efektas . Man tik nesiskaito pavadinimas ir netgi baltos raidės ant tokio kontrastingo pagrindo...būčiau dėjus ant karpytų juostelių kad akim būtų lengviau skaityti
Caludine Hellmuth: ji "rimtų" temų nedaro, o tokias lengvas apie vaikus, apie ryšį tarp žmonos-vyro...žiūrint į jos meną man vis kyla šypsena kad "aga, ir aš su MB dažnai dėl to pasiparinam", arba žaviuosi kaip ji sugeba vienu sakiniu užfiksuoti tą gryną momentą.
Nors ir nenorėčiau scrapint vien tik šiuo stilium, labai naudingos jos klasės. Visi kas lankė jos workshop'us tiesiog kliedi pozityviais atsiliepimais. Labai norėčiau išmokti tokią techniką--darbų apliejimu su bičių vašku (beeswax). Tai duoda tokią sendintą patina kuri labai tiktų vintage darbams.
Jos knyga anksčiau išleista puikiai parodo kiekvieną žingsnį jos kūrybos proceso. Intriguoja mane kaip ji padaro foną--lyg raštuotą popierių- iš skiautelių laikraščio, bei įvairaus raštuoto popieriaus likučių. Ji klijuoja visas skiauteles su atskiestais akriliniais dažais (su dekupažo mediumu). Manau kad labai daug ką galima iš Claudine išmokti, nors ir neesi megėja jos stiliaus.
LINUTUKAI:: tie kringeliai yra super Nenustoji mane nustebinti savo išradingumu su savais darytais štampais. LO yra minimalistinė...gražu, tvarkinga, bet prisipažinsiu man trūksta vieno-- nors vieno ornamento ant tos nertos juostelės (dabar ji būdama horizantali -- ta linija akis išveda iš lapo...jei gėlę uždėtum ant tos juostos kažkaip sustabdytų žvilgsnį). Ant šios nertos juostelės prisegčiau tokios pačios kreminės spalvos nertą gėlę. Darydama savo naują LO kaip tik aptikau tokią nertą su siuvinėtais perliukais viduj....ir iškart pgalvojau kad būtent tokia detalė LABAI tiktų. Dabar analogiškai palyginsiu tavo LO su gražia moterim juodoj suknelėj, bet...nepasidažius ir be jokių aksesuarų . Nepyk už palyginimą visai nenuvertina to grožio kurį sukūrei
Lauramama: Kodėl sakai kad čia apipavidalinimas? Juk ne vien papuošei LO bet labai į temą čia tie skaičiai buhalteriai . Labai patiko skaičiai ir tas apipurkštas efektas . Man tik nesiskaito pavadinimas ir netgi baltos raidės ant tokio kontrastingo pagrindo...būčiau dėjus ant karpytų juostelių kad akim būtų lengviau skaityti
Caludine Hellmuth: ji "rimtų" temų nedaro, o tokias lengvas apie vaikus, apie ryšį tarp žmonos-vyro...žiūrint į jos meną man vis kyla šypsena kad "aga, ir aš su MB dažnai dėl to pasiparinam", arba žaviuosi kaip ji sugeba vienu sakiniu užfiksuoti tą gryną momentą.
Nors ir nenorėčiau scrapint vien tik šiuo stilium, labai naudingos jos klasės. Visi kas lankė jos workshop'us tiesiog kliedi pozityviais atsiliepimais. Labai norėčiau išmokti tokią techniką--darbų apliejimu su bičių vašku (beeswax). Tai duoda tokią sendintą patina kuri labai tiktų vintage darbams.
Jos knyga anksčiau išleista puikiai parodo kiekvieną žingsnį jos kūrybos proceso. Intriguoja mane kaip ji padaro foną--lyg raštuotą popierių- iš skiautelių laikraščio, bei įvairaus raštuoto popieriaus likučių. Ji klijuoja visas skiauteles su atskiestais akriliniais dažais (su dekupažo mediumu). Manau kad labai daug ką galima iš Claudine išmokti, nors ir neesi megėja jos stiliaus.
QUOTE(a Lua @ 2009 03 29, 15:59)
Aš pirma, aš pirma, lekiu žiūrėt
o kada aš tavo kursinį pamatysiu?
