Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipedos GN 9 dalis

QUOTE(pacankike @ 2009 03 16, 14:50)
Nu jo nebūtinas, tai tada atvažiavus tarkim iš kokios Kretingos (čia tik pvz:)ar kito miesto bet jame yra gymdymo namai, tai Kl ligoninės priimamajame gali išgirsti ir tokį pasakymą "ko čia atvažiavai, ko negimdai savo miesto ligoninėj?"  mirksiukas.gif  cool.gif

negali isvaryti, nebent pasakyti, bet kadangi galima gimdyti bet kuriame mieste, tai ramu ax.gif

QUOTE(pacankike @ 2009 03 16, 15:01)
Tas tai jo, aš suprantu drinks_cheers.gif , bet va gulėjau potologiniam aš "tada su pervargimu" doh.gif  ir šalia manęs moteris iš Šilutės jau gimdyt atvažiavo-terminas..tai apsidraudė..pasiemė iš ginės siuntimą...nu dėl viso pikto, nemanau kad gyd būtų sunku parašyt cool.gif

As is savo gines del vieno tyrimo (norejau vaziuoti i Klaip, nes esu is Silutes) siuntimo negavau, tai papykusi esu ir tikrai antra karta neprasysiu, nes jau toki veideli suraukta parode blink.gif kad norisi pas kita gine uzsiregistruoti.
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2009 03 16, 18:09)
negali isvaryti, nebent pasakyti, bet kadangi galima gimdyti bet kuriame mieste, tai ramu  ax.gif
As is savo gines del vieno tyrimo (norejau vaziuoti i Klaip, nes esu is Silutes) siuntimo negavau, tai papykusi esu ir tikrai antra karta neprasysiu, nes jau toki veideli suraukta parode  blink.gif kad norisi pas kita gine uzsiregistruoti.

pas kuria cia siluteje gine? as ir is silutes
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2009 03 16, 18:51)
pas kuria cia siluteje gine? as ir is silutes

Kvederiene
Atsakyti
zinau daug pvz, kai pvz is Silutes gimdo klp, ir isvaryti nieks net nemegino. ir pati zadu klp gimdyt, tikiuos viskas bus oki poki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2009 03 16, 18:54)
zinau daug pvz, kai pvz is Silutes gimdo klp, ir isvaryti nieks net nemegino. ir pati zadu klp gimdyt, tikiuos viskas bus oki poki  biggrin.gif

Ir niekas negali isvaryti 4u.gif ir mes i Klp vaziuosime
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2009 03 16, 20:54)
Kvederiene

as irgi pas ja schmoll.gif o ji daro streptokoko tyrima? galvoju ar jai uzsimint apie tai, ar pasidaryt savarankiskai ENDEMIK centre klp g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2009 03 16, 18:56)
as irgi pas ja  schmoll.gif  o ji daro streptokoko tyrima? galvoju ar jai uzsimint apie tai, ar pasidaryt savarankiskai ENDEMIK centre klp  g.gif

Nedaro, as del sio tyrimo vaziavu i Klp GN susimokejau ir maziau galvos skausmo, nes pas mus su tuo tyrimu doh.gif vargo keliai. Zinoma su siuntimu nemokamai, bet ji neraso siuntimo blink.gif nes cia mano pacios noras toki tyrima pasidaryti ax.gif bet siandiena vis viena siuntima parase, nors ir labai nepatenkinta blink.gif , nes atsakymui vis viena pas gine reikia registruotis konsultacijai del atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2009 03 16, 21:01)
Nedaro, as del sio tyrimo vaziavu i Klp GN susimokejau ir maziau galvos skausmo, nes pas mus su tuo tyrimu  doh.gif vargo keliai. Zinoma su siuntimu nemokamai, bet ji neraso siuntimo  blink.gif nes cia mano pacios noras toki tyrima pasidaryti  ax.gif bet siandiena vis viena siuntima parase, nors ir labai nepatenkinta  blink.gif , nes atsakymui vis viena pas gine reikia registruotis konsultacijai del atsakymo.

kiek kainuoja GN tas tyrimas? ENDEMIK centre kai skambinau sake apie 80lt
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2009 03 16, 19:04)
kiek kainuoja GN tas tyrimas? ENDEMIK centre kai skambinau sake apie 80lt

Oho nemazai blink.gif Klp GN kainuoja 15.80 Lt.
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2009 03 16, 21:07)
Oho nemazai  blink.gif  Klp GN kainuoja 15.80 Lt.

oo, o gal gali man i az parasyt smulkkiau apie ta tyrima, kur ten vykti, nes ne akrto nesu buvusi ten, tai neisivaizduoju kaip ten kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2009 03 16, 19:07)
Oho nemazai  blink.gif  Klp GN kainuoja 15.80 Lt.

ar jau pasidarei?
Atsakyti
QUOTE(jurgitux79 @ 2009 03 16, 19:19)
ar jau pasidarei?

sia savaite bus atsakymas, laikau kumstukus thumbup.gif kad viskas butu gerai ax.gif
Atsakyti