Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 15 tema

Sanrita, manau jei pasiėmusi pasižiūrėtum atidžiai etiketes, ten tikrai rašytų ką nors apie rūgštis... Kartais būna net visa sudėtis...
O šiaip aš neturiu didelės patirties su visokiais mediumais. Pabandyk rašyti irmuliai, ji ten milijonus medžiagų išbandžius, gal patars mirksiukas.gif

Scrapuke
, puikus darbas, man šitas ypatingai kažkoks....ypatingas thumbup.gif . Einu dabar skaityti aprašymo ir rašyti į komentarus mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Tik dar labai pavydžiu tau pavasario... Pas mus sodyboje dar nesijaučia verysad.gif

Man dar apie skenerį papasakok. Koks pas tave skeneris? Ar jis paprastas, ar visgi yra tas fotografuojantis??? Maniškis niekada nenuskenuoja gerai nors kiek iškilusio paviršiaus..... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 23 kovo 2009 - 09:57
relija, noriu tavo dar vieno patarimo ... kadangi mėgstu visokius raizgaliukus popierinius, mano manikiūrinės žirklutės išsiskleidė doh.gif Kuom tu pjaustai ? Kad ir pvz drugelį iš paskutinės atvirutės ? Ar lengva smulkias detales išpjaut ?
Atsakyti
Šiaip viską pjaustau paprastu kanceliariniu peiliuku, tačiau jei detalės smulkios, imu iš Senukų pirktus peiliukus. Berods kažkada kažkuri mergina buvo įmetus pvz ar nuorodą. Jie ten kelis litus kainuoja.... Tai ir pačias smulkiausias detales išpjauna.... O šiaip jau su Silhouette mokausi pjaustinėt biggrin.gif
Atsakyti
Aha, ziuriu apsileidau - seniai berasiau rolleyes.gif

Taigi, Sanrita, labai grazios atvirutes 4u.gif thumbup.gif Man patiko pirmosios atvirutes fono - nors ir zinojau, kad ten popierius, bet vis tiek vis pagaudavau save isivaizduojant, kad ten medziagele, ant kurios jau deta balta koretele ir melynas kringelis lotuliukas.gif

O dabar va paskaiciau Scrapukes pamokele apie medziagos panaudojima bigsmile.gif thumbup.gif Scrapuke, smulkesni atsiliepima palikau bloge, o cia tik pasakysiu, kad man labai patiko thumbup.gif

Rama, saunus albumo virselis thumbup.gif Nors spalvos ir tamsios, bet gaunas grazus bendras vaizdas 4u.gif
Atsakyti
Ir dar, ar tinka bet kokie klijai/mediumas mūsų rankdarbių siūlomose parduotuvėse g.gif Kaip jūs galvojate merginos ?

Tiktų bent kokie klijai PVA (ne PVC), svarbu kad išdžiūtų į skaidrius.
Tiktai manau kad ši technika labiau tiktų su lengvu audiniu: organza, šilku.

Dar padariau vieną LO kur panaudojau medvilnės drobę (muslin angliškai)...prisiuvau prie cardstock pagrindo, patepiau gesso ir ant jo akriliniais dažais pridažiau...panašiai kaip dailininkai ruošia drobę tapybai mirksiukas.gif (bet kadangi šio LO siužetas man labai asmeniškas...negaliu niekur rodyt) Pastaruoju laiku aš pasinešus ant audinių...raštuoti popieriai matyti visų, o naudojant audinius labiau "custom' pasidarau.

Man dar apie skenerį papasakok. Koks pas tave skeneris? Ar jis paprastas, ar visgi yra tas fotografuojantis??? Maniškis niekada nenuskenuoja gerai nors kiek iškilusio paviršiaus..... g.gif

Pas mane skaneris HP Scanjet 8300. Vadinasi Wide- formato scaneris bet neskanuoja viso 12x12 LO. Skenuoja lygtai 9x14", tai skanuoju dvi dalis is sujungiu su HP PhotoStudio. Nefotografuojantis jis, dažnai ir man iškylos su pilkais šešėliais gaunasi, todėl dauguma labiau 3D LO, pradėjau fotografuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 23 kovo 2009 - 19:33
Skrapuke apžiūrėjau tavo paskutinį Lo. Tiesiog pasaka. Negaliu atsižiūrėti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 03 23, 14:52)
Skrapuke apžiūrėjau tavo paskutinį Lo. Tiesiog pasaka. Negaliu atsižiūrėti. wub.gif

Dekoju! oro_buckis.gif
Atsakyti
blink.gif Kiek visko prikūrėt. Supratau vieną - kad darbelius reikia komentuoti iš karto, kai jie pasirodo, nes jei pavėluoji, tada belieka tik "paklodes" rašyti. biggrin.gif

Merginos, nebeišskirsiu nė vienos, tiesiog visoms dėkoju, kad pasidalinot grožiu, nes visi darbeliai neįtikėtinai gražūs, labai patiko, labai žavūs ir originalūs. wub.gif Tiek sagučių dėžutė, tiek užrašinė, tiek atvirutės, tiek pradėtas mini albumukas, tiek LO'liukai!!! wub.gif Kai pamatai tokius darbelius, užsidegi ir pati scrapinti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, pagaliau ir as kazka sumeistravau ax.gif jei matot kokia rimta klaida skaykit mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Josephin, koks sauletas ir siltas sitas darbelis, kuriame uzfiksuotas toks grazus momentas wub.gif thumbup.gif

A dabar klausimukas, ten kur juostele prisegusi su stapleriu (uzkrito, kaip lietuviskai doh.gif ), tai ten tos sasagos jau buvo ruzavos, ar tu jas dazei kazkuo bigsmile.gif ???
Atsakyti
Josephin: šis yra mano mėgiamiausias iš tavo visų wub.gif
Nž nuo ko pradėt net: nuotrauka...mažylė joje atrodo kad bemieganti šypsosi, ir tavo stichija tai tos ryškios sodrios spalvos kurios labai tinka prie foto. Viskas man tinka ir patinka l.l.l.
O čia gal tas pus-psl 6x12"?
Papildyta:
tai ten tos sasagos jau buvo ruzavos, ar tu jas dazei kazkuo bigsmile.gif ???

Making Memories turi labai didelį asortimentą spalvuotų sąsagų.
Atsakyti
Josephin, koks šiltas ir mielas darbelis. Žiūrisi super thumbup.gif
Šaunuolė wub.gif Patiko clap.gif
Atsakyti