Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 27, 12:46)
dar vienas liftintas darbelis, jau seniai suzavejo tie paraitymai, issisaugojau kompe, bet dabar kas dare nerandu  ax.gif ,siandien pasidariau stampukus ir LO baigtas , na beveik baigtas, truksta dar teksto viduje, nes per mazai vietos paikau ir netilpau  smile.gif  teks atspauzdinti, ir data dar neuzrasyta, nes reikia rudo rasiklio  smile.gif

man taviskis labiau ptinka..gal, kad ts nerinukas ir tu paraitymu nera tieeeeeeeek daug..
labai fainas ir paprastas LO thumbup.gif
Atsakyti
ups, pamirsau parasyti, kad komentarai laukiami mirksiukas.gif
Atsakyti
As ikeliu irgi savo nuotraukos apipavidalinima, tai ne visiskai LO. Zinau pati ko truksta siam darbui, bet galit kritikuok, malt i miltus kiek tik norit smile.gif Cia firmos buhalteriai dariau. Nturoj jis ne toks geltonas, o zmogus ne tokiais raudonais zandais blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 03 27, 13:55)
man taviskis labiau ptinka..gal, kad ts nerinukas ir tu paraitymu nera tieeeeeeeek daug..
labai fainas ir paprastas LO thumbup.gif
aciuks blush2.gif
QUOTE(lauramama @ 2009 03 27, 16:18)
As ikeliu irgi savo nuotraukos apipavidalinima, tai ne visiskai LO. Zinau pati ko truksta siam darbui, bet galit kritikuok, malt i miltus kiek tik norit  smile.gif Cia firmos buhalteriai dariau. Nturoj jis ne toks geltonas, o zmogus ne tokiais raudonais zandais  blush2.gif
kad nezinau ka cia dabar kritikuoti g.gif , galejai ir palengvinti mano dale is anksto pasakydama lotuliukas.gif , ba gi dabar mano akims tai kaip ir viskas ok, ir tie skaiciai su mintim ir i tema, laba patiko tas siutas atkartojimas kitoje puseje thumbup.gif

va bigsmile.gif radau bigsmile.gif prie ko prikibti lotuliukas.gif , man vardas orandzines spalvos sunkiai suskaitomas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 03 27, 17:18)
As ikeliu irgi savo nuotraukos apipavidalinima, tai ne visiskai LO. Zinau pati ko truksta siam darbui, bet galit kritikuok, malt i miltus kiek tik norit  smile.gif Cia firmos buhalteriai dariau. Nturoj jis ne toks geltonas, o zmogus ne tokiais raudonais zandais  blush2.gif

Gerulis darbas thumbup.gif Man patiko apipurkštų skaičių efektas
Atsakyti
lauramama labai fainas darelis..labai liux tie skaiciai apipurksti ir tas pasiuvimas atkartojantis lapo krasta.. thumbup.gif ale ir man tas vardas nesuskaitomas, bet gal gyvai visai kitaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Linutuk, labai gražūs paraitymai, atrodo natūraliai, tarsi jau buvo tokie ant popieriaus. thumbup.gif O kaip tu pasidarei štampukus pati? blink.gif

Lauramama, kaip ir galvojau. doh.gif Puikus scrapas! Ko gero, tu esi perfekcionistė, jeigu taip kritiškai vertini savo darbą. wink.gif
Atsakyti
Linutuk, man tavo darbelis irgi geresnis nei originalas nuo kurio liftinai, jis yra naturalesnis ir gyvesnis. O Tas originalas ne digital?
Aciu visoms uz pagyras. Man irgi tas vardas kliuna, nes po juo nuotrauka ir nuotraukos remelis isblasko uzrasa, ryskumo raidems neturoj uztenka, bet jos ne vietoj uzklijuotos smile.gif O skaiciai tie kurie klijuoti yra apterlioti su rasalo paduku, o skaiciai ant pagrindo - uzdejus skaiciu trafareta nustampuoti su kempine indams plauti su rasalu.
Atsakyti
aciu merginos blush2.gif
QUOTE(lauramama @ 2009 03 29, 11:52)
O Tas originalas ne digital?
taip ten digital ax.gif , bet tie kringeliai man taip patiko, jau seniai apie toki liftinuka galvojau, tavo deka ji turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 29 kovo 2009 - 12:10
QUOTE(lauramama @ 2009 03 29, 11:52)
skaiciai ant pagrindo - uzdejus skaiciu trafareta nustampuoti su kempine indams plauti su rasalu.

thumbup.gif Kaip tik norėjau klausti, kaip tai padarei. Ačiū, kad pasidalinai technika! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 29, 13:09)
aciu merginos blush2.gif
taip ten digital ax.gif , bet tie kringeliai man taip patiko, jau seniai apie toki liftinuka galvojau, tavo deka ji turiu mirksiukas.gif

Kuom gi as tau padejau, tik nesakyk kad is tu paralonu vel pati issipjaustei tuos kringelius blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 03 29, 16:30)
Kuom gi as tau padejau, tik nesakyk kad is tu paralonu vel pati issipjaustei tuos kringelius  blink.gif
nugi tep, is tavo paralono kringeliu prisidariau lotuliukas.gif
va cia jau pasigyriau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 29 kovo 2009 - 16:36