Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

[quote=Josephin,2009 03 24, 22:30]

istiesu cia viskas super paprasta..viska dariau ant zydro pagrindo(kuri pasendinau su svitriniu popierium) paskui nuotrauka klijavau ant geltono kartono ir dar ant rausvo marginto popieriaus..sendinau su rasalo padu..
po nuotrauka horizontaliai eina kartono juostele, kuri buvo popieriaus dalis(tiesiog nukirpau ir pridejau kiek man reik)(Sassafras Lass tokie popieriai yra)..tada vertikaliai priklijavau kaspinuka ir dar prisegiau su steipleriu..
zemiau nuotraukos priklijavai ta "debeseli" kur parasytas komentaras..o tarp ju ispjauta ale sakele ir gelytes, pavadinimas irgi pjautas su SLICE'u, o "first" iremintas metaliniu Makink memories remeliu..tiesa zodis atspaustas su mazyciais alfabeto stampukais..
tikiuosi nors kiek aisku ka as cia surasiau blush2.gif
Papildyta:

Labai labai aciuuuu 4u.gif Po tokios informacijos Scrapbookingo paslapties sleifas pamazu pamazu atsiskleidzia mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
relija: Sassafras Lass turi ne tik tokį popierių (70'ų psichadelic vadinu lotuliukas.gif ), bet ir štampukus,...aš tik nuorodą buvau įmetus savo tinklalapy su mini pamokėle. Vietoj popieriaus aš nusipirkau šiuos 3 rinkinius akrilinių štampukų...daug pigiau išeina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 24 kovo 2009 - 22:23
bet ten nėra to gražaus paukštuko su didelėm akim cry.gif

O tuos štampukus tai pamenu pamenu mirksiukas.gif gražuoliai, bet ne grybukai.... ne paukštukas..... ax.gif
Papildyta:
beje, tokių mielu debesėlių kai kur greit pamatysit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 03 24, 16:08)
bet ten nėra to gražaus paukštuko su didelėm akim  cry.gif

O tuos štampukus tai pamenu pamenu  mirksiukas.gif  gražuoliai, bet ne grybukai.... ne paukštukas..... ax.gif
Papildyta:
beje, tokių mielu debesėlių kai kur greit pamatysit  biggrin.gif

įvairių apuokiukų-pelėdžiukų yra kitų firmų (turiu tokį didžiaakį kaip šis...lygtai Hero Arts firmos...reiks patikslinti)...dabar kžkodėl manija ant tų apuokų doh.gif ...o grybų neieškojau
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 25, 00:14)
dabar kžkodėl manija ant tų apuokų doh.gif

Manija mano akimis del to, kad labai simpatiski ir gerai atrodo ant darbeliu, ypac ant atviruku thumbup.gif . Bet as pati juos naudociau tik ant vaikisku LO, ant studiju baigimo/su mokykla susijusiu LO smile.gif
user posted image user posted image
Ant smugio ka pavyko del grybu rast ax.gif
Atsakyti
user posted image

Laura, šitas iš kur??? nerealus bigsmile.gif
Atsakyti
Lauramama, relija kiek suprantu užsislapstinusios darbuojatės g.gif
Parodykit darbelių plz blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 24, 21:20)
Sassafras Lass turi ne tik tokį popierių (70'ų psichadelic vadinu  lotuliukas.gif ), bet ir štampukus,...aš tik nuorodą buvau įmetus savo tinklalapy su mini pamokėle. Vietoj popieriaus aš nusipirkau šiuos 3 rinkinius akrilinių štampukų...daug pigiau išeina mirksiukas.gif

niu jo pigiau, bet mane ir popierius veza, o dar tos apacios visu skirtingos..tai tik pliusas biggrin.gif

QUOTE(relija @ 2009 03 24, 22:08)
bet ten nėra to gražaus paukštuko su didelėm akim  cry.gif

O tuos štampukus tai pamenu pamenu  mirksiukas.gif  gražuoliai, bet ne grybukai.... ne paukštukas..... ax.gif
Papildyta:
beje, tokių mielu debesėlių kai kur greit pamatysit  biggrin.gif

nervina mane kartais tos SB kompanijos...padaro kokius nerealius popierius, ten ipainioja koki fantastiska apuokiuka, o stampo tai negali sukurt doh.gif et.. bet maciau ju kitur aisku ne gryn tokie pat..bet vistiek is apuoku gimines lotuliukas.gif

o jau tavo to "kaikur" baisiai laukiu bigsmile.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 24, 22:14)
įvairių apuokiukų-pelėdžiukų yra kitų firmų (turiu tokį didžiaakį kaip šis...lygtai Hero Arts firmos...reiks patikslinti)...dabar kžkodėl manija ant tų apuokų doh.gif ...o grybų neieškojau

maciau ir grybuku..man jie tokie linksmuoliai. biggrin.gif
QUOTE(lauramama @ 2009 03 25, 10:09)
Manija mano akimis del to, kad labai simpatiski ir gerai atrodo ant darbeliu, ypac ant atviruku  thumbup.gif . Bet as pati juos naudociau tik ant vaikisku LO, ant studiju baigimo/su mokykla susijusiu LO  smile.gif

kadangi dabar dukriukui scrapinu tai net nezinau ar naudociau ar ne..bet mnau priklauso nuo nuotraukos..juk ji daug diktuoja..jei ten uzfiksuota kazkas linksmo ar rudenisko ar pan. tai tikrai tiktu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 03 25, 11:57)
Lauramama, relija kiek suprantu užsislapstinusios darbuojatės  g.gif
Parodykit darbelių plz  blush2.gif

aš kol kas negaliu, užsakymus darau ir dėsiu į tinklalapį ax.gif

QUOTE(Josephin @ 2009 03 25, 12:17)
maciau ir grybuku..man jie tokie linksmuoliai. biggrin.gif

Kur? Rodyk? mesk nuorodą ...
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 03 25, 14:48)
aš kol kas negaliu, užsakymus darau ir dėsiu į tinklalapį  ax.gif

Ale gudri kokia biggrin.gif
As irgi nerodysiu kol kas
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 03 25, 12:48)
aš kol kas negaliu, užsakymus darau ir dėsiu į tinklalapį  ax.gif
Kur? Rodyk? mesk nuorodą ...

nu kaip jau smalsu tai negaliu bigsmile.gif

pala ieskau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 03 25, 13:52)
Ale gudri kokia  biggrin.gif
As irgi nerodysiu kol kas

kur tu čia gudrumą matai? Juk turėsiu turėt ką nors naujo savo naujuose namuose tongue.gif

O tu ir šiaip nerodai tongue.gif geriau nustebink ir parodyk ką nors mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti