Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 24, 12:29)
Making Memories turi labai didelį asortimentą spalvuotų sąsagų.

Nezinojau... blush2.gif Aciu labai uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 03 24, 12:25)
Josephin, koks sauletas ir siltas sitas darbelis, kuriame uzfiksuotas toks grazus momentas  wub.gif  thumbup.gif

A dabar klausimukas, ten kur juostele prisegusi su stapleriu (uzkrito, kaip lietuviskai  doh.gif ), tai ten tos sasagos jau buvo ruzavos, ar tu jas dazei kazkuo bigsmile.gif ???

aciukas ax.gif o spalvotas sasagas(kaip ten jos lietuviskai lotuliukas.gif ) pirkau rastines prekese ir uz pakeli spalvotu mokejau berods 1£ o "firmines" kainuos tikrai brangiau

QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 24, 12:29)
Josephin: šis yra mano mėgiamiausias iš tavo visų  wub.gif 
Nž nuo ko pradėt net: nuotrauka...mažylė joje atrodo kad bemieganti šypsosi, ir tavo stichija tai tos ryškios sodrios spalvos kurios labai tinka prie foto. Viskas man tinka ir patinka l.l.l.
O čia gal tas pus-psl 6x12"?
Papildyta:

Making Memories turi labai didelį asortimentą spalvuotų sąsagų.

aciukas ax.gif smagu kad patiko..ji ir yra mieganti, cia pirmoji jos nevalinga sypsenyte.. wub.gif
man rods labiau 8x12 rolleyes.gif cia paprasciausiai mano juodas albumas..tik juodas fonas pabodo..tai panaudojau 12x12 lapa tik nukirpau dali.. mirksiukas.gif
Papildyta:
aciu mergytes uz gerus zodzius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 03 24, 13:12)
sveikos, pagaliau ir as kazka sumeistravau  ax.gif jei matot kokia rimta klaida sakykit mirksiukas.gif

labai fainuoliškas darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip taikliai pagal nuotraukoje vyraujančią smagią nuotaiką priderintos visos detalės, smulkmenėlės thumbup.gif thumbup.gif Žodžiu liuksiška wub.gif
Atsakyti
Josephin, man l.l.patiko šis LO wub.gif Ir nuotrauką ir detalės žiūrisi thumbup.gif Toks vaikiškai žaismingas, šiltas darbelis.
Atsakyti
aciu blush2.gif man irgi sitas darbelis labai artimas wub.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif labai labai miela sypsenele, o spalvos, tiesiog atrodi kad mergyte sapnuoja kazka ryskaus , grazaus, tokio saldaus ir vaikisko. 4u.gif Labai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 03 24, 13:12)
sveikos, pagaliau ir as kazka sumeistravau  ax.gif jei matot kokia rimta klaida skaykit mirksiukas.gif
ale kaip as cia tavaji Lo praspoksojau doh.gif , koks palvotas, sviesus ir grazus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif , o jau ta sypsenele wub.gif , prisiminiau savo panelytes ax.gif , irgi taip sypsodavosi per miegus... ex, kiek kartu esu begus fotiko, kol surasdavau, kol nusitaikydavau, sypsena dingdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 24, 18:42)
ale kaip as cia tavaji Lo praspoksojau doh.gif , koks palvotas, sviesus ir grazus  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif , o jau ta sypsenele  wub.gif , prisiminiau  savo panelytes ax.gif , irgi taip sypsodavosi per miegus... ex, kiek kartu esu begus fotiko, kol surasdavau, kol nusitaikydavau, sypsena dingdavo doh.gif

aciu aciu mergytes uz gerus zodzius bigsmile.gif

as tuo metu laikiau fotika visada po ranka, vistik pirma savaite..fotkinau nesustodama wub.gif lotuliukas.gif negalejau atsidziaugti savo stebukleliu(na kaip ir visos mamos).. ax.gif
Atsakyti
Josephin,man sitas tavo geriausias wub.gif
Atsakyti
Josephin darbelis - Super ! thumbup.gif Pirmiausia aišku nuotrauka sukelia nepaprastai šiltus jausmus, o parinktos spalvos bei detalės tą jausmą dar labiau papildo. Labai gražu ir šilta wub.gif

Man kaip pradedančiajai, besirandačiai mokymosi, daug skaitymo apie scrapbooking'a etape būtų labai smalsu sužinoti kaip šį darbelį gaminai... ax.gif
Atsakyti
Josephin, gavai jau kalną pagyrimų, tai aš nebegirsiu tongue.gif lotuliukas.gif
Turiu klausimų.
Niekaip nesuprantu apie kokias sąsagas kalbat doh.gif doh.gif doh.gif Gal gali apibraukt senai tetai konkrečiai tą vietą kur tos sąsagos? Toks jausmas, kad žiūriu žiūriu, o nieko nematau doh.gif

Ir kai jau nusprendžiu taupyti, pamatau dar kokių naujų gėrių, kurių mirtinai man užsireikia doh.gif lotuliukas.gif
Pasakok kas ten per štampukai kur grybukai ir paukštelis nerealaus grožio bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif AAA???? Kokia firma????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 24 kovo 2009 - 21:15
aciukas visom uz komplimentus.. biggrin.gif
QUOTE(Bangaa @ 2009 03 24, 20:05)
Josephin darbelis - Super !  thumbup.gif  Pirmiausia aišku nuotrauka sukelia nepaprastai šiltus jausmus, o parinktos spalvos bei detalės tą jausmą dar labiau papildo. Labai gražu ir šilta  wub.gif 

Man kaip pradedančiajai, besirandačiai mokymosi, daug skaitymo apie scrapbooking'a etape būtų labai smalsu sužinoti kaip šį darbelį gaminai...  ax.gif

oi manes dar nieks to neprase bigsmile.gif net nezinau nuo ko pradet doh.gif

istiesu cia viskas super paprasta..viska dariau ant zydro pagrindo(kuri pasendinau su svitriniu popierium) paskui nuotrauka klijavau ant geltono kartono ir dar ant rausvo marginto popieriaus..sendinau su rasalo padu..
po nuotrauka horizontaliai eina kartono juostele, kuri buvo popieriaus dalis(tiesiog nukirpau ir pridejau kiek man reik)(Sassafras Lass tokie popieriai yra)..tada vertikaliai priklijavau kaspinuka ir dar prisegiau su steipleriu..
zemiau nuotraukos priklijavai ta "debeseli" kur parasytas komentaras..o tarp ju ispjauta ale sakele ir gelytes, pavadinimas irgi pjautas su SLICE'u, o "first" iremintas metaliniu Makink memories remeliu..tiesa zodis atspaustas su mazyciais alfabeto stampukais..
tikiuosi nors kiek aisku ka as cia surasiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(relija @ 2009 03 24, 20:14)
Josephin, gavai jau kalną pagyrimų, tai aš nebegirsiu  tongue.gif  lotuliukas.gif
Turiu klausimų.
Niekaip nesuprantu apie kokias sąsagas kalbat  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Gal gali apibraukt senai tetai konkrečiai tą vietą kur tos sąsagos? Toks jausmas, kad žiūriu žiūriu, o nieko nematau  doh.gif

Ir kai jau nusprendžiu taupyti, pamatau dar kokių naujų gėrių, kurių mirtinai man užsireikia  doh.gif  lotuliukas.gif
Pasakok kas ten per štampukai kur grybukai ir paukštelis nerealaus grožio  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif AAA???? Kokia firma????

tai kad ten mergos apie staples'us kalba..ten kur kaspinelis prisegtas dviem virsuj ir dviem apacioj wink.gif
tik lietuvisko pavadinimo nerandam lotuliukas.gif
o ten ne stampai..ten Sassafras popieriai ir dar lipdukai ax.gif noreciau ir as tokiu stampuku, bet prekyboj dar niekur neuzmaciau doh.gif
Papildyta:
oi pamirsau idet, juk mamkai su gimgimu padariau atviruka, ai toki paprastuti, bet pavasariska, nes jos gimse balandzio 2 biggrin.gif
user posted image
Atsakyti