Miglota: ku ku...kur dingai? pasigedau...ar sviesto prisipirkai?
nu jei taip tada ir aš galiu nustebinti ir prisirašyti naudojama alias...dažnai taip draugėm LT esu padarius--pasirodžius ant slenksčio iš anksto nepranešus. Faina būtų tau tokią staigmeną padaryti į tavo klasę prisirašius lyg studentė
P.S. Ta proga noriu padaryt viešą pareiškimą. 4u.gif Merginos, prijaučiončios scrapui, susidomėjusios, skaitančios šią temą, bet dar nesiryžtančios pačios scrapinti, kviečiu jus į SB kursus, kurie vyks "Gerose akyse (VCUP) jau balandžio 6 d. Pažadu, bus įdomu! Grupė dar renkama, tad maloniai prašome jungtis. 4u.gif Va čia visą informacija:
nu jei taip tada ir aš galiu nustebinti ir prisirašyti naudojama alias...dažnai taip draugėm LT esu padarius--pasirodžius ant slenksčio iš anksto nepranešus. Faina būtų tau tokią staigmeną padaryti į tavo klasę prisirašius lyg studentė
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 30, 00:09)
Man tik nesiskaito pavadinimas ir netgi baltos raidės ant tokio kontrastingo pagrindo...būčiau dėjus ant karpytų juostelių kad akim būtų lengviau skaityti
Vat tai ir yra didziausias trukumas mano darbo, bet as pabijojau ant popieriaus iskarpu klijuoti raides, kad nebutu per masyvu, tai po to pasigailejau,kad nepasideliojau kito varianto su pavadinimo raidem
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 30, 00:09)
LINUTUKAI:: tie kringeliai yra super Nenustoji mane nustebinti savo išradingumu su savais darytais štampais. LO yra minimalistinė...gražu, tvarkinga, bet prisipažinsiu man trūksta vieno-- nors vieno ornamento ant tos nertos juostelės (dabar ji būdama horizantali -- ta linija akis išveda iš lapo...jei gėlę uždėtum ant tos juostos kažkaip sustabdytų žvilgsnį). Ant šios nertos juostelės prisegčiau tokios pačios kreminės spalvos nertą gėlę. Darydama savo naują LO kaip tik aptikau tokią nertą su siuvinėtais perliukais viduj....ir iškart pgalvojau kad būtent tokia detalė LABAI tiktų.
aciu, tikrai ta vieta man kliuvo, vis galvojau gal ant virsaus uzstampuoti , bet gele kur kas geresnis pasiulymas, aciu QUOTE
Dabar analogiškai palyginsiu tavo LO su gražia moterim juodoj suknelėj, bet...nepasidažius ir be jokių aksesuarų . Nepyk už palyginimą visai nenuvertina to grožio kurį sukūrei
o palyginimas tai super , labai patiko QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 29, 23:46)
Mokytoja nori apsimesti studente
Pasirodau ir aš su atviruku , idėja ir mechanizmas liftinta nuo Relijos . Popierių naudojau basic grey ir fancy pants.. Fotografuot nemoku , todėl spalvos neryškios, nesimato smulkmenų , popierių kraščiukai sendinti bronzom, auksiukais, kur mažesnis dvejetukas ir daugybos ženklas, tai originaliai buvo riūūūžavi lipdukai, ale labai dydis tiko, tai juos su antspaudukų rašalais nudažiau
Atvirukas vyriškiui buvo ir tas 25*2 labai tiko, nes jie dažnai sako, kad nejaučia, kad 50 ir t.t., linkėjimą priderinom ir padovanojom
Atvirukas vyriškiui buvo ir tas 25*2 labai tiko, nes jie dažnai sako, kad nejaučia, kad 50 ir t.t., linkėjimą priderinom ir padovanojom
Lt Saulele, saunus atvirukas, toks vyriskas, neperkrautas
rodausi ir as su atvirukais, abudu atvirukai draugei.
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 29, 22:09)
Josephin: Norėjau pasakyti kad tavo paskutinė LO buvo išimtinė...n kartų jau grįžau pasigrožėti, ir nežinojau kad mokaisi fotografiją dar tai pagalvojau kokia graži nuotrauka gavosi su tuo raudonu fonu (ar ten siena?) Aplankiau tavo blog'ą fotosesija. Tai tu studijuoji fotografiją univerkėj, ar čia šiaip sau tobulėti klasėm prisirašei...patiko
niu kaip smagu, kad tau patiko..
del kursu..tai tik tobulejimo kursai..pokolkas neisgaliu i unika as stot..perbrangu biski..ir laiko nera, ypac kai zuikis tox mazas ir nera kam net keliom valandom palikt..
QUOTE(LT saulele @ 2009 03 30, 10:23)
Pasirodau ir aš su atviruku
nu kaip graziai gavos.. tox vyriskas..super