Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

Ediper, man su mergyte patinka nuotraukytė wub.gif , tik pabandyk dar spalvytes pataisyti, arba visai j/b daryk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 17 kovo 2009 - 13:11
spalvotos spalvu irgi nesutvarkau doh.gif user posted image
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 03 17, 14:11)
Ediper, man su mergyte patinka nuotraukytė  wub.gif , tik pabandyk dar spalvytes pataisyti, arba visai j/b daryk.

niu bandysiu dar zaist biggrin.gif niekaip man nesidraugauja su tuo PS doh.gif
Atsakyti
Ediper - is didelio rasto.... biggrin.gif pati zinai... biggrin.gif man spalvota daaaaaug mielesne wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 17, 13:19)
spalvotos spalvu irgi nesutvarkau  doh.gif

man tai spalvota grazesne mirksiukas.gif cia akytes koooookios wub.gif thumbup.gif tik ta saule spyginanti i galva viska gadina doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 17, 12:58)
vakar visas sias foto gariau su 50-uku ,l.tingejau keist obj.,o ir taaaip saule spigino,kad galvojau vis vien tik i siuksline mano kadrai keliaus  rolleyes.gif aisku nieko cia mandro ale vis tiek ner jau ir visiska katastrofa? g.gif  blush2.gif ta su tupinciais pauksciais ,tai daug kirpta  cool.gif
user posted image

user posted image

Man Šis (patvarkius) būtų labai gražios.

g.gif O koks čia miestas? Labai gražiai išsidėstęs (tikiuos, ne Vilnius ar Kaunas lotuliukas.gif , kitaip būtų gėda)....

O mergytės spalvos kokios wub.gif wub.gif wub.gif (spalvota)....

Aš irgi noriu 50-ko blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet vyras sako, geriau jau 35 mm, dėl plataus kampo... tai ir mėtaus smile.gif Sakė, kad savo žmonai nieko negaila, tai kol toks geros dušios žmogus, reik pasinaudoti gi lotuliukas.gif Dar pasidalinkite patirtimi 50-tukininkai smile.gif ar keistumėte į kokį 35 mm? ar platesnio kampo (neatsižvelgiant į $)?

PS žiūriu aš į tą Ediper miestą... nu gi Vilnius man g.gif g.gif Ar tikrai? Jei tikrai, iš kurios čia vietos toks vaizdelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 17 kovo 2009 - 13:35
niu bandysiu dar zaist  biggrin.gif niekaip man nesidraugauja su tuo PS doh.gif

spalvotoji tikrai mielesne wub.gif
man irgi nesidraugauja, nei fotkinasi paskutiniu metu doh.gif

ai dar fonas SM nervina blush2.gif
Atsakyti
spalvotos spalvu irgi nesutvarkau  doh.gif user posted image

man su tais tupinciais pauksciais wub.gif kadras thumbup.gif gaila, kad kirpta smile.gif

ir mergytes foto per koki atstuma tu buvai? blush2.gif tik spalvota man ziurisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 17, 13:33)
Man Šis (patvarkius) būtų labai gražios.

g.gif O koks čia miestas? Labai gražiai išsidėstęs (tikiuos, ne Vilnius ar Kaunas lotuliukas.gif , kitaip būtų gėda)....

PS žiūriu aš į tą Ediper miestą... nu gi Vilnius man  g.gif  g.gif Ar tikrai? Jei tikrai, iš kurios čia vietos toks vaizdelis?

lotuliukas.gif Londonas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 17, 13:40)
lotuliukas.gif Londonas  mirksiukas.gif

Fu, atsikvėpiau smile.gif bet keli dangoraižiai primena Vilniaus savivaldybę ir šalia esančius biggrin.gif Bet kaip fainai išsidėstęs...
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 17, 13:33)
Aš irgi noriu 50-ko  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif bet vyras sako, geriau jau 35 mm, dėl plataus kampo... tai ir mėtaus smile.gif Sakė, kad savo žmonai nieko negaila, tai kol toks geros dušios žmogus, reik pasinaudoti gi  lotuliukas.gif Dar pasidalinkite patirtimi 50-tukininkai smile.gif ar keistumėte į kokį 35 mm? ar platesnio kampo (neatsižvelgiant į $)?

kadangi neturejau ano - negaliu palygint... blush2.gif dieve, koks geras vyras bigsmile.gif
Atsakyti
Ediper, o kaip viduj tau 50-ukas naudojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 13:43)
kadangi neturejau ano - negaliu palygint...  blush2.gif  dieve, koks geras vyras  bigsmile.gif

Žmona irgi nebloga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti