Ediper, man su mergyte patinka nuotraukytė , tik pabandyk dar spalvytes pataisyti, arba visai j/b daryk.
spalvotos spalvu irgi nesutvarkau
Papildyta:
niu bandysiu dar zaist niekaip man nesidraugauja su tuo PS
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 03 17, 14:11)
Ediper, man su mergyte patinka nuotraukytė , tik pabandyk dar spalvytes pataisyti, arba visai j/b daryk.
Ediper - is didelio rasto.... pati zinai... man spalvota daaaaaug mielesne
QUOTE(ediper @ 2009 03 17, 13:19)
man tai spalvota grazesne cia akytes koooookios tik ta saule spyginanti i galva viska gadina
QUOTE(ediper @ 2009 03 17, 12:58)
vakar visas sias foto gariau su 50-uku ,l.tingejau keist obj.,o ir taaaip saule spigino,kad galvojau vis vien tik i siuksline mano kadrai keliaus aisku nieko cia mandro ale vis tiek ner jau ir visiska katastrofa? ta su tupinciais pauksciais ,tai daug kirpta
Man Šis (patvarkius) būtų labai gražios.
O koks čia miestas? Labai gražiai išsidėstęs (tikiuos, ne Vilnius ar Kaunas , kitaip būtų gėda)....
O mergytės spalvos kokios (spalvota)....
Aš irgi noriu 50-ko bet vyras sako, geriau jau 35 mm, dėl plataus kampo... tai ir mėtaus Sakė, kad savo žmonai nieko negaila, tai kol toks geros dušios žmogus, reik pasinaudoti gi Dar pasidalinkite patirtimi 50-tukininkai ar keistumėte į kokį 35 mm? ar platesnio kampo (neatsižvelgiant į $)?
PS žiūriu aš į tą Ediper miestą... nu gi Vilnius man Ar tikrai? Jei tikrai, iš kurios čia vietos toks vaizdelis?
spalvotoji tikrai mielesne
man irgi nesidraugauja, nei fotkinasi paskutiniu metu
ai dar fonas SM nervina
man su tais tupinciais pauksciais kadras gaila, kad kirpta
ir mergytes foto per koki atstuma tu buvai? tik spalvota man ziurisi
QUOTE(Ninin @ 2009 03 17, 13:33)
Man Šis (patvarkius) būtų labai gražios.
O koks čia miestas? Labai gražiai išsidėstęs (tikiuos, ne Vilnius ar Kaunas , kitaip būtų gėda)....
PS žiūriu aš į tą Ediper miestą... nu gi Vilnius man Ar tikrai? Jei tikrai, iš kurios čia vietos toks vaizdelis?
Londonas
QUOTE(inesaS @ 2009 03 17, 13:40)
Londonas
Fu, atsikvėpiau bet keli dangoraižiai primena Vilniaus savivaldybę ir šalia esančius Bet kaip fainai išsidėstęs...
QUOTE(Ninin @ 2009 03 17, 13:33)
Aš irgi noriu 50-ko bet vyras sako, geriau jau 35 mm, dėl plataus kampo... tai ir mėtaus Sakė, kad savo žmonai nieko negaila, tai kol toks geros dušios žmogus, reik pasinaudoti gi Dar pasidalinkite patirtimi 50-tukininkai ar keistumėte į kokį 35 mm? ar platesnio kampo (neatsižvelgiant į $)?
kadangi neturejau ano - negaliu palygint... dieve, koks geras vyras
Ediper, o kaip viduj tau 50-ukas naudojasi
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 13:43)
Žmona irgi nebloga