[quote=Josephin,2009 03 24, 22:30]
istiesu cia viskas super paprasta..viska dariau ant zydro pagrindo(kuri pasendinau su svitriniu popierium) paskui nuotrauka klijavau ant geltono kartono ir dar ant rausvo marginto popieriaus..sendinau su rasalo padu..
po nuotrauka horizontaliai eina kartono juostele, kuri buvo popieriaus dalis(tiesiog nukirpau ir pridejau kiek man reik)(Sassafras Lass tokie popieriai yra)..tada vertikaliai priklijavau kaspinuka ir dar prisegiau su steipleriu..
zemiau nuotraukos priklijavai ta "debeseli" kur parasytas komentaras..o tarp ju ispjauta ale sakele ir gelytes, pavadinimas irgi pjautas su SLICE'u, o "first" iremintas metaliniu Makink memories remeliu..tiesa zodis atspaustas su mazyciais alfabeto stampukais..
tikiuosi nors kiek aisku ka as cia surasiau
Papildyta:
Labai labai aciuuuu Po tokios informacijos Scrapbookingo paslapties sleifas pamazu pamazu atsiskleidzia
relija: Sassafras Lass turi ne tik tokį popierių (70'ų psichadelic vadinu ), bet ir štampukus,...aš tik nuorodą buvau įmetus savo tinklalapy su mini pamokėle. Vietoj popieriaus aš nusipirkau šiuos 3 rinkinius akrilinių štampukų...daug pigiau išeina
bet ten nėra to gražaus paukštuko su didelėm akim
O tuos štampukus tai pamenu pamenu gražuoliai, bet ne grybukai.... ne paukštukas.....
Papildyta:
beje, tokių mielu debesėlių kai kur greit pamatysit
O tuos štampukus tai pamenu pamenu gražuoliai, bet ne grybukai.... ne paukštukas.....
Papildyta:
QUOTE(relija @ 2009 03 24, 16:08)
Papildyta:
Papildyta:
įvairių apuokiukų-pelėdžiukų yra kitų firmų (turiu tokį didžiaakį kaip šis...lygtai Hero Arts firmos...reiks patikslinti)...dabar kžkodėl manija ant tų apuokų ...o grybų neieškojau
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 25, 00:14)
dabar kžkodėl manija ant tų apuokų
Manija mano akimis del to, kad labai simpatiski ir gerai atrodo ant darbeliu, ypac ant atviruku . Bet as pati juos naudociau tik ant vaikisku LO, ant studiju baigimo/su mokykla susijusiu LO
Ant smugio ka pavyko del grybu rast
Laura, šitas iš kur??? nerealus
Lauramama, relija kiek suprantu užsislapstinusios darbuojatės
Parodykit darbelių plz
Parodykit darbelių plz
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 24, 21:20)
Sassafras Lass turi ne tik tokį popierių (70'ų psichadelic vadinu ), bet ir štampukus,...aš tik nuorodą buvau įmetus savo tinklalapy su mini pamokėle. Vietoj popieriaus aš nusipirkau šiuos 3 rinkinius akrilinių štampukų...daug pigiau išeina
niu jo pigiau, bet mane ir popierius veza, o dar tos apacios visu skirtingos..tai tik pliusas
QUOTE(relija @ 2009 03 24, 22:08)
Papildyta:
Papildyta:
nervina mane kartais tos SB kompanijos...padaro kokius nerealius popierius, ten ipainioja koki fantastiska apuokiuka, o stampo tai negali sukurt et.. bet maciau ju kitur aisku ne gryn tokie pat..bet vistiek is apuoku gimines
o jau tavo to "kaikur" baisiai laukiu
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 24, 22:14)
įvairių apuokiukų-pelėdžiukų yra kitų firmų (turiu tokį didžiaakį kaip šis...lygtai Hero Arts firmos...reiks patikslinti)...dabar kžkodėl manija ant tų apuokų ...o grybų neieškojau
maciau ir grybuku..man jie tokie linksmuoliai.
QUOTE(lauramama @ 2009 03 25, 10:09)
Manija mano akimis del to, kad labai simpatiski ir gerai atrodo ant darbeliu, ypac ant atviruku . Bet as pati juos naudociau tik ant vaikisku LO, ant studiju baigimo/su mokykla susijusiu LO
kadangi dabar dukriukui scrapinu tai net nezinau ar naudociau ar ne..bet mnau priklauso nuo nuotraukos..juk ji daug diktuoja..jei ten uzfiksuota kazkas linksmo ar rudenisko ar pan. tai tikrai tiktu
QUOTE(Sanrita @ 2009 03 25, 11:57)
Lauramama, relija kiek suprantu užsislapstinusios darbuojatės
Parodykit darbelių plz
Parodykit darbelių plz
aš kol kas negaliu, užsakymus darau ir dėsiu į tinklalapį
QUOTE(Josephin @ 2009 03 25, 12:17)
maciau ir grybuku..man jie tokie linksmuoliai.
Kur? Rodyk? mesk nuorodą ...
QUOTE(relija @ 2009 03 25, 14:48)
Ale gudri kokia
As irgi nerodysiu kol kas
QUOTE(relija @ 2009 03 25, 12:48)
nu kaip jau smalsu tai negaliu
pala ieskau
QUOTE(lauramama @ 2009 03 25, 13:52)