Sveikos, merginos. Ar galetumet apšviesti mane, kokiu budu reikia patekti pas gydytijus GN, kad lankytis del neštumo priežiuros. Gal reikia šeimos gydytojo siuntimą turėti? Šiaip priklausau 3 poliklinikai, na bet ten nenorečiau aš ten eiti.
QUOTE(Čeruti @ 2009 03 22, 17:17)
Sveikos, merginos. Ar galetumet apšviesti mane, kokiu budu reikia patekti pas gydytijus GN, kad lankytis del neštumo priežiuros. Gal reikia šeimos gydytojo siuntimą turėti? Šiaip priklausau 3 poliklinikai, na bet ten nenorečiau aš ten eiti.
As nelabai zinau

Gal kuri klaipediete patars

QUOTE(Čeruti @ 2009 03 22, 18:17)
Jei nori nemokamos konsultacijos, tai reikia is seimos gydytojo siuntimo ir socialino draudimo. Bet cia bus tik vienam kartui nemokamai, na nebent kaip nors susitartum su gine asmeniskai, kad ji pas save prirasytu. O jei iskart pasiruosusi moketi pinigelius, tai pasiskambink ar nuvaziuok i GN ir uzsirasyk apziurai pas norima ginekologa.

Dar jei norėsi, kad ehoskopiją padarytų prašyk šeimos gydytojo siuntimo ne tik konsultacijai, bet dar vieno ir ehoskopijai, kitaip nedaro.
Labai ačiu,mergaitės,už atsakymus

Sveikos, nėštukės ir mamytės,
Noriu paklausti... Ruošiuosi gimdyti nesitarusi ir iš anksto niekam nemokėti... Bet po visko atsidėkoti... kokios daugmaž dabar sumelės "vaikšto" kaip padėka? Kiek kuri davės gydytojams, akušerėms ar anesteziologams?
Ačiū už atsakymus
Noriu paklausti... Ruošiuosi gimdyti nesitarusi ir iš anksto niekam nemokėti... Bet po visko atsidėkoti... kokios daugmaž dabar sumelės "vaikšto" kaip padėka? Kiek kuri davės gydytojams, akušerėms ar anesteziologams?
Ačiū už atsakymus

300 + 100
QUOTE(vijoleta20 @ 2009 03 16, 19:56)
as irgi pas ja
o ji daro streptokoko tyrima? galvoju ar jai uzsimint apie tai, ar pasidaryt savarankiskai ENDEMIK centre klp 

o kas tas streptokoko tyrimas?
kada ji reikia pasidaryti?
del ko ji reikia pasidaryti?
Daromas apie 37-38 savaitę tam, kad nustatyti ar turite šią "zarazą". Ji naujagimiui gali sukelti sepsį, meningitą, todėl jei atsakymas teigiamas, gimdymo metu jūs gausite antibiotikų dozę (kartu ir vaikelis gaus).
QUOTE(kaleda @ 2009 03 25, 15:30)
Daromas apie 37-38 savaitę tam, kad nustatyti ar turite šią "zarazą". Ji naujagimiui gali sukelti sepsį, meningitą, todėl jei atsakymas teigiamas, gimdymo metu jūs gausite antibiotikų dozę (kartu ir vaikelis gaus).
na manes su pirmu nestumu nesiunte

QUOTE(Mažė_
@ 2009 03 26, 13:43)

pasiteirauk del sio tyrimo savo gines

Nesenai gimdziusios mamytes parasykit kiek pinigeliu siais laikais reik akuserei ir kiek anesteziologui duot, negi nieks nieko neikiso
Zinau kad ir be kysiu pagimdysiu, bet visvien noris kazkaip daugiau to demesio